mrlakis Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 vozio danas u vodice autoputem,prvih 20 min vozio bez ikakvih problema,cukanja ,trešnje,180 kmh,200kmh, na jednom dugačkom pravcu stisnem pun gas 230km ,kazaljka ni dolje, ni gore, vozim tako na punom gasu minut, dvije,do prve okuke i poslije se pojavio problem u vidu vibracije ,trešnje pri naglom dodavanju gasa.znači kad polako ubrzavam,bez obzira u kojoj sam brzini i na kojoj brzini,auto radi kao sat,ali kad malo naglije dodam gas,auto cilo zavribrira. e sad nisam siguran je li to trešnja motora od trokiranja motora, ili se možda šta desilo sa kuplungom,možda zglob poluosovine,ne znam,ali nekako imam osječaj da je do kuplunga.nedavno sam stavio,1000km, helixov kit za ovu getribu,ali sve je bilo u redu do sad ,vozio sam ga i u ovih 1000km par puta po još lošijoj cesti 200kmh,ali danas je bilo prvi put ful gas,odnosno maksimalni điri u 6 brzini,nekih 5500 okretaja. loš mi je donji nosač motora,je li možda do njega? uglavnom ako netko ima kakvog iskustva sa sličnim,nek savjetuje što pogledati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 ajmo ljudi pucajte,prije nego me koji mehaničar odere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Provjeri prvo jesu li ti kotači dobro stegnuti (prednji). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivo GTi 16v Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 provjeri nosace motora i vidi oni uteg na poluosovini da se nije odvojio... ili naleti znas vec di.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Cesto puta zglobovi na poluosovinama (i unutarni i vanjski) znaju jednostavno "presusiti" - ostanu suhi - mast za podmazivanje se stvrdne i nema vise funkciju, .....ne podmazuje. Naravno, postoji mogucnost i da je negdje u zglobu nastalo ostecenje na povrsini gdje prolaze kuglice (ili rolnice sa iglicastim lezajem). Isto tako, postoji mogucnost da ti se raznitao veliki zupcanik na diferencijalu, ili da se odlomio jedan (ili nekoliko) zubaca na diffu u napravio dar-mar na ostalim zupcima. Za ovo drugo, ispusti ulje iz getribe i pogledaj da li i ma špene (metalne strugotine). Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 ja sam imao iste simptome kad su mi otisle karike sretno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 ovo sto ti je miki napisao ti je 99% Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 jedan prika mi je reka da kad ispadne ona metalna čašica na unutarnjem zglobu(oni komad,metalna zaštita u prirubnici osovine) ,da se zna isti simptom pojaviti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 ja sam imao iste simptome kad su mi otisle karike sretno karike,bi trebali biti leteći ležajevi,valjda nije to,ma sumnjivo mi je što se to desilo odjednom i to nakon opterečenja motora,ali i prije sam ga ložija po autoputu i to malo duže sa papučicom u podu. budem sutra prvo rastavija poluosovine i provjerija ovo sa zglobovima,oni desni unutarnji mi je uvik baca mast po onoj zaštitnoj plastici,moguće da je osta bez masti.hm i još jedna indicija ,kad sam se vratija u split na leru mi je par puta za cuka,šta nikad nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 ovo sto ti je miki napisao ti je 99% prvo sa zglobovima ili ovo drugo sa getribom? ako išta znači,kad lagano dodajem gas i ubrzajem ,ništa se ne događa,vozija sam nazad 170 kmh na istom gasu i ništa,ali čim dodam više gasa,kad moment krene,počne vibrirat i trest Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 karike,bi trebali biti leteći ležajevi,valjda nije to,ma sumnjivo mi je što se to desilo odjednom i to nakon opterečenja motora,ali i prije sam ga ložija po autoputu i to malo duže sa papučicom u podu. budem sutra prvo rastavija poluosovine i provjerija ovo sa zglobovima,oni desni unutarnji mi je uvik baca mast po onoj zaštitnoj plastici,moguće da je osta bez masti.hm i još jedna indicija ,kad sam se vratija u split na leru mi je par puta za cuka,šta