Jump to content

Recommended Posts

Posted
  Pekx said:
Das drndaku da ti skine imobilizator sa kompa i das narezat kljuc prema bravi. Jebote kompliciranje. :D

kolko to košta cca? meni treba za leona jedan ključ.. dal može na svim autima, il samo neš jednostavnije?

Posted
  Luky said:
kolko to košta cca? meni treba za leona jedan ključ.. dal može na svim autima, il samo neš jednostavnije?

Pa ako je novi auto, ides sa prometnom u servis i naprave ti novi kljuc po kartici? Bar si siguran da ti neki bravar nece po noci uletavat u auto da provjeri koliko je dobro kljuc skopirao. :D

Posted

zovi mog tetka i pitaj ... reci da ti je Saša Živković dao broj

isti problem je frend imao na kombiju, a ako on ne može sigurno zna tko ti to može srediti ;)

Kmetić Marijan

Vlaška 17(dvorište)

MOBITEL: 098/533 680

Posted
  Pekx said:
Pa ako je novi auto, ides sa prometnom u servis i naprave ti novi kljuc po kartici? Bar si siguran da ti neki bravar nece po noci uletavat u auto da provjeri koliko je dobro kljuc skopirao. :D

Ma dogovorio sam vec u servisu, samo pitam malo.. :D

Posted
  Zivac2 said:
zovi mog tetka i pitaj ... reci da ti je Saša Živković dao broj

isti problem je frend imao na kombiju, a ako on ne može sigurno zna tko ti to može srediti ;)

Kmetić Marijan

Vlaška 17(dvorište)

MOBITEL: 098/533 680

još jedna preporuka za g. Marijana ali on ne radi kodove nego samo ključeve

Posted

Zvao sam ti tetka jedno 5 puta, al se ne javlja. Budem jos kasnije. Idemo sad u 4 u PSC, pa cemo vidjet kaj cemo dalje. Hvala svim na pomoci. :thumbsup:

Posted

Bili u servisu i ima kod. Dobio Zivčevog kuma i sutra ce vjerojatno sve sredit on i kolega koji kodira i sve to na licu mjesta. Cut cemo se oko 9 ujutro. Ugl, hvala svima, posebno Zivcu. :thumbsup:

Posted

Neznam dal će ti to moć na licu mjesta složit.

Ako nemaš nijedan ključ kod trebš dump iz imobilizera,tj. pročitat eeproma u njemu neš tipa 93c56. I onda sad zedbullom il tak nečim kodirat prazan ključ.

Posted
  killercivic said:
Neznam dal će ti to moć na licu mjesta složit.

Ako nemaš nijedan ključ kod trebš dump iz imobilizera,tj. pročitat eeproma u njemu neš tipa 93c56. I onda sad zedbullom il tak nečim kodirat prazan ključ.

Covjek je rekao da sve mogu napraviti na licu mjesta. 3 puta sam ga tocno pitao i rekao je da moze. Vidjet cemo sve sutra. Javim kak je proslo, pa da drugi znaju kaj mogu kad izgube kljuceve. ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...