Jump to content

Recommended Posts

• Replies 70
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Posted
Ma opet sjebaše šumija, još mu i kaznu uvaljali. Šupci.

normalno da su ga shebali,pa zna se tko sjedi u komisji i koliko ga obožavaju.!

Posted

Schumacher je preiskusan da ne skuzi je li kriv on ili drugi, a po reakciji je ocito da je senna sjebo.

A dosudili su protiv njega cisto zbog IDIOT

I neka je opsovo, svi jos mogu kod njega na instrukcije

Posted

pirelli je cudo, gume traju ............. a mozda i ne traju :lol::lol: ajd da se i ja jednom slazem s ovim sporisom :lol:

al to daje car

ovo je ipak F1, al od svih guma s kojim sam imao iskustva, trkacih naravno, taj pirelli je upravo takav, uzas

Posted
kralj! sad navijam za njega i šumija, obojica trenutno bekmarkeri al neka, probit će s eoni u ovoj ludoj sezoni :D
mi

kimi bekmaker? soory ali njih dvojica po prikazanom ne zasluzuju ici u istu recenicu,Kimi je maaajka za Shumija trenutno

Posted

Samo zbog forme bolida, Reno je ipak stepenicu više po prikazanom, pogotovo u ovoj zadnjoj trci... pa jebote u tom renaultu i onaj mamlaz grosjean ostvaruje super rezultate.

Posted

Gro nije mamlaz, i samo je pitanje vremena kad ce opet na postolje. I to najvise. Ako mu se poklopi, ko maldonadu. On je jako dobar vozac. Ima svasta o njemu u raznim serijama formule po europi.

A ja razvijam neku teoriju zavjere s tim gumama. Pogotovo sad kad je maldonado stao na najvise postolje. Kako gume odlaze pojedincima, odnosno kako ne odlaze. Znaci ham koji je krenuo sa zadnjeg mjesta, doso do 7/8 neznam sad tocno na vn spanjolske, s tim da je u zadnjim zavojima vec ulovio i ros, a u q3 je 3x izlazio van radit vremena. Kako, berni mu dao jos jedan svjezi set guma? Ili je bernie rekao ajde dajte ham malo kvalitetniju smjesu. Jer da but nije mogo nis, a coek koji stvarno cuva gume i dokazuje to cijelu svoju karijeru. Malo se salim, ali formula je ipak malo preumjetno napravljena, pogotovo sa drs-om i takvim gumama.

I da, jos jednom, gro je jbn vozac. Mal se slucajno poklopilo. Iako mi se svidja taj stil voznje, ko divljak, kao sto su alo, ham, rai, mal, per... Pogledajte si malo history od pereza, i on bi mogao bit macan jednog dana. Ako mu se poklopi odlicna momcad. Ko buttonu zadnje2-3 sezone.

Posted

Pa Pirelli je bio dobavljač guma i za prošlu sezonu. Naravno postoji mogućnost da su gume u ovoj sezoni jednostavno loše (nekome traju super nekome ne) pa je sistem koje gume te dopadnu - takva te i pozicija dopadne.

Posted

Meni je ovo skroz glupo gume su bile svima ono jednake za sve i treba se naucit na njih, samo ih je schumacher pljuvao, dok su drugi sutili i sad pobijedi "mala"(wiliams nikako nije mala momcad, al nazalost danas ispada tako) momcad svima odjednom gume nevaljaju.

Sto mali nesmiju pobijedit i sumnjam da se sve bas samo tako poklopilo jel je maldonado cijeli vikend imao dobre rezultate.

Ovo je po meni definitivno jedna od najinteresantnijih sezona, al steta da je izrezirana zbog guma, cinjenica je da nesto nevalja s gumama, al me smeta sto se sad odjednom svi vozaci zale.

Nebi me cudilo da su u pirelliu namjerno napravili takve gume po bernievoj zelji, da napokon bude zanimljivo, ako pak nisu onda fail za jednog od najvecih proizvodaca guma da nezna napravit dobru gumu i jako los marketing, a besplatni marketing za bridgestone.

Slazem se i s ovim vise gumara, pa se jos vise karte izmijesaju

Posted
Samo zbog forme bolida, Reno je ipak stepenicu više po prikazanom, pogotovo u ovoj zadnjoj trci... pa jebote u tom renaultu i onaj mamlaz grosjean ostvaruje super rezultate.

samo zbog forme bolida? ok je navijati za nekog,ali malo objektivnosti ti nebi skodilo.

Posted
samo zbog forme bolida? ok je navijati za nekog,ali malo objektivnosti ti nebi skodilo.

NHF ali dosad se pokazalo da je Renault bolji, čak i u kvalifikacijama, a Mercedes tamo ima pomoć svog super F-Ducta.

Posted

Ja mislim da je dedu pregazilo vrijeme, nico je konstantno bolji, to je dovoljan pokazatelj, oba imaju isti bolid i opet je nico bolji, to sto nikako zavrsit trku ove godine je drugi par opanaka, bolje da se nije vracao, otisao je i bio jedan od najvecih, sad si samo rusi ugled i ime, kao cro copnpr. i sto vise gledam takve slucajeve to vise cijenim Mavrovicevu odluku da se povuce nakon poraza od Lewisa.

