msporis Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 I meni će trebat dobar lakirer. Pa da pitam cijene; 1. Branik prednji (stavljam od Swifta Sport) 2. Prag (oguljena boja pa bi to popravio) Kolko bi koštalo ovo prvo, a kolko ovo drugo, i da je napravljeno vrhunski, a ne isfušareno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 ako ti kaze +800kn po elementu, mozes ocekivati i traziti vrhunski posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ako nije u Zagrebu. Tamo je 800-1000 kuna po plohi valjda normalna cifra za prosjecno odradjen posao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 I meni će trebat dobar lakirer. Pa da pitam cijene; 1. Branik prednji (stavljam od Swifta Sport) 2. Prag (oguljena boja pa bi to popravio) Kolko bi koštalo ovo prvo, a kolko ovo drugo, i da je napravljeno vrhunski, a ne isfušareno? Javor & sin - 100-150€ element. Meni radili grill i difuzor i napravili odličan posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariotdi Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 A bi se moglo kako preko kaska lakiranje rijesiti? tipa uplatim kasko i pred kraj godine mi ga vandali posaraju Je lbi moglo biti kakvih problema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 A bi se moglo kako preko kaska lakiranje rijesiti? tipa uplatim kasko i pred kraj godine mi ga vandali posaraju Je lbi moglo biti kakvih problema? ako ti ne dokažu da si ga namjerno ogrebao ne vidim problema.. btw. ja još nisam vidio neki jeben lakirerski rad.. ovo dosad što sam gledao i lakirao nešto svojih auta.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 A bi se moglo kako preko kaska lakiranje rijesiti? tipa uplatim kasko i pred kraj godine mi ga vandali posaraju Je lbi moglo biti kakvih problema? Desilo se meni. Zvao policiju da naprave zapisnik, otisao u osiguranje, prijavio stetu, odvezao auto u servis, racun je isao na osiguranje direktno i sve bilo rijeseno za par dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_rider Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 desilo se i meni nisam ni zvao policiju otiso na osiguranje oni zapisali odfuro sam bas u ovu laikrnicu i cijeli auto mi lakirali cijena je za kasko bila 13500 kn nije savrseno al je dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Meni je opcenito glupo da se to rangira po cijeni auta.... Cijena lakiranja recimo branika bi trebala bit ista i za aston martina i za clia... DM jesu mozda malo skuplji ali zato imas garanciju i uslugu kako treba... A ne danas sutra ti nesto ne valja pa se jos moram natezat s limarom da mi to popravi i to jos traje mjesec dana... Edited May 10, 2012 by FilipS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajmond Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Meni je opcenito glupo da se to rangira po cijeni auta.... Cijena lakiranja recimo branika bi trebala bit ista i za aston martina i za clia... DM jesu mozda malo skuplji ali zato imas garanciju i uslugu kako treba... A ne danas sutra ti nesto ne valja pa se jos moram natezat s limarom da mi to popravi i to jos traje mjesec dana... Kako ti to mislis da cijena bude ista!? Branik Astona ima kvadrata kao pola Clia Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 (edited) Kako ti to mislis da cijena bude ista!? Branik Astona ima kvadrata kao pola Clia Haha ma mislio sam da je recimo ista kvadratura u pitanju...ma 90% njih ce ti reci razlicitu cjenu ovisno o kakvom autu se radi bez obzira sta se radi o istom poslu za kojeg je potrebno isto truda/materjala/znanja... Edited May 10, 2012 by FilipS3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Mozda ide pod pretpostavkom da je "tolerancija" vlasnika Clia ipak u pravilu veca od tolerancije vlasnika AM-a. Nije ni daleko od istine. Moj stari kad lakira branik na 206-ici je zadovoljan ako je pogodjena nijansa...i ako se sjaji. To je sve. Misljenja sam da ce vlasnik crnog X6 ipak zahtjevati malo vise od tog. I platiti vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Mozda ide pod pretpostavkom da je "tolerancija" vlasnika Clia ipak u pravilu veca od tolerancije vlasnika AM-a. I plići novčanik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Haha ma mislio sam da je recimo ista