Lim@ RS Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 E sad 106 ima jedino nesjecam se jel ph1 ili ph2.. Reci ? Volan je na krivoj strani pretpostavljam?! Vozacev retrovizor mi onda ne pase... Treba mi prekidac za grijac zadnje sajbe, plastika sta dolazi Okolko stupa volana-gornji dio, peugeot (lav) znak na tadnjoj haubi ako je dobar... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Kao sto je pekx rekao,ventilacije pasu samo one u sredini dok lijeva i desna moraju biti za nase trziste. Stop za mazdu ako ima je 250kn, znak i prekidac i plastika za peugeot 106 je 200kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ružni, jel meni možeš onaj tank donjet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Stop za mazdu ako ima je 250kn... javi ako ima, pa da se dogovorimo dalje za kaparu itd.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Koji????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Kao sto je pekx rekao,ventilacije pasu samo one u sredini dok lijeva i desna moraju biti za nase trziste. Stop za mazdu ako ima je 250kn, znak i prekidac i plastika za peugeot 106 je 200kn Za ovo mi javi kako dalje, kapara i ostalo... Daj mi jos vidi za ventilator hladnjaka, trabaju mi 2 kom, koji su montirani ispred hladnjaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 @Sven: imaš slike onog kožnog interijera od MK4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 @Sven: imaš slike onog kožnog interijera od MK4? U ponedjeljak cu ih imati jer trenutno nisam kod kuce, radim. U pon dolazim doma... tako da ocekuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Pa neznam jesam li upucen ali dok god je to ispod neke cifre ( mada je ona smijesna mislim da je 200e ) prolazi ako imas racun. TO u mom slucaju nebi bas palilo ali.. Jedino mi nije jasno ako zelis uvesti nesto, platiti davanja, imas racun ? Sto je tu problem ? to se kvalificira kao otpad/smece a smece se ne moze uvest mozda prođeš, ali provjeri !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mzic Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 zasto se gleda kao smece, ako ti imas racun kao rezervni dio? Normalno platis carinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 AnteST - Nema xenona ni shadow line lampi. Evo ovo je sve sto je ostalo os E90 vidi ako je unutra radio professional kao sa slike http://media.photobucket.com/image/e90%20professional/Tony765_album/38.jpg?t=1247512452 javi koliko peneza hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Ako ima cijena je 150e Link to comment Share on other sites More sharing options...
MT Polo Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 odlicno vidi samo da je ispravan i da ima kodove(ako je kodiran) Javi mi na pm di da ti platim kaparu kad ga nabavis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaX Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Subaru Forster SG5 2004-2006 desni štop kao na slici ako ima i cijena. :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tochka Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 jel ima sta starijih auti? felgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mzic Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Mozda je i bolje da se dijelovi iskrcajukod nekoga u garazi u slo blizu granice pa onda malo po malo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 ja bi trebao ovo ako uopće ima... (naravno ako je razumna cifra) 17" 5x98 4kom THX!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Samo bih prokomentirao: ovo je jedan uredan auto otpad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 @Goertosing-nema branika sa rupom za 2 remusa i nema spojlera. @Drahi - nema ni jedne GTC astre na otpadu, samo normalne. Ok. Vidi ako ima i na ˝normalnoj˝ -5 vrata taj znakic.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 aj vidi sta ima za audi b8, 2008 god? npr. zadnje ledice od redizajna 2010 ili 2011 god,branici od s-linea itd. dal ovaj a5 ima ledice iza,imao bi kupca ako ima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 odlicnovidi samo da je ispravan i da ima kodove(ako je kodiran) Javi mi na pm di da ti platim kaparu kad ga nabavis Koda nema, jer nema ni one knjizice o autu niti nista gdje bi se on nalazio taok da ces radio morat dekodirati kod nekog ili preko broja sasije kojeg bi ti mogao zapisati ako nadjem radio traziti kod u Tomicu. Subaru Forster SG5 2004-2006 desni štop kao na slici ako ima i cijena. :notworthy: Trenutno nema ni jednog Forestera, samo Impreze Mozda je i bolje da se dijelovi iskrcajukod nekoga u garazi u slo blizu granice pa onda malo po malo Ni to nije losa ideja, dapace dugotrajniji put ali i sigurniji :thumbsup: ja bi trebao ovo ako uopće ima... (naravno ako je razumna cifra) 17" 5x98 4kom THX!! To je od 147 GTA ? Samo bih prokomentirao: ovo je jedan uredan auto otpad. Pa cuj, za razliku od nasih u HR gdje auti stoje na njivi i blatu je. Naravno trebas vidjet kad ide po auto sa vilicarom i auto mu sa 5 metara rokne dole na nos ravno u pod :rofl: Scene koje vidjas samo u igricama. Ok. Vidi ako ima i na ˝normalnoj˝ -5 vrata taj znakic.. Samo jedna ima GTC i to neka socka, ima najmanji onaj display na armaturi, valjda samo sat pokazuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 aj vidi sta ima za audi b8, 2008 god?npr. zadnje ledice od redizajna 2010 ili 2011 god,branici od s-linea itd. dal ovaj a5 ima ledice iza,imao bi kupca ako ima! Od A4 jedino sto ima onaj cabrio, 2008 godina je. A4 novih nema. Za stopke od A5 cu provjeriti, ali koliko vidi msada na slici nema ledice ali nemoj uzet 100%. U ponedjeljak cu znati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 jel ima sta starijih auti? felgi? Auta bas i ne. Tu i tamo zaluta koji stari auto. Ima cak i jedan helic za dijelove Od felgi se da nac tu i tamo koje zanimljive s vremena na virjeme samo treba strpljenja. Ima raznih BBS felgi original sa bmw-a pocevsi od E36, E39, neke BBS felge sa VW-a. Bilo je recimo 3 komada ultralegeri 17 cola, a cetvrta je bila potrgana. Sve 4 su zavrsile u smecu jer ih nitko nije htio. Nedavno su ispraznili kontejner jer felge taloze u ogromnom kontejneru pa ako te zanima sta ima onda kao seljacina prekapas po kontejneru i razbacuje se sa felgama. Tako da se treba sad napunit ponovo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavo Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 To je od 147 GTA ? da, 147, 156 uglavnom orig. dolazile na GTA ali ekipa ih stavlja na sve... tako da nije upitan model Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 da li ima što Seat leon 1m ? ko mog? te Audi A3 8p? još je i najbolje to sve dovest u sloveniju i onda svatko po svoje ode i gotovo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now