Fox Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Mozes li mi poslati slike da vidim zasto muljaju i sta su naveli kao razlog... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaCroix Posted October 26, 2015 Share Posted October 26, 2015 Moze, daj mi mail ili broj za whatsapp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 pogledao slike... ako covjek kaze da je prvi vlasnik, da ga iz rodilista (ducana) donio, nitko nikad otvarao nije onda je ona shema sto rade i Apple i Samsung da ako nemogu popraviti, Apple recimo posalje aparat u Madjarsku a tebi u garanciji da novi. gore ga porave, malo uspinkaju, upakiraju i vrate u prodaju vise sam nego uvjeren da je to napravljeno a Samsung, koliko sam ih otvorio a oni vec popravljani, vidno unutra, a novi iz kutije, nikad dirano kao . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 (edited) pogledao slike... ako covjek kaze da je prvi vlasnik, da ga iz rodilista (ducana) donio, nitko nikad otvarao nije onda je ona shema sto rade i Apple i Samsung da ako nemogu popraviti, Apple recimo posalje aparat u Madjarsku a tebi u garanciji da novi. gore ga porave, malo uspinkaju, upakiraju i vrate u prodaju vise sam nego uvjeren da je to napravljeno a Samsung, koliko sam ih otvorio a oni vec popravljani, vidno unutra, a novi iz kutije, nikad dirano kao . Evo dijelic zadnje takve posiljke koja je dosla u HR Edit: Ne poslozi mi dobro, moram kad sjednem za komp. Uglavnom, mjesecno od 500 do 2000 komada takvih mobitela dolazi kod nas... Edited October 28, 2015 by gmajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Kupis onda uvijek novi model cim izadje pa se to ne bi trebalo dešavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 bude sad akcija na neke modele za Božić pa se budu zalihe rješile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 (edited) evo jos jedan primjer... upravo sam otvorio Xperiu Z, koja nikad nije bila na servisu niti otvarana, vlasnik je ima od prvog dana, razbio ekran pa dosao na zamjenu... fale dva sarafa unutra... i sad ti budi pametan i kod nekog kvara kad ga odneses na servis, oni ti kazu da je tvoj mobitel otvaran neovlasteno i netko nije vratio sarafe... . Edited October 29, 2015 by Fox Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrky1 Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 ajme, jadna nam HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobuljan Posted October 29, 2015 Share Posted October 29, 2015 Evo ja moram pohvalit agram servis. Imao sam 3 reklamacije i sa sve 3 sam zadovoljan radom i rokovima. Prva reklamacija je bila kad mi se HTC One X više nije tija upalit - zamijenili matičnu i to sam dobio 32 GB umjesto 16. Druga reklamacija je isto bila sa tim One X koji mjesec prije isteka garancije, ne sječam se što je bilo, ugl dobio umjesto njega potpuno novi ONE MINI(valjda nije bilo dijelova za X-a). I sad treći put mi na mini-u nakon 10-tak mjeseci kamera počela zajebavat i power button, zamijenili jedno i drugo u rekordnom roku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Evo dijelic zadnje takve posiljke koja je dosla u HR Edit: Ne poslozi mi dobro, moram kad sjednem za komp. Uglavnom, mjesecno od 500 do 2000 komada takvih mobitela dolazi kod nas... Mozes stavit ? Tx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 30, 2015 Share Posted October 30, 2015 Evo ja moram pohvalit agram servis. Imao sam 3 reklamacije i sa sve 3 sam zadovoljan radom i rokovima. Prva reklamacija je bila kad mi se HTC One X više nije tija upalit - zamijenili matičnu i to sam dobio 32 GB umjesto 16. Druga reklamacija je isto bila sa tim One X koji mjesec prije isteka garancije, ne sječam se što je bilo, ugl dobio umjesto njega potpuno novi ONE MINI(valjda nije bilo dijelova za X-a). I sad treći put mi na mini-u nakon 10-tak mjeseci kamera počela zajebavat i power button, zamijenili jedno i drugo u rekordnom roku. I onda kažu sa je Samsung smeće. Sve to isto govno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 Evo ja moram pohvalit agram servis. Imao sam 3 reklamacije i sa sve 3 sam zadovoljan radom i rokovima. Prva reklamacija je bila kad mi se HTC One X više nije tija upalit - zamijenili matičnu i to sam dobio 32 GB umjesto 16. Druga reklamacija je isto bila sa tim One X koji mjesec prije isteka garancije, ne sječam se što je bilo, ugl dobio umjesto njega potpuno novi ONE MINI(valjda nije bilo dijelova za X-a). I sad treći put mi na mini-u nakon 10-tak mjeseci kamera počela zajebavat i power button, zamijenili jedno i drugo u rekordnom roku. S obzirom da je OneX flagship model su ti trebali dati One M7 ili