kvadratura u pitanju...ma 90% njih ce ti reci razlicitu cjenu ovisno o kakvom autu se radi bez obzira sta se radi o istom poslu za kojeg je potrebno isto truda/materjala/znanja... A jesi razmisljao da recimo nejdu iste boje na clia i jednog aston martina? Da je recimo boja za jednog astona cca 30%+ skuplja. Recimo jedna tornado crvena ly3d ide od golfa 2 do golfa 6, a usporedi ta dva auta jedan pored drugoga. Jedna akril boja kosta bubam oko 200kn litra, a perla 0,7l 250kn. Sve ima svoje opravdanje, ali da - slazem se da su cijene lakiranja napuhane, pogotovo u Zagrebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 jebeš to kaj su napuhane cijene ako odradi dobro, nego su napuhane a dosta ih lakira zakurac.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 gdje je to perla 0,7 250 kn? mozda sa udjelom perle... u os su cijene lakiranja od 5000-10000, ovisno o boji, autu itd... po elemenu lakiraju od 400 kn pa na dalje, sto je meni osobno smijesna cijena... i notorna glupost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 gdje je to perla 0,7 250 kn? mozda sa udjelom perle... baš to perla za 250kn LOL za moj auto je 1l preko 1300kn boja se sastoji od 4 vrste perle i to je to nema ničeg drugog pa ti vidi hahahah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 (edited) gdje je to perla 0,7 250 kn? mozda sa udjelom perle...u os su cijene lakiranja od 5000-10000, ovisno o boji, autu itd... po elemenu lakiraju od 400 kn pa na dalje, sto je meni osobno smijesna cijena... i notorna glupost Ivicek u luckom. Izmjesano 0.7l, boja+perla. 240kn. Oprostite, za 10kn sam fulao. To sto se vi pravite blesavi i ne razumijete da hocu reci da nisu sve boje iste, kvalitetom i cijenom, nije moj problem. Naravno da lakiranje nekog branika starog 20 godina sa original bojom i aston martina iz 2012. nece kostat isto, a prva stavka sto nece kostat isto je fakin cijena boje. Zivac, racunaj koliko bi te manje kostalo lakiranje, da si uzeo npr neku akril boju (original koja je isla na r5) koja kosta 200kn / litra umjesto perle od 1300kn/litra. Edited May 11, 2012 by Pekx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Bolje da ne napišem koliko je bila boja (Ferrari Enzo) i zlatne perle za Raptora kad su mi iz Shella poslali kod boje i specifikaciju... Aston Martin je goli krac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-164- Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 ja sam vidio par autiju koji su komplet lakirani kod D&M meni to vrhunski izgleda...i uvijek u pod štetom napravi još ekstra stvari, npr. meni je alu felge gratis sredio... ne znam ko bi bio bolji od njih... čuo sam pohvale za Javor & sin ali oni navodno nemaju limariju nego samo lakirnicu, a onda opet treba tražiti dobrog limara itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zivac2 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Ivicek u luckom. Izmjesano 0.7l, boja+perla. 240kn. Oprostite, za 10kn sam fulao. To sto se vi pravite blesavi i ne razumijete da hocu reci da nisu sve boje iste, kvalitetom i cijenom, nije moj problem. Naravno da lakiranje nekog branika starog 20 godina sa original bojom i aston martina iz 2012. nece kostat isto, a prva stavka sto nece kostat isto je fakin cijena boje. Zivac, racunaj koliko bi te manje kostalo lakiranje, da si uzeo npr neku akril boju (original koja je isla na r5) koja kosta 200kn / litra umjesto perle od 1300kn/litra. malo si pomiješao nešto ti..tj krivo si se izrazio jedno je perla boja ...a drugo je metalik koja u sebi ima 0.02% perle ustvari svaki metalik ima nešto perle u sebi dobro ti je Gogo rekao to kaj si ti radio je boja sa udiom perle a ne perla boja kak si ti napisao a vezano za moj auto.... da je teba pitam koliko bi ružnije izgledao auto sa običnom talk bijelom?? btw nije u originalu na tom autu bila akril bijela boja... bijela je ali nije akrilna obična i nisam ja lakirao svoj auto...kupljen je sa tom bojom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_T Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Velika je razlika ako je perla boja ili perla lak koji se baca... vecinom se baca perla lak jer je jeftinije..a opet na suncu super izgleda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now