nikad nije. e jebiga... meni se desila slicna stvar, slicni simptomi zbog slicnog uzroka, sad ne mora bit to to.... :huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 e jebiga... meni se desila slicna stvar, slicni simptomi zbog slicnog uzroka, sad ne mora bit to to.... :huh: ajde volija bi i da je to nego da moram skidati getribu ponovo,nego bi me više brinija uzrok tomu Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 ček malo da su karike ,ali se to nebi osjetilo i u leru kad bi dava gasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 (edited) ček malo da su karike ,ali se to nebi osjetilo i u leru kad bi dava gasa? meni se osjetilo samo pod vecim opterecenjem... na normalnoj voznji nista. i onda kad je motor skroz prdnuo, izgubia kompresiju smo ga rastavili i ustanovili da je sve krenulo od karike Edited October 28, 2011 by obie Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 iman neki osjecaj da san te dobro usra i da nes veceras spavat kazem ti, ne mora bit to to... jos pogotovo zato sta ti je zacuka na leru par puta, a nije nikad prije, odma bi eliminira getribu, poluosovine...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 iskreno ,nije mi neka trta tih karika,auto je na 140000 km ,neće škoditi prominiti ih.sve novo je bolje od starog,više me brine zašto su otišle(ako su otišle) ,opet mi smrdi na jednomaseni,olakšani zamajac,ali opet sa teškim zamajcem i sile su veće.ma neću sad razzbijati glavu idem čitati mister no-a,kako on udara piper nogom ,tako ću ja i leona,mamicu mu ,više mi je dopizdilo visit ispod njega,ali posli je gušt i stisnit ga,jebiga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 e ako ćeš šarafit onda će ti dobro doći novi turbo inlet pipe veće protočnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaGy Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 kao sto je napisano...homokineticki... to je meni vjerovatno otislo..jer sam sve zivo promjenio i isto tako pri punom gasu trese lagano...tj na 150 i oko 180 je bas neizdrzivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 28, 2011 Author Share Posted October 28, 2011 e ako ćeš šarafit onda će ti dobro doći novi turbo inlet pipe veće protočnosti a di ću, vidiš da me udara sa svih strana,još čekam čestitku od presretača moraću onaj bankomat provat dignit u zrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted October 28, 2011 Share Posted October 28, 2011 Nema veze s kuplungom ni iz svwmira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marina Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Kaj mu ne bi bili neki problemi sa trošenjem i pritiskom ulja da su ošle karike? Meni su na Alfi ošle karike pa je padao pritisak ulja kad se motor zagrijao i trošio je litru na 400km.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Kaj mu ne bi bili neki problemi sa trošenjem i pritiskom ulja da su ošle karike? Meni su na Alfi ošle karike pa je padao pritisak ulja kad se motor zagrijao i trošio je litru na 400km.. karike i pritisak ulja nemaju poveznicu na alfi je pritisak ulja vezan za druge stvari a otkat ti alfu imas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted October 29, 2011 Author Share Posted October 29, 2011 izgleda da je ipak u pitanju trokiranje motora zbog neispravne bobine,još nije sigurno ,popodne ide spajanje na komp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 Logiraj; http://www.ross-tech.com/vag-com/m_blocks/010-019.html Ako counter počne rasti bobina je u banani, posebno oko 3500rpm-a gdje auq motor razvija najveći moment. To su prvi znaci,kasnije trokira i leru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obie Posted October 29, 2011 Share Posted October 29, 2011 izgleda da je ipak u pitanju trokiranje motora zbog neispravne bobine,još nije sigurno ,popodne ide spajanje na komp vidis moguce je i to... al opet, na 1.8T kad prdne - prdne u svim rezimima rada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now