Jump to content

MMM Agramservis

Mille

Recommended Posts

pogledao slike... ako covjek kaze da je prvi vlasnik, da ga iz rodilista (ducana) donio, nitko nikad otvarao nije onda je ona shema sto rade i Apple i Samsung da ako nemogu popraviti, Apple recimo posalje aparat u Madjarsku a tebi u garanciji da novi. gore ga porave, malo uspinkaju, upakiraju i vrate u prodaju

vise sam nego uvjeren da je to napravljeno

a Samsung, koliko sam ih otvorio a oni vec popravljani, vidno unutra, a novi iz kutije, nikad dirano kao :)

.

pogledao slike... ako covjek kaze da je prvi vlasnik, da ga iz rodilista (ducana) donio, nitko nikad otvarao nije onda je ona shema sto rade i Apple i Samsung da ako nemogu popraviti, Apple recimo posalje aparat u Madjarsku a tebi u garanciji da novi. gore ga porave, malo uspinkaju, upakiraju i vrate u prodaju

vise sam nego uvjeren da je to napravljeno

a Samsung, koliko sam ih otvorio a oni vec popravljani, vidno unutra, a novi iz kutije, nikad dirano kao :)

.

Evo dijelic zadnje takve posiljke koja je dosla u HR :)

Edit:

Ne poslozi mi dobro, moram kad sjednem za komp. Uglavnom, mjesecno od 500 do 2000 komada takvih mobitela dolazi kod nas...

Edited by gmajna

evo jos jedan primjer... upravo sam otvorio Xperiu Z, koja nikad nije bila na servisu niti otvarana, vlasnik je ima od prvog dana, razbio ekran pa dosao na zamjenu... fale dva sarafa unutra...

xperia-z.jpg

i sad ti budi pametan i kod nekog kvara kad ga odneses na servis, oni ti kazu da je tvoj mobitel otvaran neovlasteno i netko nije vratio sarafe...

.

Edited by Fox

Evo ja moram pohvalit agram servis.

Imao sam 3 reklamacije i sa sve 3 sam zadovoljan radom i rokovima.

Prva reklamacija je bila kad mi se HTC One X više nije tija upalit - zamijenili matičnu i to sam dobio 32 GB umjesto 16.

Druga reklamacija je isto bila sa tim One X koji mjesec prije isteka garancije, ne sječam se što je bilo, ugl dobio umjesto njega potpuno novi ONE MINI(valjda nije bilo dijelova za X-a).

I sad treći put mi na mini-u nakon 10-tak mjeseci kamera počela zajebavat i power button, zamijenili jedno i drugo u rekordnom roku.

Prva reklamacija je bila kad mi se HTC One X više nije tija upalit - zamijenili matičnu i to sam dobio 32 GB umjesto 16.

Druga reklamacija je isto bila sa tim One X koji mjesec prije isteka garancije, ne sječam se što je bilo, ugl dobio umjesto njega potpuno novi ONE MINI(valjda nije bilo dijelova za X-a).

I sad treći put mi na mini-u nakon 10-tak mjeseci kamera počela zajebavat i power button, zamijenili jedno i drugo u rekordnom roku.

I onda kažu sa je Samsung smeće.

Sve to isto govno.

S obzirom da je OneX flagship model su ti trebali dati One M7 ili M8....cigani

Mozes stavit ?

Tx

pbu2o.jpg

ovo je od kojeg tjedna unazad. stavio sam strelicu da se vidi kolicina. znaci samo taj tjedan je uslo na nase trziste cca 100 tinjak refubrished mobitela te 200 i nesto novih ali u kojima su falile slusalice ili punjac pa su naknadno stavljeni

edit:

o perilicama i friziderima nema ni smisla pisati koliko ih takvih dolazi. a pogotovo televizori...

Edited by gmajna

S obzirom da je OneX flagship model su ti trebali dati One M7 ili M8....cigani

drugi put kad sam slao one x su rekli da se neda popravit nego da izaberem drugi mob koji je kosta kao onex u njihovoj nabavi. ne sjecam se tocno cifre ali sam uzeo zeni samsung s5 mini koji se sad poceo stalno resetirati. garancija ponovo vrijedi 2 godine tako da ja nemam sta rec protiv njih.

Zadnje sam poslao sony z3 i po onome sta pise izgleda da je popravljen makar sam sumljao da ce garancija pokrit

drugi put kad sam slao one x su rekli da se neda popravit nego da izaberem drugi mob koji je kosta kao onex u njihovoj nabavi. ne sjecam se tocno cifre ali sam uzeo zeni samsung s5 mini koji se sad poceo stalno resetirati. garancija ponovo vrijedi 2 godine tako da ja nemam sta rec protiv njih.

Zadnje sam poslao sony z3 i po onome sta pise izgleda da je popravljen makar sam sumljao da ce garancija pokrit

Ja sam se morao jebati s njima ko budala, zvali me iz regionalnog centra u Srbiji jer su mi za Htc EVO 3d (koji je bio flagship u jednom trenutku ) nudili Htv Desire 300...koji je jedno 3 koplja ispod ...uglavnom su ispali shupci...na kraju dobio Desire 500 sto je i dalje kifla naspram EVO3D koji je jeben mob bio...

Mogu li i ja povući istu vezu ako u ponedjeljak ostavim svoj LG G4 na zamjeni ekrana pod garancijom? Naime, zadnji put kada sam ga ostavio niti nakon 2 (dva) tjedna (!!!) nije ušao u red za servis radi gužve, 2 tjedna (!!!) je bio u redu za čekanje. Pukao mi film i pokupio sam G4 koji nije popravljen. Sada tražim vezu da mi G4 uđe u servis unutar 1-2 dana. Može? :)

Govorim o Smartson servisu...

Edited by Stile

I onda kažu sa je Samsung smeće.

Sve to isto govno.

Znaci jos je 4 kvara iza tebe samo sa s5?

:P

Sto se reklamacija tice Samsung je najbolji mob bez konkurencije, nevolim htc po tom pitanju nikako jel je to fail kak to ide sa htc-om

Edited by KA2001MR

Bio u Agramu/Smartsonu na Žitnjaku ostavit mob.. Lg Nexus 5, zaj... me power tipka i kao riješeno je sve na njihov trošak neka folija zamijenjena, yea right.. Sjednem u auto opet same shit, nakon 10 dana servisa. Danas opet nosim, ne kužim u čem je problem, ako ne radi power tipka zamjeniš ju i gotovo :S

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...