pavich Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Naime kako swile vjerojatno ostaje još dugo, dugo u familiji, odlučih riješiti neke stvari.. glavna od njih je - postoji li ikoja opcija rješavanja cvrčaka iz armature? Rastavljanje, umetanje neke spužve, izolacije, dotezanje spojeva? Ili je sve to sizifov posao?
Raptor6767 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) Naime kako swile vjerojatno ostaje još dugo, dugo u familiji, odlučih riješiti neke stvari.. glavna od njih je - postoji li ikoja opcija rješavanja cvrčaka iz armature? Rastavljanje, umetanje neke spužve, izolacije, dotezanje spojeva? Ili je sve to sizifov posao? Upravo tako. Kupi si onu samolijepivu spužvu tanku i stavi između spojeva (Bauhaus/Baumax). Što mekša, to bolja. Jaaako zamoran posao - radio ga na Traficu iz '87 - riješio se cvrčaka ali se najebo 3 dana. Edited October 20, 2011 by Raptor6767
Kegalj Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 evo kako : Sve van i onda gledaš di bi mogli bit pa te spojeve obložiš tessa trakicom ili ako je nešto veće samoljepivom tkaninom za zvučničke kutije. Ali pripremi se na slijedeće: rastavio cijeli auto, jebao se tjedan dana, sklopio i skužio da je onaj koji me najviše smeta i zbog kojeg sam rastavljao još tu Njega sam riješio naknadno jer se radilo o nosaču armature koji je od krute plastike (koja liči na karton) i dodiruje se s metalom.
dejanR Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ako imaš talijana to je nemoguća misija. Kad sve obložiš onda cvrči plastika table na spojevima...
Raptor6767 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ako imaš talijana to je nemoguća misija. Kad sve obložiš onda cvrči plastika table na spojevima... Ima i za to rješenje - silikonska guma crna - pa onda šta iscuri van, obrišeš.
dejanR Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ili jednostavnije, prihvatiš to kao dio Talijanskog šarma.:lol:
Raptor6767 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) Ili jednostavnije, prihvatiš to kao dio Talijanskog šarma.:lol: Istina...i pojačaš muziku ili staviš glasniji ispuh. EDIT: Tako sam ja rješavao i dio "francuskog šarma" na ručkama na vratima sa tim silikonom, tj. ne ja nego Bega kad je folije stavio - zamolio sam ga da nafila ručke (samo je zaboravio obirsat na rubu )...a sad...tko će ih skidat...neka mu bude sa srećom. "Šarm" uklonjen, vozač zadovoljen. :lol: Edited October 20, 2011 by Raptor6767
nix Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ako imaš talijana to je nemoguća misija. Kad sve obložiš onda cvrči plastika table na spojevima... ima pojačaš mjuzu :lol:
pavich Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 auuu..i mislio sam tako nešto vrata mi nisu problem, kopče su vidljive, ali me armatura pati... kak se to rastavlja? :whistling:
nix Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 auuu..i mislio sam tako nešto vrata mi nisu problem, kopče su vidljive, ali me armatura pati... kak se to rastavlja? :whistling: najbolje nađi manual inače ćeš neš bzv polomit barem tako uvijek biva... :lol:
Kegalj Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) auuu..i mislio sam tako nešto vrata mi nisu problem, kopče su vidljive, ali me armatura pati... kak se to rastavlja? :whistling: kaj ti cvrči na armaturi ? najbolje nađi manual inače ćeš neš bzv polomit barem tako uvijek biva... :lol: ne mora značit. Svoj auto sam cijeli iznutra rastavio i na Rudyevom Audiju sam sve iza prednjih siceva rastavio bez problema. Samo polako i ne ko sivonja natezat. I za spojeve koristit ako je moguće plastiku, a ne šarafciger. Edited October 20, 2011 by Kegalj
killuminati Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 samo nemoj pretezat spojeve i šarafe u nadi da će se nešto utišati, zbog toga hoće puknuti plastika i sl.. ja sam to radio sa samoljepljivim filcem i tessa trakom za omatanje instalacija..
pavich Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 lupka mi nešto točno kojih 20ak cm iznad središnje ventilacije..onako šuplje uobičajno za 4 godine star auto na tvrdom ovjesu, ali svejedno iritantno. Ima li lijeka sljedećem: kad mi je prozor do pola otvoren, zvecka jako stakleno, ima lufta 2-3mm i sljeva i zdesna jer ona guma na rubu vrata nije po defaultu podešena do stakla.. i onda ono leluja. Kad je ful dignuto ili spušteno sve je ok.
cyberphere Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ja sam bolesnik na cvrčke. Rastavio sam cijeli zadnji dio kabine i sve plastike izolirao. Od svih mogućih kemija najbolje mi se pokazala ona čupava tessa traka za omatanje kabela i za samoljepljivi tapecirung za oblaganje zvučničkih kutija
Raptor6767 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ja sam to radio sa samoljepljivim filcem i tessa trakom za omatanje instalacija.. :thumbsup::thumbsup:
robi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Kod mene je cijeli cirkus... Naviko se već, em se auto dere, ili pojačam muziku....
gogo Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 (edited) pavicu, imam ti ja sub za prodati, nikakve crvcke ne cujes, vjeruj mi Edited October 21, 2011 by gogo
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now