M8....cigani Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 (edited) Mozes stavit ? Tx ovo je od kojeg tjedna unazad. stavio sam strelicu da se vidi kolicina. znaci samo taj tjedan je uslo na nase trziste cca 100 tinjak refubrished mobitela te 200 i nesto novih ali u kojima su falile slusalice ili punjac pa su naknadno stavljeni edit: o perilicama i friziderima nema ni smisla pisati koliko ih takvih dolazi. a pogotovo televizori... Edited October 31, 2015 by gmajna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 S obzirom da je OneX flagship model su ti trebali dati One M7 ili M8....cigani drugi put kad sam slao one x su rekli da se neda popravit nego da izaberem drugi mob koji je kosta kao onex u njihovoj nabavi. ne sjecam se tocno cifre ali sam uzeo zeni samsung s5 mini koji se sad poceo stalno resetirati. garancija ponovo vrijedi 2 godine tako da ja nemam sta rec protiv njih. Zadnje sam poslao sony z3 i po onome sta pise izgleda da je popravljen makar sam sumljao da ce garancija pokrit Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 31, 2015 Share Posted October 31, 2015 drugi put kad sam slao one x su rekli da se neda popravit nego da izaberem drugi mob koji je kosta kao onex u njihovoj nabavi. ne sjecam se tocno cifre ali sam uzeo zeni samsung s5 mini koji se sad poceo stalno resetirati. garancija ponovo vrijedi 2 godine tako da ja nemam sta rec protiv njih.Zadnje sam poslao sony z3 i po onome sta pise izgleda da je popravljen makar sam sumljao da ce garancija pokrit Ja sam se morao jebati s njima ko budala, zvali me iz regionalnog centra u Srbiji jer su mi za Htc EVO 3d (koji je bio flagship u jednom trenutku ) nudili Htv Desire 300...koji je jedno 3 koplja ispod ...uglavnom su ispali shupci...na kraju dobio Desire 500 sto je i dalje kifla naspram EVO3D koji je jeben mob bio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rus Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 nemas srece onda. mislim da je bilo cca 3500 kn i onda izaberes nesto u toj cijeni(ako je jeftiniji ne dobijes pare) ako je skuplji nadoplatis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 1, 2015 Share Posted November 1, 2015 Tak i meni VIP odobrio. Zamjena SGS5 za SGS6 u vrijednosti prvotne nadoplate od 870kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 (edited) Danas oko 13h ostavio mob, u 16h idem provjerit nalog, osto ugodno iznenađen Naravno uz zasluge jednog člana foruma kojem nije problem pomoc! Hvala mu Edited November 5, 2015 by Lim@ RS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stile Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 (edited) Mogu li i ja povući istu vezu ako u ponedjeljak ostavim svoj LG G4 na zamjeni ekrana pod garancijom? Naime, zadnji put kada sam ga ostavio niti nakon 2 (dva) tjedna (!!!) nije ušao u red za servis radi gužve, 2 tjedna (!!!) je bio u redu za čekanje. Pukao mi film i pokupio sam G4 koji nije popravljen. Sada tražim vezu da mi G4 uđe u servis unutar 1-2 dana. Može? Govorim o Smartson servisu... Edited November 7, 2015 by Stile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Iskreno neznam s obzirom na to da se radi o drugom brandu Meni je mob trebo bit gotov za 3 radna dana max, tako da ili nije gizva ili su se ubrzali. Provjeri u svakom slucaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknejm Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Nisu isti uvjeti za razlicite brandove. Nazalost, krivog koreanca imas Stile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stile Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Eeeeee... znao sam. To ti je moja karma. Onda ću trebati redovno čekati cca. 2 tjedna ili se možda uzdati u Mobis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 (edited) I onda kažu sa je Samsung smeće. Sve to isto govno. Znaci jos je 4 kvara iza tebe samo sa s5? Sto se reklamacija tice Samsung je najbolji mob bez konkurencije, nevolim htc po tom pitanju nikako jel je to fail kak to ide sa htc-om Edited November 7, 2015 by KA2001MR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Da, SGS5 je bio katastrofa po pitanju kvarova. Ali zato je tu fenomenalan support. Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted November 9, 2015 Share Posted November 9, 2015 Bio u Agramu/Smartsonu na Žitnjaku ostavit mob.. Lg Nexus 5, zaj... me power tipka i kao riješeno je sve na njihov trošak neka folija zamijenjena, yea right.. Sjednem u auto opet same shit, nakon 10 dana servisa. Danas opet nosim, ne kužim u čem je problem, ako ne radi power tipka zamjeniš ju i gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now