cyberphere Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Dakle zanima me konkretno koja je razlika između ta dva uređaja. Laser Interceptor je već provjeren zna se da super radi itd itd, ali zanima me kakva je situacija sa Anti Laserom. Ne znam nikog da ga ima, navodno radi isto kao LI, čini mi se dosta dobro napravljen i može raditi samo s jednim senzorom, ožičenje izgleda malo ozbiljnije, ima i tipkalo za programiranje, ne mora se gasiti kod detekcije lasera nego se automatski isključi i ponovo aktivira itd td. Ali to što ljepše izgleda ne znači da dobro i radi pa me zato zanima ima li tko iskustva s tim? I još nešto. Zašto je kod nas valentine V1 toliko skuplji nego u americi? Kod nas je 700+ eura, a u americi 399 dolara. Pa da je u igri ne znam kakav šverc nema mi logike da je skoro 3 puta skuplji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 ne znam za anti laser (iako mi se cini da je to isti k ko LI samo drugo ime) ali meni laser-interceptor.com radi vec 4 god besprijekorno tako da je sto se tice kvalitete ocigledno jako dobro napravljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Ma i ja budem uzeo 99% LI samo me zanima razlika, jer ovaj ima neke dobre opcije koje LI nema i ne laje, samo tuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fran_Zgb Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 I moj samo tuli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Stavi slike.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Imho... Antilaser. vrijedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Daj stavi slike.. Navodno se pojavio kineski klon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiho Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 (edited) Laser interceptor je napravio par dodataka u zadnje vrijeme, a jedan od njih je također alert-jam auto shut down, a recimo oduvjek ima mute autoradia, možeš sam stavit speaker externi, jednostavan pristub preko rs232 itd. http://www.laser-interceptor.com/index.php?option=com_content&view=article&id=43&Itemid=50 Valentine one ima novi dodatak, koji se spaja na OBDII i čita podatke o brzini vozila, te laganim kotačičem na dodatku određujete brzinu ispod koje je uređaj pod mute. Edited December 12, 2011 by Tiho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Ja imam LI već godinama, od tada nemam niti jednu kaznu za brzinu. Sve govori Kolko ja znam, Antilaser je prije (par godina) bio jedini, no onda su se posvađali vlasnici pa je Ivan (tu je na forumu, nick laser-interceptor) otišao od njih i napravio laser-interceptor. Možeš na LIu mijenjat šta god hoćeš, od zvukova upozorenja, možeš snimit svoje zvukove, možeš palit/gasit parking senzore, palit/gasit upozorenje da sunce, sve. A ovo šta ima automatsko gašenje ometanja je imho pušiona, ja bi ugasio tu opciju, ja sam par puta tolko brzo doletio da nisam ni stigao usporit i ugasit, i šta bi onda bilo da se sam ugasio? Bolje je ručno ugasit kad usporiš na dozvoljenu brzinu. Što se tiče V1, najjeftinije šta ćeš nać je 600€ u Austriji. Ja imam remote V1 koji radi sa LI u kombinaciji (ne ide na šajbu nego u branik) i to košta 800€. Kolko ja znam, do prije godinu dana smo ga imali samo pokojni Cici i ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Ma znam ja da je LI dobar i provjeren, a i najbolje mi paše u grill samo me zanimalo jel ovaj valja. Sad čak razmišljam i o V1, nekako ga dopremiti iz amerike jer za 400$ se itekako isplati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 A šta će ti kad će ti ga uzet ovak i onak čim te vide? Osim toga, nema šanse da će ti proć carinu, a ako ti ga netko nosi opet ga na carini na aerodromu može popušit Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Za 400$ naspram 800€ sam spreman riskirati Naravno da ga neću naručiti na kućnu adresu poštom. Nešto ću probati izmajmunirati Jel to čudo i u europskim zemljama zabranjeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Di ga ima po 400$? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Na službenoj stranici košta točno 399$ https://store.valentine1.com/store/ I postoji gotovo remote kućište sa kabelima za 200$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Kakva je razlika su ovim različitim Softverima za LI... recimo neko ima ga 2 godine i jel treba sad update napravit ili kako to funkcionira??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 je li spašava od presretača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Moj LI je vec 4 god u autu i radi ko zmaj i dalje tak da ne vjerujem da treba update. A to automatsko gasenje je bzvz bas zbog ovog kaj je brklja reko, naletis malo prevec i ne stignes spustit brzinu tak brzo kak bi se ovaj zgasio Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 je li spašava od presretača? Uffff da bar..... još da nešto postoji protiv tog mislim da bi ekipa masno to plačala.... ali mislim da nemožeš ništa zbog načina na koji njihov sistem funkcionira.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Kakva je razlika su ovim različitim Softverima za LI... recimo neko ima ga 2 godine i jel treba sad update napravit ili kako to funkcionira??? Ne trebaš ništa je li spašava od presretača? Kako ti Filip kaže, nema ništa protiv njih osim pogled u retrovizor Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 12, 2011 Author Share Posted December 12, 2011 Vidim da nitko nije ni imao iskustva sa Anti Laserom. Za LI sam se ionako odlučio. Već kombiniram kako zamijeniti onaj ružni obični prekidač sa oem tipkalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Ne citas. Imao ja model 8 i sada model 9. imho super. Radi vrhunski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted December 12, 2011 Share Posted December 12, 2011 Anti Laser imamo Viper, JoRukavi, ja & pola Rijeke vec godinama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiho Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Moj LI je vec 4 god u autu i radi ko zmaj i dalje tak da ne vjerujem da treba update. A to automatsko gasenje je bzvz bas zbog ovog kaj je brklja reko, naletis malo prevec i ne stignes spustit brzinu tak brzo kak bi se ovaj zgasio podesiš u softu interval gašenja iliti off jel... :rofl: JTG Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Da ne pričamo da je Viper ustvari započeo priču sa blinderima Je*em ti koliko smo se toga natrapli po autima Duje i ja. Isuse Sa ovim laser-interceptorom se nisam susretao osim što sam se sa Rukavinom više puta natezao. Super je da je stvorio uređaj koji radi. Sa antilaserom imam čak i neki "prijateljski" odnos. Super su kitovi i stalno rade na razvoju. Uređaj im izgleda profesionalno apsolutno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted December 13, 2011 Share Posted December 13, 2011 Video1 + ovaj u jadranovu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now