Hans Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Spusti ručnu :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted October 26, 2012 Share Posted October 26, 2012 Probaj stavit ngk svjećice, ove serijske su banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted October 26, 2012 Author Share Posted October 26, 2012 postelali smo tp senzor na vrijednosti da ne pali lampicu, ali auto i dalje ne ide i NE DIMI crno Sad sam isao opet mjerit i turbina puni 0.8 bara, dakle, sve serijala Sve cijevi i sva crijeva su ispravna... Jos mi ostaje naci nekoga da ispita tlak te lucasove pumpe ja ju ne budem skidao sigurno mozda kad cu opet zubcasti mjenjat za par godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 MAREA JURI reparirao boš pumpu (HVALA MAREKu i njegovom puncu) to je to, auto ide ko šuga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Super da si riješio problem.. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammut Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Riješio je problem tako da je šapnuo Marei da ide na C.I.O.S. ako ne počne surađivati. Rezultat je vidljiv... :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vila Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 pun gasssssssssss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 jebote, opet trosi puno napravio sam 100km danas po gradu i jos ima za cca toliko, natocio 200kn pa cemo vidjet na 2-3 tanka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Z Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 ma ubaci jtd iz stila i mir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Žile Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Motora imaš sad kod sebe, uswapaj si koji Link to comment Share on other sites More sharing options...
stipe Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 jel ima klimu? jel na prodaju? os se minjati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 mislim da sam ja posljednji vlasnik ove marice ali kako sve kod mene zavrsi, prodat cu ju tek kad sve na njoj slozim do savrsenstva idiot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 budem sutra stavio koju sliku, jucer je pala prema zemlji ni manje ni vise nego -80 stavio sam prednji ovjes sa tipa svog, jos moram iza i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Jel guma izgurala blatobran van kolko joj treba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 28, 2012 Author Share Posted November 28, 2012 blatobrani su tvornicki siroki ali ono struze po plastici ispod sad ju samo vozim nista ne diram, samo cu auspuh malo modificirati na svoj nacin i moram rijesiti hrpu sitnica ali to kad dodje vrijeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 I tak mic po mic, dok ju ne "složiš", uvjek bu "samo još malo". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted November 29, 2012 Author Share Posted November 29, 2012 sve manje imam vremena prckati po svojim autima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 Nesto meni nije jasno, tj. puno toga meni nije jasno Nakon sto sam skuhao motor slozio sam sve, dizne, reparirao pumpu, bla bla bla kompresija savrsena, auto pali na okret kljuca, ide odlicno za tih 100 ks, cak i vise od toga moram priznat ALI TROSI KO BROD hahaha 300kn - 350km ali voznja kao po jajima, 70% autocesta max 120-125 kmh 300kn - 300 km ali kolinje cijelo vrijeme, stalno gas u podu, bez milosti ne kuzim nimalo, auto ne dimi crno, dakle nema previse nafte, ide odlicno sto moze Jerba potvrdit sa svojim nacipanim seatom turbo puni odma na 1500 okretaja, auto ima odlicne vozne karakteristike, vrti se ko benzinac, sve serijala i 0.8bara zasto trosi 9 litara kad se vozim da smetam na cesti??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Mozda je kut ubrizgavanja izvan boost-a los ili stalno je los ali se na punom gasu manje primjecuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 najradije bi sa komparatorom izmjerio di je 100% GMT ali nemam mogucnost gurnut u cilindar jer je glupa komora u glavi na koso iako sam mozda ovako po oznaci fulao jako jako jako malo, sto ne bi trebalo imati nekog velikog utjecaja kod njega se stavi blokada u pumpu i dolje na radilicu i to je to, elektronika sve radi sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 vjerojatno nema veze, niti ne znam je li slično na marei kao meni, ali... sunny mi je trošio 17-18l na 100km, radio je normalno, mehaničar mi je rekao da je neki kurac s čokom i da ga drži otvorenog (mada mi je izgledalo da ne...) i rekao mi da se obratim auto električaru da mi ispita struju. na kraju je bio neki relej od 50kn koji je drkao po čoku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 7, 2012 Author Share Posted December 7, 2012 i ova ima automatski cok ali sve radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 Evo je .. Od opreme ima sve, abs, servo, automatska klima, 2 airbaga, full kožu koj treba dotjerat, KUKU , radio sa komandama na volanu, el siber, el retrovizori sa grijanjem.. ono, bas sve sto se u to vrijeme moglo kupiti. E, da, sinoc sam izuo gumu sa felge! Namontirane nove zimske i jucer kak je snjeg bio nisam vidio da je prazna guma i jebiga nakon par100 metara cudan zvuk iz kotaca pogledam a kad ono GUMA PALA SA FELGE Link to comment Share on other sites More sharing options...
andy Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 kolko je ona jaca verzija 115 ili 130 hp ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacko Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Td 100 jtd 105 jtd 110 td 125 (2.4) jtd 130 (2.4) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now