Moje misljenje je da mu ovo nije trebalo, da vozi 2 sezone skroz lose i dozvoli Rosbergu da ga sramoti tako i rusi mu ugled.

Imho da se nebi nitko uvrijedio, al to je samo moje misljenje

Posted

ostaje schumi valjda i sljedecu sezonu i ja se nadan da ce jos jednom stat kao prvak na postolje i zacepit gubicama svim,jer kako rec 7-strukom svjetskom prvaku da nezna vozit da je ovakav ili onakav

Posted
ostaje schumi valjda i sljedecu sezonu i ja se nadan da ce jos jednom stat kao prvak na postolje i zacepit gubicama svim,jer kako rec 7-strukom svjetskom prvaku da nezna vozit da je ovakav ili onakav

isto kao sto mogu i npr. rec Ronaldinju da ne zna vise igrat nogomet. Solidan bolid imaju,i sta ako ugrabi jednu pobjedu npr. ove godine,to ce znacit da je jos uvjek najbolji? ma daaajte...na kraju sezone se pokaze stanje stvari,a tablica je najcesce najbolji pokazatelj. covjeka je pregazilo vrijeme i on vise definitivno nije sto je nekad bio,bez obzira sto bi dosta njih htjeli da je drukcije.

Upravo je Kimi svim Dedinim neobjektivnim fanovima zacepio dobrano gubicu,i pokazao da vrhunskom soferu koji je jos uvjek na visini zadatka ne trebaju mjeseci i mjeseci navikavanja i privikavanja,a jos manje da momcad treba prekrojiti komplet bolide da bi pasali njegovom stilu,itd..

Sjednes vozis,ri rasturas,uzivas..i najvaznije ZAVRSAVAS utrke i donosis momcadi i sebi pregrst bodova i rezultata. Nesto sto je za Michaela vec odavno postalo SCI-Fi.

Posted

Pa u biti, i je, i dalje je najbolji. Još nitijedan od ovih pizduna na gridu nema 7 titula, tako da je... Najbolji je.

To što trenutno ne pobjeđuje, ne znači da neće, niti znači da je išta manji šampion nego što je bio. Samo prirodan poredak obzirom na bolid i godine.

A onda dođu utrke poput Kanade di bljesne i pokaže da ovi klinci imaju još mnogo za učit od Dede...

Posted
isto kao sto mogu i npr. rec Ronaldinju da ne zna vise igrat nogomet. Solidan bolid imaju,i sta ako ugrabi jednu pobjedu npr. ove godine,to ce znacit da je jos uvjek najbolji? ma daaajte...na kraju sezone se pokaze stanje stvari,a tablica je najcesce najbolji pokazatelj. covjeka je pregazilo vrijeme i on vise definitivno nije sto je nekad bio,bez obzira sto bi dosta njih htjeli da je drukcije.

Upravo je Kimi svim Dedinim neobjektivnim fanovima zacepio dobrano gubicu,i pokazao da vrhunskom soferu koji je jos uvjek na visini zadatka ne trebaju mjeseci i mjeseci navikavanja i privikavanja,a jos manje da momcad treba prekrojiti komplet bolide da bi pasali njegovom stilu,itd..

Sjednes vozis,ri rasturas,uzivas..i najvaznije ZAVRSAVAS utrke i donosis momcadi i sebi pregrst bodova i rezultata. Nesto sto je za Michaela vec odavno postalo SCI-Fi.

nisan mislia jednu pobjedu nego se nadan da ako ostane sljedecu godinu da ce doc u proliku da postane jos jednom prvak! a druga stvar kimi je i izvan forumule kad je otisa se nastavia utrkivat od rallya pa di vec, a ovaj je koliko par godina totalno bia out. zanimljivo sad kad schumi ima ne bas extra bolid ili ga gume jebu onda je to ok onda bi se on triba naviknit na to i bit najbolji bez obzira na sve a kad neko drugi ima los bolid onda nije kriv vozac kriva je momcad kriva je masina krive su gume,al nikad taj drugi vozac

Posted
nisan mislia jednu pobjedu nego se nadan da ako ostane sljedecu godinu da ce doc u proliku da postane jos jednom prvak! a druga stvar kimi je i izvan forumule kad je otisa se nastavia utrkivat od rallya pa di vec, a ovaj je koliko par godina totalno bia out. zanimljivo sad kad schumi ima ne bas extra bolid ili ga gume jebu onda je to ok onda bi se on triba naviknit na to i bit najbolji bez obzira na sve a kad neko drugi ima los bolid onda nije kriv vozac kriva je momcad kriva je masina krive su gume,al nikad taj drugi vozac

o ja sam prvi kad je kritiziranje vozaca za koje navijam u pitanju. Isto sam prvi kad treba priznati da netko vozi izvanredno,a nije moj miljenik. Npr. Alonsa blaaago receno ne volim (kao covjeka pogotovo) ali cu odmah priznat da vozi jeebeno dobro, i to i sad kad mu bolid nije ni blizu najbolji. Shummi mu jednostavno trenutno nije ni blizu (a ni mnogima ostalima), over and out

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...