Jump to content

Recommended Posts

Posted
  robi said:
I prednje maglenke, okrugle, model 96-98....

Ako se sjetiš, pa pogledaj....

:thumbsup:

daj koju sliku stopova, nisam bas sa vitekima na "ti"

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

trebala bi mi pedala od gasa od zadnje generecije Civica Type-r, samo ono metalno sranje sta je preko pedale...

2010-honda-civic-typer-pedals-300x232.jpg

znaci od ovog modela 2010-honda-civic-typer-f3q-a-300x169.jpg

Moze i naslon za nogu isto...hvala...

Posted
  SVEN said:
daj koju sliku stopova, nisam bas sa vitekima na "ti"

Evo jedna na brzinu, uglavnom da su bijeli žmigavci...

turbometal-honda-civic-red-clear-tail-lights-6.jpg

A ovo su maglenke....

078.jpg

:thumbsup:

Posted
  stealth said:
trebala bi mi pedala od gasa od zadnje generecije Civica Type-r, samo ono metalno sranje sta je preko pedale...

Moze i naslon za nogu isto...hvala...

kaj ne uzmeš s Ebaya?...ja uzeo za 250 kn cijeli set, odlično izgleda...

mene zanima sljedeće....desna maglenka(ako gledaš iz auta) za Accord 2006...

122458-Experts-please-identify-if-it-is-a-facelift-model--honda-accord-type-s-41.jpg

Posted

mozda fabia rs prekidac svjetla? ona kaj se okrece... ima prednje zadnje maglenke, a od potenciometra ima samo podesavanje jakostai svjetla na armaturi

mozda rucica zmigavca sa tempomatom?

Posted
  SVEN said:
Honda ima crne i zelene kvake.

aj kad vec ides raskapat i imas dvije na lageru jos bi uzeo i gumu, keder od gepeka, znaci ona diht guma sto ide po rubu rupe gepeka, poslikam ak treba...

ima koja kozni cetverokraki volan?

i dal imaju armrest, trebam samo poklopac, onaj dio sto se dize ako je u dobrom stanju...

Posted

Novih Type R-ova nema isto kao i accorda.

Za stari Civic cu pogledati isto kao i za stari accord ( keder i volan )

Coswortha nema trenutno.

Najblize skodi ima Octavia RS, ali ne i Fabia nazalost.

Posted

Evo ja bi bio zainteresiran za neka klijesta sa Posrchea (prednja i zadnja) ili neka 4 ili 6 klipna Brembo. Koja bi bila cijena

Posted
  gmajna said:
onaj a5 na prvoj slici, koji je to motor? ustavari jel ima iza auspuhe lijevo i desno po jednu cijev?

ako ima jel moze koja bi bila cijena za ovo:

unled2ae.jpg

edit:

ako bi mogao poslikati i unutrasnjost pa da vidim jos par stvari koje bi mi odgovarale :thumbsup:

samo da podsjetim :thumbsup:

Posted
  Tochka said:
jel ima koji smart? trebam one ladice, auto. mjenjać, možda bi se još pokoja stvarčica našla

sta trebas, mozda imam?

sto se mjenjaca tice svi su ti isti, razlijka je u onoj ruckici koja je u kabini, u njoj je elektronika koja salta automatik ili manual

Posted
  Alfaludak said:
sta trebas, mozda imam?

sto se mjenjaca tice svi su ti isti, razlijka je u onoj ruckici koja je u kabini, u njoj je elektronika koja salta automatik ili manual

manualac je a hocu automatika, na dizla paše od benzinca rezevar koji je veći... ima tih gluposti

Posted
  Hive said:
Evo ja bi bio zainteresiran za neka klijesta sa Posrchea (prednja i zadnja) ili neka 4 ili 6 klipna Brembo. Koja bi bila cijena

Nema od porsea, ima brembo 4klipna, aksijalni prihvat ( klasican kao i serijske celjusti ) . Slika celjusti ti je na prvoj strani gdje su slike.

Sunstorm said:
Jesi vidio koju 407icu ili 407icu coupe?

Ima 407 Coupe.

Dooks said:
Ima koja 147ica?

Bila je jedna zadnji put.

AERO said:
Sven jel ima koji Saab?

Ne..

Tovar said:
Jel imaš od civica 99 god ovaj di vozačevog retrovizora

Ide samo komlet retrac za 300kn .

Hint: Probajte me odmah u startu pitati za auto koji vam trbea tocno dio i po mogucnosti sliku. Problem je sto me recimo pitat jel ima XY auto, ja odgovorim da, dok vi pitate koji dio, dok ja to vidim i odem tamo vidjeti jel ima prodje 5 dana i taj auto se u medjuvremenu spresa i vise ga nema. Auti se tamo presjau na tjednoj bazi a na dnevnoj dolaze tako da sto prije dodjete sa idejama to je veca sansa da ce bit inesto od toga.

P.S. - OBC za E36 je 350kn.

Posted

Nissan skyline r33gtr pretinac za rukavice, plastika kod suvozackih nogu (ljeva di je ecu), i plastika ispod prednjeg ljevog blatobrana -samo zadnji dio

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...