Jump to content

Zasto ne valja AL blok motora?

Recommended Posts

A tko radi kvalitetno i naravno povoljno :D sleevanje bloka? (skužajte me ako sam se loše izrazio al qrca ne znam o tome)

Imam jedan hondin h22 blok sa glavom koji planiram laganini slagati za neki turbak a ne znam ni sam gdje bih počeo :)

hvala!

probaj na nekom američanskom honda forumu, vjerujem da znaju dosta o tome sto treba napraviti :D

• Replies 73
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Mi smo vec 2005 godine stavili kosuljice od Dartona u Accord TypeR motor i onda ga slozili na 550konja. Putem Megasquirta naravno :-)

Tako je bilo na prvim testnim voznjama :-)

A tko radi kvalitetno i naravno povoljno :D sleevanje bloka? (skužajte me ako sam se loše izrazio al qrca ne znam o tome)

Imam jedan hondin h22 blok sa glavom koji planiram laganini slagati za neki turbak a ne znam ni sam gdje bih počeo :)

hvala!

Mi smo vec 2005 godine stavili kosuljice od Dartona u Accord TypeR motor i onda ga slozili na 550konja. Putem Megasquirta naravno :-)

Tako je bilo na prvim testnim voznjama :-)

Mitja rispekt :thumbsup:

Edited by Raptor6767

Tako su svi mislili na pocetku kad smo isli u projekt :-) To nece nikad proradit. Tada nije ni bilo takvih projekata, toliko manje standalone kompjutera na tuning sceni.

Na 402 u Rijeki 2005 godine napravio je 12.4., kad je van bilo 40 stupnjeva. Tad je bilo nekih 450 konja, jer su bili injektori premali. Onda smo stavili druge. Videi su isto tako iz pocetka na nekih 450 konja. Tada je bio zuti Leon 1.8T na GT2871 na nekih 400+ konja. Kad su isli na probu na autoput Accord je vec bio brzi :-)

Bila su to neka druga vremena, dobra konkurencija, zanimvljivi auti. Nisto od toga sad.

atr.jpg

2 hic

alo great tuneru, ne kakaj da ne upotrebim pogrdnij naziv, pa nisi ti jedini lik na forumu koji ima auto od 300ks...

kapiši?

ako onaj acord ima 550ks, popinjacev volvo ima jedno soma osamsto

Edited by Josey

Neću ulaziti u raspravu jer nisam tuner jel....:D ja samo volim brzo voziti, a rađe pustim ljudima koji znaju da odrade posao.....

Ista stvar kao sa DJ-ingom (s tim se bavim btw) prije 10 god je bilo nas 500 partijanera na par diđejeva(oprema je bila dosta skupa, nepristupačna, umjetnost je bila na razini)....sad 10 god kasnije je nas 500 diđejeva na 10 partijanera.....

.....tako da imam dojam da u ovome trenutku ima bar po 1 tjuner na 1 auto :D

Pratim topic i ne vjerujem....jedni hvale AL blok do neba, drugi seru po njemu k'o da im je familiju pobio :D

dogovorite se, bit će lakše :)

nhf naravno, zajebancije nikad dosta :D

Kako je vec bilo napisano, tamo su prve testne voznje na 400 i nesto konja.

Nadam se, da ne trebam opet ponovit isto. Dobrih 8 sec od 100-200.

1405kg od auta plus turbo kit.

Mislim da je u totalu skoro 100kg tezji od Volva T4.

2 hic

alo great tuneru, ne kakaj da ne upotrebim pogrdnij naziv, pa nisi ti jedini lik na forumu koji ima auto od 300ks...

kapiši?

ako onaj acord ima 550ks, popinjacev volvo ima jedno soma osamsto

Znam koliko je bilo kasnije na valjcima sa vecim injektorima, koliko je bilo na 402metra (12.4) na ovaj "low boost". Ak neko zna za 1500kg FWD da napravi takva vremena kod nas, na nasim pistama, nek napise koliko konja ima :-)

Jel taj Leon poslije stavio 4x4 pa vozio 11 Sec

Daj napisi vec konje i stavi onaj dyno :-) Vec su te dva puta pitali.

540 konja je bilo na Leonu.

Znaci toliko konja za 12.3. Accord nije bio dosta sporiji koju godinu prije u Rijeki. Znaci bili smo tamo negdje sa snagom.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...