TomiTraktor Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Jel iko kupovao ove navigacije http://www.ebay.com/itm/Toyota-Auris-DVD-GPS-Navigation-Headunit-Update-IPOD-/320786568090?pt=Car_Audio_Video&vxp=mtr&hash=item4ab05e939a#ht_14210wt_1395 mislim da imaju za sve aute. Kakva je kvaliteta toga ko i je netko kupovao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 kvaliteta za 2000 kn ,gle ima sve ,navi BT i ostale điđe miđe Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 a oem oem je 2500usd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 ali nema BT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 (edited) Joj vidio sam ti na fb negdje link, kod nas netko dila bas te wannabe oem, idem potrazit pa ti linkam Evo ga, ali mozda sam se zajebao malo https://www.facebook.com/pages/Auto-Croatia/187921444567083 Edited November 5, 2011 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 (edited) brijem da ti je to isto sranje kao sto dila ona zona8, imao sam ja to u astri znat ce ti kegalj vise sve u svemu izjebagavaj edit: sad sam pogledao slike i manje vise neki menii su skroz isti a neki slicni tako da je valjda to to Edited November 5, 2011 by Fran_Zgb Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 (edited) ja sam prije par godina napravio GB na SCC i uzeli smo 5 uredjaja od ove firme: http://www.audiosources.net/clsproducts.asp?classid=289 ovaj za tvoju toyotu je WIN CE 5 sve u svemu za te novce je bio odlican.. dvd, mp3, mpg, divx, xvid, BT, USB, SD, iPod, daljinski, GPS, rear camera in, video in, aux, TV (analogna u ono vrijeme sad su DVB-T), kontrole na volanu plug & play.. kvaliteta je bila ok.. OEM look.. ekran je mogao imat bolji kontrast.. zvuk nije za audiofile.. al mislim da je to islo malo naprid od prije 3-4 godine kad sam ja narucivao.. iGo i ostale WIN CE vrti bez greske.. cak sam i Garmina pokrenuo.. Edited November 5, 2011 by 13snc Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Meni je to previse love za neku niskobudetnu kopiju kad mi je rns510 "samo" duplo skuplji... Ovo bi kupio da je 1000kn jedino. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 6, 2011 Author Share Posted November 6, 2011 da, ali gledajte, da postoji rns za moj auto za 800e vec bi bio unutra Toyota navigacija za moj auto je 2500usd + dostava + carina + porez vidim tu i oprecne stvari - nekome je super, nekome katastrofa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 za te novce je ok imam takvu kopiju u golfu i eto, koliko para toliko muzike Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 Kinesko smeće, nekvalitetne komponente, redovito se pregrijava, zvuk očajan, ispod razine sony cd playera od 400kn. Ne kupuj, nećeš bit zadovoljan osim ako ti je bitan isključivo izgled i ne planiraš ga spajati, u drugom slučaju će samo bacit lovu, bolje skupljaj za oem. OEM je precjenjen, ali ti kinezi nisu rješenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted November 6, 2011 Share Posted November 6, 2011 sta nema nijedan "provjereni" proizvodjac nikakav custom fit uređaj po prihvatljivoj cijeni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Pa zašto ne uzmeš neku din 2 multimediju sa svime što ti treba i gotovo ? Barem to više nije tako skupo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mario84 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Moja prosla replika u golfu je imala takav sw i bila je iz zone8 ispila mi zivaca i zivaca,neznam dal bi ti to bas preporucio jer je sw star 3god i ima danas boljih replika za kupit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 meni je kinez bio zakon imao je SVE,dok nisam nešto čačkao oko zvučnika i za probu stavio blaupunkta starog 11 godina i shvatio da je zvuk 100 godina ispred kineza. brzo je hvala bogu multimedija riknula a ja dan danas imam tog starog blaupunkta:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Pa zašto ne uzmeš neku din 2 multimediju sa svime što ti treba i gotovo ? Barem to više nije tako skupo... Upravo tako: http://www.ronis.hr/pioneer/857/multimedijska-jedinica-pioneer-avh-3300bt/AVH-3300BT/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Upravo tako: http://www.ronis.hr/pioneer/857/multimedijska-jedinica-pioneer-avh-3300bt/AVH-3300BT/ Pitanje dal ide to u Aurisa i još da ima navigaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 7, 2011 Author Share Posted November 7, 2011 Ma ne bih neku multimediju - pali me samo oem navi. hvala svima na komentarima Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted November 7, 2011 Share Posted November 7, 2011 Ma ne bih neku multimediju - pali me samo oem navi. hvala svima na komentarima cackao malo jucer po ovim "novim" kineskim oem multimediama. pa to nema veze s ovom koju sam uzeo prije god dana za golfa. softwerski je puno bolja :thumbsup: za te novce uzmi, neces pozaliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now