BABA Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 :cheer: :cheer: Ferrari (Alonso) prvi i Šumi treći. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasa Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Predobra utrka sa jos boljim krajem...jos samo da Kimi konacno pobjedi. A Šumi...dečki koji sam? Treći. A dobro, nisam se nado tome haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Alonso opet brutala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Kaj je bilo s sebovim bolidom? Cuo sam na rtl-u da je nesto s motorom vjerovatno, kaze mozda zato jer se vozio dugo iza SC?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamb of God Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Taman sam si razmišljao na polovici utrke da prebacim na nekaj drugo od dosade i onda odjednom kaos i super utrka na kraju! A debilček Hamilton si je valjda zabrijao da će se Maldonado nastavit vozit izvan staze skroz do cilja kad se zabio u njega :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KA2001MR Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Zbilja mi ide taj hamilton na jetra, al ovo s boksevima zbilja pretjeruju, pa ja bi im svima podijelio otkaze, za sudar bi ja rekao da je kriv Maldonado. Alonso odlican, ali i puno srece je imao danas. Trka sve u svemu savrsena, super uzbudljiva, a i disciplina bacanja volana u dalj je isto bila prisutna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 ja skroz mislio da je nedjelja sutra, jebem se blesava :facepalm: ima gdje skinuti snimku Link to comment Share on other sites More sharing options...
master_og Posted June 24, 2012 Share Posted June 24, 2012 Registriraj se na crnu berzu, imaš uvijek našu snimku odmah poslije utrke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Hihihi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now