Swordfish Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ovako, frend je kupio aftermarket granu na e-bayu, mjenja original je r originalna je već par puta varena. I sad grana je isporučena, kao što se vidi na slikama. Pitanje glasi, hoće li biti problema jer su ovi početci cijevi, kod flanđe za turbinu malo duži unutra, mislim zbog vrtloženja ispušnih plinova ili to ne može naškoditi turbini? Zahvaljujem na odgovorima :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Pitanje glasi, hoće li biti problema jer su ovi početci cijevi, kod flanđe za turbinu malo duži unutra, mislim zbog vrtloženja ispušnih plinova ili to ne može naškoditi turbini? zbog vrtlozenja ne, ak neki dio zavara otpadne pa uleti u turbinu onda da.. donja slika , lijeva gornja cijev pobrusi ovo smece sto strsi prema unutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Da, ovo unutra je zavareno savršeno. Bitno da se izvana sjaji. Živio E-bay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ovako izgleda Milletov kolektor: Skoro pa isto :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 u jbt sword ovo izgleda očajno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuby Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Mislim da ce mu manja steta biti ako odreze ovaj kolektor dolje i da nekome da mu slozi posten, nego da ovo stavi na auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 31, 2012 Author Share Posted May 31, 2012 Ok, hvala na odgovorima... Budem proslijedio odgovore... Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 još goru granu nisam vidio,,,koliko je to platio ako nije tajna,,,,bolje mu je ostavit serisku nego to stavit na auto,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
kutija Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ovako izgleda Milletov kolektor: Skoro pa isto :lol:. Zbog ovoga ti trokira :lol: eh taj mille :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Izbijaksiraj ove provare i gas. tcode, ovaj kolektor je rađen na totalno drugačiji način nego kako se inače rade, odnosno kak je ovaj sa tvoje slike. U prijevodu jednostavnije/brže zbog veće količine prozvoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted May 31, 2012 Author Share Posted May 31, 2012 zasto tajna? 300€...serijska je varena 4-5 puta i pušta opet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Kolektor i mora izgledati tako kakav je stavio Tomo . Svaka cijev mora gadjati u centar rupe/flandje turba . A ova grana gore- ako je tako zavarena na kolektoru onda je i na svakom spoju cijevi isto takva iznutra i postoji vjerojatnost da ce se nesto odlimiti i uletiti u turbo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 to nije dobro.....štedio se argon Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Zbog ovoga ti trokira :lol: eh taj mille :lol: Ma nije, nego zbog kamionskog turba. Ne znaš ti :dontgetit:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 zasto tajna? 300€...serijska je varena 4-5 puta i pušta opet.... i puknut će opet i opet i opet i opet i opet.....jednostavno su takve i nema im pomoći, isto ko i glave na tim autima....... jedino napravit ovo kaj je ZOD reko....probat to malo uredit i napravit od govna pitu i staviti gore pa vidjet.....ako je loše zavarivana i od lošeg materijala uskoro budu isti problemi ko i sa ovom gusnatom serijskom..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
striko Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 glavu staviš od tipa 1.4 i dosta je jača i seriska grana i nema pucanja,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 glavu staviš od tipa 1.4 i dosta je jača i seriska grana i nema pucanja,,,, ma znam, imao sam na žutom od tipa glavu, nije P&P al kad ovih nema dobrih ni za lijek onda i ova od tipa posluži Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 ja sam meto od Tipa 1.6 ali moraš povečat kompresioni prostor ak ideš na serisku elektorniku(il manji boost,drukčija mape pa opet možda isti boost) i malo povečat kanale Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
GT Boca Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 ali moraš povečat kompresioni prostor ak ideš na serisku elektorniku(il manji boost,drukčija mape pa opet možda isti boost) ja sam isto "kopao" glavu al sad si me zbunio sa 1,6 pa neznam jel moja bila od 1,6 ili 1,4 al mislim da je ipak bila 1,4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiatuno Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 ma stavi granu gore nemože bil gora od serijske nikako i barem neće pucati nego imaš nosač na turbu? možda zato stalno grana puca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now