Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam jedan problem, nesto mi vuce struju i nikako dokucit sto.

auto svako jutro kad je jako hladno nece upalit.

akumulator ok, punjenje ok, radio i centralno nisu, jos neke peezdarije koje je mehanicar pogledao nisu.

sto bi moglo biti???

pa lud sam vise

Posted

pita me mehanicar da koliko km dnevno napravim, kad sam mu rekao skoro me u k.... stjerao tako da nema kvara, nego moram stavit akumulator na punjac svako malo

Posted

pa koliko je to?

inače prije godinu dana ode mi na puntu aku, teže je palia i nije tija nakon 3-4 dana ne paljenja ni mrdnut. lipo zamjenim aku, sve 5, i vratim se sa puta, i idem ga upalit nakon 4 dana i opet neće!! proguglam i nađem problem u hebenoj pločici radija :lol:

sad je vadim vanka, i auto pali kad god, koja god temperetura bila, i nakon x dana stajanja :thumbsup:

Posted

na kraju nije ništa izvlačilo.

ja najčešče preko zime samo odem na posao i s posla, to je sve ukupno 3-4km i 2 min vožnje pa onda opet stoji 8 sati i kaže mi da ga ta 2 paljenja izvuku više nego što se dopuni.

sad mi je kapacitet akumulatora ispod 30% i kaže da ga moram stavit na punjač.

znam da te relacije ubijaju akumulator, al nisam mislio da toliko

Posted
Da, samo tebi auto vjerovatno upali u sekundi.;)

bar ti znas da svi fiati pale na prvi zub,usudil bi.se.reci prije nego ikojo drugi auto...nije bas najbolja stvar, bilo bi bolje da ga par puta okrene, no tak je

Posted

samo ja u tih 3km auto neki put znam 5-6x upalit, jel frend zove stani na kavi pa na posao, pa stani ovdje i tak.

znao sam da to ubije akumulator, al sam se nadao da ipak manje.

sve je dobro dok nije vani oko -10

Posted

Nije ti to bas normalno.Radim isto ko i ti..malo.plus jos je u dizel...a akumulator je jos prva ugradnja...10 gidina star.

Frend s posla ima punta..ko tvoj..svake 2-3 godine novi aku...istii problem ko i ti..nekaj su talihani sjebali

Posted

Mozda zato sto je akumulator onaj specijalni manji od 45ah da stane u onu kutiju, frend je imao takav problem, skinuo kutiju dolje i kupio 55ah akumulator i stvar rijesena, al ja bas ono radim malo, malo km i znam ga upalit i ugasit neki put i 10x

problem je kad su temp dosta ispod nule

Posted

Stavi aku većeg kapaciteta i mir. 45Ah je malo za tvoj stil vožnje i zimske uvjete, pogotovo ako aku nije nov, pa više niti nema nazivni kapacitet.

Posted

preslab akumulator...to je mene na kombiju jebavalo 2 zime i nitko skužit koji mu je kurc...na kraju kupio aku kako treba i nakon toga nikakvih problema....jbg, ni akumulatori nisu više što su bili :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...