Jump to content

Hed Power Tuning

Elmin OPC

Recommended Posts

• Replies 158
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

To sam mislio stavljati skupa sa RS4 injektorima ako se odlucim na to, jos se neckam :huh:

Po meni ak ne misliš ići prek 390ks nema smisla stavljati RS4 injektore, auto bu ti isto išao sa ovom turbinom a samo će bespotrebno dimiti na punom gasu. Ja nisam imao izbora pa sam stavio RS4 injektore, sad da uživam baš u crnom dimu na punom gasu, baš i ne, ali bitnije mi je da auto uopće ne dimi pri normalnoj vožnji kako se najčešće vozim.

Edited by Mario_S3

Po meni ak ne misliš ići prek 390ks nema smisla stavljati RS4 injektore, auto bu ti isto išao sa ovom turbinom a samo će bespotrebno dimiti na punom gasu. Ja nisam imao izbora pa sam stavio RS4 injektore, sad da uživam baš u crnom dimu na punom gasu, baš i ne, ali bitnije mi je da auto uopće ne dimi pri normalnoj vožnji kako se najčešće vozim.

Ako idem na drugu turbinu ne očekujem manje od 430-440 ks, tako da su tu RS4 injektori neizbježni :thumbsup:

Malo OT: Vi sa FWD autima i 300, 350+ KS, kakav vam je prijenos snage na podlogu, pogotovo ako je recimo mastan izlizani asfalt ili kad pada kisa, snijeg?

Ako je kisa ili snijeg ne vozim brzo niti sa jednim auto, pa tako niti sa svojim.. a po suhom auto prenosi snagu iznenađujuće dobro, u trećoj mi gotovo nikad ne provrti u prazno, osim ako nije baš jako jako loša cesta. A u drugoj mi nekad nista ne zavrti, isto ovisno o podlozi ;)

Pa sa stage2+ i svim popratnim potrebnim stvarim bi trebao imati oko 370-380ks :thumbsup: .. Jesi promjenio FPR? To je ključan element u snazi

Mario iči če ti auti još bolje, još su na baznim postavkama. Dariov ED30 je na baznim postavkama jer smo stavili novi kuplung pa on to želi razraditi, također je ista stvar kod Mislava, a Samiu kliže kuplung pa smo morali malo korigirati moment. Kod Daria i Mislava sa složenim postavkama do kraja očekujem 370-380ks i mislim da če to biti dovoljno na OEM injektore.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...