Jump to content

Recommended Posts

Posted

evo, interesiraju me potrošnje na tim vozilima

modus 1.4 16v

206 1.4

307 1.4

pošto živim u takvom kraju najviše me interesira kombinirana i otvorena cesta jer gradske vožnje nemam(prođem grad za 2 min kad je najveća gužva)

Posted

Neću o potrošnji...

Ali kod puga pazi na zadnji most, na mjenjač, ručice od žmigavaca na volanu (jer koštaju 1800-2000kn druge, a vole "preskakati"), i općenito elektroniku...

A meni je moj 1.6 16v po koprivnici pio 6.8-6.9, s tankom od 48l sam uvijek radio oko 700km...

Posted

U 206ici 1.4 8v trosi vise nego 1.6 16v tako da je najvjerovatnije ista ako ne i veca razlika u 307. Pricamo o istom rezimu voznje jelte...

Posted
to ti je najgori motor koji možeš uzet, rađe uzmi ... ne znam.. neki drugi auto :lol:

1,4 16v, pije, a nejde s mjesta u 207ici, a brijem da su 307 i 207 tu negdje sa kilazom.

Struja im je u k, moj savjet ako hoces nesto solidno, kupi dizela.

Posted

Od 307 bježi što dalje.. potrošnja katastrofa.. a trom.. a brtva glave ba svakom drugom je propišala.. a isti motor je i u 206..

Posted

Kao što kaže Pekx, probaj nategnut pare pa kupit 1.4HDi , to je ok motor.

Ne znam za Pug206, ali 207 1.4 je imao opakih problema sa strujom već po izlasku sa tvorničke trake. U renti smo imali opakih problema sa elektroniom motora, nekaj su masno zajebali pa auto nije radio na hladnijim temperaturama, odnosno upalio bi ali čim si htio krenut ugasio bi se; morao si pričekat da se ugrije i tek onda krenut. Ako mislite da serem, pitajte SVENa, mislim daje i on radio s tim dvjestosedmicama.

I da, trošile su cca 7,5 po gradu.

1.4HDI po gradu mom starom troši cca 4,5 litre

Posted (edited)

1.4 16v u 207 meni trosi 9L ravno komobinirane voznje, sad po ljeti, uz auto klimu na 21 stupanj. opatija/rijeka i zaleđe uzimaju danak. pogotovo kad moras doma uzbrdicom od 3km. nisam ga nikad uspio spustit ispod 7.7L kombinirane po zimi bez klime, a i to je bilo mucenje sebe i drugih u prometu.

Edited by jaykay

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...