2fast Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Ovako, za jedno moju prijateljicu koja je kod mene uzela novi VW Polo potrebno mi je da joj ugradimo gumb kojim bi se vozilo palilo. Znači tipa "START / STOP" guma kao što ima Honda S2000 ako se ne varam, i slično. Situacija je takva da je ona nažalost nastradala u automobilskoj nesreći i ne može okrenuti ključ u bravi da auto zapali. Znači treba mi preporuka za firmu koja se time bavi, izdaje račun i daje neku garanciju na svoj posao. Može i opcija da se to riješi preko alarma koji ima fuknciju paljenja na daljinsko, itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 kak može vozit ak nemre okrenut ključ...jadni mi s takvima na cesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 kak može vozit ak nemre okrenut ključ...jadni mi s takvima na cesti Pa ako npr ima sjeban desni zglob i ne može šaku okretati, a pri tome nema problema za šaltanje....uostalom ljudi bez desne ruke voze bez problema modificirana i njima prilagođena vozila..... jadni mi sa ovakvim mentalitetom........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 Auto je DSG, neće bit problema sa šaltanjem. Zglob joj je oštećen... Uglavnom, nebitno. Ovdje je pitanje tko je sposoban odraditi tu ugradnju gumba za paljenje, ne tko će kako vozit auto. Molim konstruktivne prijedloge nadalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Po meni su puno veći problem na cesti oni koji su invalidi u glavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Znači treba mi preporuka za firmu koja se time bavi, izdaje račun i daje neku garanciju na svoj posao. Može i opcija da se to riješi preko alarma koji ima fuknciju paljenja na daljinsko, itd... lac ugradi:thumbsup: http://www.lac-ugradi.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 s2k button na 350Z nadam se da će pomoći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 s2k button na 350Z nadam se da će pomoći to kao i ostala plug and play rješenja mu baš ne igraju jer uglavnom treba stavit i okrenut ključ za kontakt. dakle treba nekako i kontakt rješit,a ako se miče kompletno ključ onda i imobilizator. dakle njemu treba rješenje bez ključa ili stavi ključ i to daje i kontakt (al onda nesmije ostavit ključ u autu jer ce uvjek imat kontakt).. moje misljenje je kljuc ostavit radi imobilizatora al sam da se usteka (ili slozit na slot karticu ili neš), a kontakt na killswitch + gumb za paljenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted December 28, 2011 Author Share Posted December 28, 2011 Može okrenut ključ da da kontakt, ne može ga okrenut da auto upali. Znači ok je da ključ stavi u bravu i da kontakt, samo ga ne može okrenut do kraja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charger Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 (edited) onda je daljinsko paljenje možda bolje riješenje ? nešto tipa http://www.tnt-radionica.hr/index.php?sto=daljinsko Edited December 28, 2011 by charger Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 SMS commander, odmah ima i daljinsko paljenje Mislim da plug and play rješenja nema. To se jedino može odraditi preko tih alarma sa daljinskim paljenjem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 ma onda nema potrebe komplicirat s daljinskim, ako moze dat kontakt, prespoji se taj relej na bravu i to je najbolje i najjednostavnije rješenje. http://www.lac-ugradi.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 tak je. ako moze okrenut kljuc u bravi onda se samo stavi sa strane gumb i to je to. okrene kljuc i stisne prstom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Pa za ugraditi gumb nije apsolutno nikakva nauka niti trošak. Može se staviti ''ozbiljnije'' tipkalo prko kojega bi išla sva struja. Ili neki soft touch gumb pa preko releja. Materijal za sve skupa nije niti 100kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 SMS commander, odmah ima i daljinsko paljenje Mislim da plug and play rješenja nema. To se jedino može odraditi preko tih alarma sa daljinskim paljenjem Žac to zbrika za 2 cuke :lol: prebrzi : 0916565100 ,Zeljko ,reci da sam ti dao broj :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 a blokada volana kljucem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tihi Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 a blokada volana kljucem? Ili se polomi mehanizam za zakljucavanje volana ili je kljuc stalno u bravi, ali nema funkciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rallye VR6 Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 a blokada volana kljucem? al vi ne čitate. žena može okrenuti kontakt ,ali ne može dalje da zavergla Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 Ako se radi o novom polu onda može biti i da je blokada volana elektronska pa se to lako zbrika, ali čemu kad je rekao da može okrenuti ključ i dati kontakt, a time i deaktivirati blokadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 To se vrlo jednostavno rijesi na nacin da se sa brave uzme zica koja ide na automat anlasera (50+) i preseli na tipkalo (crveno-crna zica na VW-ima). Netrebaju nikakvi relay-i, nego samo ta jedna zica. Najkompliciraniji dio je ugradnja tipkala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorukavi Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 http://www.advancedkeys.com/index.htm Evo ti rješenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaDo Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 fabiosova firma ti se bavi invalidskim komandama, mozda ti on moze pomoch... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 (edited) Imaš 2 opcije: 1. alarm i pravi start/stop gumb sa SMSCommander kakav imam ja npr u Lanosu, gdje uopće nemaš potrebe vaditi ključeve od auta iz đepa... Mora se odlomiti zaključavanje volana.. 2. kvazi start gumb (nema stop), gdje mora dati kontakt sa običnim ključem i onda stisnuti tipkalo... 1. cca 3000-3500kn s tim da odmah dobije i SMS alarm funkcionalonosti sa lokacijom auta i daljinskim paljenjem auta. 2. cca 200kn. No nije mi jasno, kako ne može okrenuti na start ako može dati kontakt, jer redovito je teže okrenuti ključ u prvi položaj da otključaš volan, nego onaj zadnji zub... No svašta je moguće... Možda wow-wow ima baš onaj zadnji zub sa prejakom oprugom.. Edited December 29, 2011 by mr_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 prvo je preskupo drugo je ok, a nije na nama da razbijamo glavu zasto ne moze vise okrenuti... ne moze i tocka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 1. mora biti skupo, jer ne smiješ staviti volan bez zaključavanja i paljenje bez ključa u auto koji nema alarm... Zašto? Zato što će ga popaliti sljedeći dan kad to skuže... A cijena alarma + daljinsko paljenje + SMS funkcionalnost + lokacija auta + specijalni zahtjev (start/stop gumb) je po meni đabe a ne preskupo... No to je sve relativno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now