Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

bvlahov

Full members
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

bvlahov last won the day on May 3 2018

bvlahov had the most liked content!

Community Reputation

235 Excellent

About bvlahov

 • Rank
  pnnkažnkt

Recent Profile Visitors

718 profile views
 1. bvlahov

  THP Solutions

  Ales se ne zajebava! 👍
 2. bvlahov

  Titanium retainers

  Treba jako paziti na bilo kakve oštre rubove na svim dijelovima koji dolaze u kontakt s retainerima. Ja svaku oprugu pripremam ručno prije instalacije. Problem je kod ovakvog razvoda ventila, gdje je pločica unutar retainera. Tu ima jako puno trenja i habanja.
 3. bvlahov

  Titanium retainers

  Da je Titanij sklon habanju vjerojatno svi znaju, ali malo upozorenje za sve koji eventualno voze sa Ti sesiricima. Ovako izgledaju Ti retaineri nakon samo nekoliko tisuća kilometara. Nisu neki kineski jeftilen, nego je riječ o renomiranoj Njemačkoj firmi koja ih radi "u kući". Ja ih na svom motoru imam vec dugo i nemaju nikakvih znakova habanja, tako da nije pravilo i vjerojatno ovisi najviše o kvaliteti samog materijala i zavrsnoj obradi. U svakom slučaju, dobro je svako toliko prekontrolirati sve da bi se izbjegla eventualno velika steta. Na slikama se vidi kako su si pločice napravile mjesta i pojele retainer. I s donje strane se je vec opruga urezala.
 4. bvlahov

  Fire Tuning

  U mom slučaju je drugi nazovi "problem". Radim hrpu stvarno zanimljivih projekata, ali jednostavno nemam vremena sve to predstavljati, a jos manje ulaziti u rasprave o tome. A onda jos kada i vidiš da članovi ni ne očekuju pročitati, ili vidjeti nešto konkretno, čemu se uopće truditi?
 5. bvlahov

  Pocelo je...K04 upgrade (mk5 gti)

  Ovo nije samo očišćeno, nego je i portana glava. U svakom slučaju, ako ti je dolje glava, vrlo jednostavno se očisti. Sa glavom na motoru ćeš se morati malo namučiti
 6. bvlahov

  Pocelo je...K04 upgrade (mk5 gti)

  Ova je imala cca 120 tkm prije obrade. Poslije obrade:
 7. Pozdrav. Može za 235/40/19, ljetne. Hvala.
 8. Pozdrav. Kaj se nudi od 225/50x17, ljeto? Hvala!
 9. bvlahov

  Car Wrap

  Da, na tako nesto mislim. Evo, bas na ovo : https://www.facebook.com/CarDip-HR-1389534724619887/ Zanima me koliko je to trajno, tj. koliko je otporno na kamenčiće, sunce, ptičju kakicu :-) i tako to..
 10. bvlahov

  Car Wrap

  A jel ima tko iskustva s dipanjem?
 11. bvlahov

  TFSI vs. TSI vs. FSI

  Pa sad ti naportaj ispusne kanale...
 12. bvlahov

  siamesed cylinders?

  Ja to ne bi slagao. Nabavi 350 iz nekakvog terenca starog, za par sto eura, da ju u standardu, ili prvoj specijali i imas lufta koliko hoćeš. Ovi motori su problematicni i u standardu, a kamoli ako se nesto žešće slaže...
 13. bvlahov

  Dijelovi za Usa aute..

  Možeš probati ovdje: http://www.mag-trgovina.hr/kontakt.html
 14. bvlahov

  strojna obrada

  Možeš na vise načina. Ili sa benzinom, ili možeš obojati sjedište sa "tankom" bojom, pa lagano zavrtiti ventil ( ima boja bas za to ), ili se ispita sa vakuumom.

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×