Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nažalost, tek sam danas promjenio filter zraka.... dakle skinuo ATP-ov CAI, stavio originalni poklopac motora s integriranim filterom... auto upalio bez problema.... radio je dobro i nije se ugasio, a vani je bilo -2°c

Sutra ću ga ujutro ponovo upaliti, pa ako sve bude OK, slijedećim članovima plaćam večeru:

Vlado206

2Slow

Marina

TomiTraktor

i naravno - Dario koji je odmah dojurio s dijagnostikom...

Vas 5-ero: držite palčeve za sutra ujutro :D:D

• Replies 135
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted

TomiTraktor > a ti si mislio na zaštopani filter? Ma, onda odmah ispadaš iz kombinacije.... :rofl: :rofl:

Dario > ne znam jel bitno čišćenje gljive za ovaj moj kvar? Inače, korisitm sprej i ulje od K/N-a.

Posted
TomiTraktor > a ti si mislio na zaštopani filter? Ma, onda odmah ispadaš iz kombinacije.... :rofl: :rofl:

ionak sam debel

meni je samo bitno da tebi auto radi i da si ti sretan. :wub:

Posted
ionak sam debel

meni je samo bitno da tebi auto radi i da si ti sretan. :wub:

Ma za tako lijepe želje si upravo kupio pozivnicu za klopu :notworthy:

Posted

Prije bi bio problem sto gljiva radi cudno strujanje zraka pa maf senzor zapravo krivo mjeri. Tome sluzi i ona mrezica ispred maf senzoru.

Da je zmazana gljiva utjecaj bi bio na punom gasu(kada je protok veliki) ne na laganom.

Posted

Dario > ne znam jel bitno čišćenje gljive za ovaj moj kvar? Inače, korisitm sprej i ulje od K/N-a.

je bitna je ,kolko km od zadnjeg ciscenja je bilo ?

Posted
Ove godine, ali nisam napravio ni 5000km jer sam 100 dana ležao.

Ma i tako nisam pobornik gljiva po zimi radi soli na cesti.

hmm zanimljivo ,ja sam svoje gljive cistio prije nekih 10tkm i pali bez problema

Posted
Nažalost, tek sam danas promjenio filter zraka.... dakle skinuo ATP-ov CAI, stavio originalni poklopac motora s integriranim filterom... auto upalio bez problema.... radio je dobro i nije se ugasio, a vani je bilo -2°c

Sutra ću ga ujutro ponovo upaliti, pa ako sve bude OK, slijedećim članovima plaćam večeru:

Vlado206

2Slow

Marina

TomiTraktor

i naravno - Dario koji je odmah dojurio s dijagnostikom...

Vas 5-ero: držite palčeve za sutra ujutro :D:D

vrati serijske felge pa mozes meni platit veceru:lol:

Posted
Ove godine, ali nisam napravio ni 5000km jer sam 100 dana ležao.

Ma i tako nisam pobornik gljiva po zimi radi soli na cesti.

I sigurno nisi sparao na kn ulju nakon pranja, jel tak?

Posted

Tcode > nisam tako blesav da stavim masnu gljivu, pa da gratis nauljim i MAF :doh:

UGLAVNOM

Žuta Osa je ujutro upalila i nije se ugasila....

Hvala svima na dobronamjernim savjetima, a 5-ero izabranih ima klopu od mene! Detalji P.M.! :pifouz9:

Posted
Tcode > nisam tako blesav da stavim masnu gljivu, pa da gratis nauljim i MAF :doh:

UGLAVNOM

Hvala svima na dobronamjernim savjetima, a 5-ero izabranih ima klopu od mene! Detalji P.M.! :pifouz9:

nema kvara...Žutokljunac se prestrašio samo malo:lol::P:P:P

Posted

UGLAVNOM

Znam da nisi, malo te zajebajem :).

Važno da si riješio problem. Nego, ima li itko racionalno objašnjenje za tu pojavu?

Posted
Znam da nisi, malo te zajebajem :).

Važno da si riješio problem. Nego, ima li itko racionalno objašnjenje za tu pojavu?

strujanje zraka kroz maf nije laminarno pa je mjerenje krivo.

Posted

Eto super, lako za večeru :P Bitno da TAS radi :lol:

Nego, meni je isto tako bilo, al najozbiljnije, jednostavno očito MAP krivo očitava. Kad sam vratio original filter tj panel i kućište, s autom sve 5... al nije uvijek bilo tako, isključivo kad je vani jako hladno bilo.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...