francuz Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 Nažalost, tek sam danas promjenio filter zraka.... dakle skinuo ATP-ov CAI, stavio originalni poklopac motora s integriranim filterom... auto upalio bez problema.... radio je dobro i nije se ugasio, a vani je bilo -2°c Sutra ću ga ujutro ponovo upaliti, pa ako sve bude OK, slijedećim članovima plaćam večeru: Vlado206 2Slow Marina TomiTraktor i naravno - Dario koji je odmah dojurio s dijagnostikom... Vas 5-ero: držite palčeve za sutra ujutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 ček ti si imao gljivu? Mislio sam da si samo imao zastopani filter zraka. Gljiva ti je 100%. Sutra ce upaliti ko metak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 kad si cistio filter zadnji put ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 TomiTraktor > a ti si mislio na zaštopani filter? Ma, onda odmah ispadaš iz kombinacije.... :rofl: :rofl: Dario > ne znam jel bitno čišćenje gljive za ovaj moj kvar? Inače, korisitm sprej i ulje od K/N-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 TomiTraktor > a ti si mislio na zaštopani filter? Ma, onda odmah ispadaš iz kombinacije.... :rofl: :rofl: ionak sam debel meni je samo bitno da tebi auto radi i da si ti sretan. :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 ionak sam debelmeni je samo bitno da tebi auto radi i da si ti sretan. :wub: Ma za tako lijepe želje si upravo kupio pozivnicu za klopu :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Prije bi bio problem sto gljiva radi cudno strujanje zraka pa maf senzor zapravo krivo mjeri. Tome sluzi i ona mrezica ispred maf senzoru. Da je zmazana gljiva utjecaj bi bio na punom gasu(kada je protok veliki) ne na laganom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 TomiTraktor > a ti si mislio na zaštopani filter? Ma, onda odmah ispadaš iz kombinacije.... :rofl: :rofl: Dario > ne znam jel bitno čišćenje gljive za ovaj moj kvar? Inače, korisitm sprej i ulje od K/N-a. je bitna je ,kolko km od zadnjeg ciscenja je bilo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 Ove godine, ali nisam napravio ni 5000km jer sam 100 dana ležao. Ma i tako nisam pobornik gljiva po zimi radi soli na cesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 eh, je i taj seat cudna biljka bez filtera nemoze radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Ove godine, ali nisam napravio ni 5000km jer sam 100 dana ležao. Ma i tako nisam pobornik gljiva po zimi radi soli na cesti. hmm zanimljivo ,ja sam svoje gljive cistio prije nekih 10tkm i pali bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 20, 2011 Author Share Posted November 20, 2011 Da, ali mislim da su tvoje gljive u kucistima kao CDA, a moja je otvorena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 To neke lude gljive... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 ima sam i ja otvorenu proslu zimu i mislaf a i dosta ljudi i palio je bez problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirac Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Nažalost, tek sam danas promjenio filter zraka.... dakle skinuo ATP-ov CAI, stavio originalni poklopac motora s integriranim filterom... auto upalio bez problema.... radio je dobro i nije se ugasio, a vani je bilo -2°c Sutra ću ga ujutro ponovo upaliti, pa ako sve bude OK, slijedećim članovima plaćam večeru: Vlado206 2Slow Marina TomiTraktor i naravno - Dario koji je odmah dojurio s dijagnostikom... Vas 5-ero: držite palčeve za sutra ujutro vrati serijske felge pa mozes meni platit veceru:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 a mene samo zovi ja i platim pivu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 Ove godine, ali nisam napravio ni 5000km jer sam 100 dana ležao. Ma i tako nisam pobornik gljiva po zimi radi soli na cesti. I sigurno nisi sparao na kn ulju nakon pranja, jel tak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 20, 2011 Share Posted November 20, 2011 on nikad ne štedi darežljiv je :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 21, 2011 Author Share Posted November 21, 2011 Tcode > nisam tako blesav da stavim masnu gljivu, pa da gratis nauljim i MAF :doh: ****************************************** UGLAVNOM Žuta Osa je ujutro upalila i nije se ugasila.... Hvala svima na dobronamjernim savjetima, a 5-ero izabranih ima klopu od mene! Detalji P.M.! :pifouz9: Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Ajd super ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Tcode > nisam tako blesav da stavim masnu gljivu, pa da gratis nauljim i MAF :doh: ****************************************** UGLAVNOM Žuta Osa je ujutro upalila i nije se ugasila.... Hvala svima na dobronamjernim savjetima, a 5-ero izabranih ima klopu od mene! Detalji P.M.! :pifouz9: nema kvara...Žutokljunac se prestrašio samo malo:lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Tcode > nisam tako blesav da stavim masnu gljivu, pa da gratis nauljim i MAF :doh: ****************************************** UGLAVNOM Žuta Osa je ujutro upalila i nije se ugasila.... Hvala svima na dobronamjernim savjetima, a 5-ero izabranih ima klopu od mene! Detalji P.M.! :pifouz9: Znam da nisi, malo te zajebajem . Važno da si riješio problem. Nego, ima li itko racionalno objašnjenje za tu pojavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Znam da nisi, malo te zajebajem . Važno da si riješio problem. Nego, ima li itko racionalno objašnjenje za tu pojavu? strujanje zraka kroz maf nije laminarno pa je mjerenje krivo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 to je zato sto jos uvijek nije stavio mapu sesveta nego je ostao na staroj adresi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 21, 2011 Share Posted November 21, 2011 Eto super, lako za večeru Bitno da TAS radi :lol: Nego, meni je isto tako bilo, al najozbiljnije, jednostavno očito MAP krivo očitava. Kad sam vratio original filter tj panel i kućište, s autom sve 5... al nije uvijek bilo tako, isključivo kad je vani jako hladno bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now