Jaki Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Znaci auto mi tesko pali... moram verglat 5-6 sec prije nego upali, nemirno radi... Moj mehanicar mi je rekao da smatra da su injectori uzrok problema, a i auto je nakon prvog ciscenja injectora sa vremenom poceo sve teze paliti i nemirno raditi. Na autu je napravljena kompletna generalka i sve je sada "super" osim sto i dalje tesko pali i mora se dugo verglati, dok je nekada palio cim bi mu pokazao ključ, Odlucio sam nabaviti druge injectore, i jucer su mi stigli, no medjutim sam primjetio da su na 2 komada potrgane plastikice "rasprsivaci" ili kako li taj dio nazvati koji se nalaze na izlazu iz injectora. Na slici se vidi o cemu se radi: Moje pitanje je... da li se ti "rasprsivaci" uopce prodaju kao rezervni dio odvojeno od kompletnog injectora ? i eventualno gdje kupiti ? Naravno imam u planu injectore prije ugradnje odnjeti i na testiranje/čiščenje. P.S. Primjetio sam da na mojim injectorima uopce ne postoje ti rasprsivaci, predpostavljam da su ih "majstori" čitaj fušeri u Velikoj Gorici koji su mi cistili injectore potrgali i izvadili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Dosta injektora "propisa" nakon ciscenja. Ja bih na tvom mjestu kupio nove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaki Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 malo su pre skupi novi, auto se vozi na plin, na benzin u principu samo palim auto i vozim se kilometar prije nego se prebaci na plin, ali me zivcira to da moram verglat 100 godina prije nego upali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 probaj promijenit fpr ja sam imao identičan slučaj..,nije držao pritisak pa mu je trebalo par sekundi da upali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 nađi onda polovnjake koji su dobri Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 pa daj ih na ispitivanje da se vidi da li cure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaki Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Ma dobro... ono sto me zanima najvise je ima li za kupiti posebno ti rasprsivaci, i eventualno filterici na gornjoj strani injectora. I ako da... Gdje ? Imati cu 10 injectora za koji dan, pa cu ih sve skupa odnjet na testiranje i iskompletirat jedan "bolji" set od 4 komada, ali svejedno cu morati promjeniti te rasprsivace i ulazne filterice, jel moji koji su trenutno u autu ih niti nemaju posto su ih "majstori" u Auto Servisu Vranić u Velikoj Gorici povadili, i vratili u auto injectore i bez filtera i bez rasprsivaca na donjoj strani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 bingula ? mozda Link to comment Share on other sites More sharing options...
eNcode Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 bingula vjerojatno moze oni cisite i testiraju a i imaju rezervnih dijelova e sad trebas otic tam i vidit sto se moze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted January 15, 2012 Share Posted January 15, 2012 Fi lter na injekotrou je tamo zato smo mora biti. Nije dobro se vozit bez njih. A oni razprsivaci od spoda nisu toliko bitni. Kakav je tlak goriva, mozda benz pumpa nije u najboljem stanju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaki Posted January 15, 2012 Author Share Posted January 15, 2012 Pumpa je nova... odnosno mjenjana je pred 20000 km, filter je takodjer nedavno promjenjen, a dizne su mi ovi Vranjic fušeri sjebali, i skoro pa sam 100% siguran da je u tome problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaki Posted January 16, 2012 Author Share Posted January 16, 2012 javili mi se iz servisa Bingula, i kažu da nažalost nemaju raspršivače kao rezervni dio i da ne mogu tu ništa napraviti te ako su raspršivači loši ili potrgani da se ne stvara mlaz kakav bi trebao biti, te da pokušam nabaviti druge injectore Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted January 16, 2012 Share Posted January 16, 2012 Tko radi te injektore, imaš kakav p/n? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now