Jump to content

Rabljeni dijelovi - Group buy ?!

SVEN

Recommended Posts

Sven, vidim da su tu cesto upiti/ponude za farove (s xenonom). Koliko ja znam (a znam jer sam imao jedne farove iz UK s lecama doma) UK farovi imaju "naopako" okrenut cutoff pa desni far svijetli krace od ljevog, sto je i razumljivo jer se voze na drugom kraju ceste. Stavljanje takvih farova na nase autije ne rezultira bas nekom "premijom", zasljepljuje se druge,a rub ceste je lose osvjetljen kad se koriste samo oborena svjetla

Ne zelim da ispadne kao napadanje,ili bilo sta drugo,ali zasto se to nigdje ne spominje? vjerujem da ima ljudi koji nisu svjesni toga, i misle da su farovi identicni sa LHD farovima

• Replies 742
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

A jel moguce da se desna leca "presarafi" na lijevi far i obrnuto? Tada bi snop bio ispravan.

ako je leca onda vrlo vjerovatno ima mehanizam za prebacivanje cutoff-a. vrlo jednostavno, nema potrebe otvarat far, samo s prstom prebacis...

Sven, vidim da su tu cesto upiti/ponude za farove (s xenonom). Koliko ja znam (a znam jer sam imao jedne farove iz UK s lecama doma) UK farovi imaju "naopako" okrenut cutoff pa desni far svijetli krace od ljevog, sto je i razumljivo jer se voze na drugom kraju ceste. Stavljanje takvih farova na nase autije ne rezultira bas nekom "premijom", zasljepljuje se druge,a rub ceste je lose osvjetljen kad se koriste samo oborena svjetla

Ne zelim da ispadne kao napadanje,ili bilo sta drugo,ali zasto se to nigdje ne spominje? vjerujem da ima ljudi koji nisu svjesni toga, i misle da su farovi identicni sa LHD farovima

Xenon farovi ako su original se mogu preslozit na LHD.

Do sad sam prodao samo jedan set prednjih farova i covijek je prezadovoljan ( jer taj set inace kosta 600e ) pa je sretan sto ih je uopce nasao valjda. Od auta koje sam dovezao/uvezao vlasnicima auta je bilo napomenuto na tu razliku na sto su se oni rekli da ce se sami pobrinuti. Hoce li ili ne mene se ne tice.

Na nasim prometnicama je vise onih kojima su nosaci farova otisli pa svijetle u nebesa i zasljepljuju isto kao i krametina sa xenonima bez lece koji zasljepljuju tako da neznam zasto zbog ovog toliku nauku pravis.

Edited by SVEN

Sven koja je zakonska procedura kod nas ako dovozis auto za dijelove, a ne za registraciju? Da li je pametnije/bolje/jednostavnije kupiti auto, staviti ga na zoll tablice i dovesti ga za dijelove ili ga se moze dovesti na regularnim tablicama, skinuti sto treba a ostatak proslijediti na otpad i vratiti tablice u maticnu drzavu.

I daj odokativnu cifru za diff i unutrasnjost (sjedala, tapecirunzi vrata, sredisnji greben, kruskot ne treba, krem koza) za 2000 Jaguar S-Type 3.0 v6 manualac, naravno s dostavom do Zg

Ajd ako vidis gdje civic 2007> gorw s krova lajsne..ali netrebaju mi komplet lajsne nego samo djelovi lajsne nego samo dijelovi lajsni koji se skidaju kada se stavljaju krovni nosaci..i to prednja dva ili nema veze moze i sva cetiri..

Ako naletis..tnx

Jel se dobiju papiri sa autom ,ili je samo za dijelove?To je cijena sa autom u Zagrebu?

Pa da se dobiju papiri ja bi vec davnih dana imao jos jednu krampinu u garazi pored svoje lokomotive.

Cijena je ta a prijevoz je u vlastitom aranzmanu. Ja mogu uskocit sa nekim sitnicama ali u pravilu ne, nije ukljucen prijevoz u HR. Sto i dalje ne umanjuje cinjenicu koliko je ovo zapravo povoljno s obzirom na to koliko je auto cest u ovakvom obliku.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...