msporis Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ma ok, razumijem ako je u faru posebno za tu namjenu. Onda je sjenilo usmjereno tamo gdje treba; više bočno. Ali mi nije jasno kako maglenka osvjetljava bočno? Mislim, jasno, može malo osvjetliti, ali gore na onoj slici praktički osvjetli 5 metara ulice u koju se skreće. Ako je tako, onda će tako svjetliti i kad imaš uključene maglenke, pa ćeš osvjetljavat sastrane umjesto pred sebe kad je magla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borna Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 meni se zarulje u faru micu ljevo desno, maglenke nemaju veze stim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 meni se zarulje u faru micu ljevo desno, maglenke nemaju veze stim Tako je. I to je prava stvar. Ovo ostalo je sve za socijalu. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 idem danas u vž pa budem pital u pug servisu ak mogu to uključit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 meni se zarulje u faru micu ljevo desno, maglenke nemaju veze stim ma to je drugo, zato jer imaš auto, a ne ove kašete od golfova/clia/208 koji glume ataptivno svjetlo s maglenkom i žaruljom od 15W ovo su hi-tech farovi iz one žabe koju sam stavio na prvu stranicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Moguce da neki auti imaju i zakretne maglenke mozda... Zakrenute i funkc ioniraju kao cornering, a ako upalis malenke se izravnaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 za to nisam čuo, nije nemoguće, ali je beskorisno, ako se već troši novac na motoriće onda je bolje ugraditi ih u glavni far koji ima neki domet nego u glupu maglenku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 za to nisam čuo, nije nemoguće, ali je beskorisno, ako se već troši novac na motoriće onda je bolje ugraditi ih u glavni far koji ima neki domet nego u glupu maglenku. Ne postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
woo Posted December 6, 2012 Author Share Posted December 6, 2012 u salonu to nemogu/neznaju uključiti tak da ništ od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now