msporis Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Na Fiesti mi se već par tjedana osjeti nafta, pa smo odfurali u AH Servis i sad tamo kažu ovako. Problem je u brtvima crijeva povrata (doslovce mi je tako reko a ja tudum za mehaniku i pojma neam o čem se radi), treba zamjeniti cijeli taj sistem i to košta prema njihovoj ponudi 1300kn. par pitanja 1. Da li je to poznati problem na 1.4 TDCi /1.4 HDi? 2. Da li se s tim problemom mogu normalno voziti i koliko dugo a da ne bude štetno? 3. Da li se to može negdje jeftinije napraviti? Mislim ako sam dobro shvatio radi se o nekom crijevu i par brtvi, i to je 1300kn !?! Auto je van garancije niti pola godine (Fordova prekrasna garancija 2 godine), star 2,5 godine i već bi popravak od 1300kn? Dakl pitanje broj četri. 4. Gdje otići popraviti i servisirati 1.4 TDCi Forda? Dakle neki neovlašteni servis ili fuš? Unaprijed hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 1. nije 2. po ovome što si napisao nije baš preporučivo se tak vozit ako se osjeti smrad nafte 3. može se sigurno jeftinije popravit, ovisno što je otišlo, možda su kruta crijeva s kopčama na diznama otišla ali ne bi smjelo biti više od 600kn popravak 4. u sukobu sam interesa :jelen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 ne budi jelen neg mu daj svoju adresu i zdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 meni ni iz džepa ni u džep, jedino mogu pomoć starom da zaradi koji dinar :cheer: 091 7373 220 - Branko, reci mu da ti je Ozren dao broj i objasni kaj se dešava pa se dalje dogovarajte Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Zovem sad. U Grand Autu (tam smo tražili drugu ponudu) je spominjao baš to, neka crijeva šta se kopčaju na dizne, jedno veliko i 4 mala il tak neš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mramor Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 (edited) Pa jedno je puknulo nisu puknula sva! Šta si imao eksploziju crijeva??? Samo ti hoće uzeti lovu... stare fore. Inače, od*** GA u ZG i odi u Mlaku u Ford Lacković. I to je najčešće tako mala rupa da se ne vidi odmah, mora se opipati rukom. Meni tako puklo crijevo iberlaufa pa sam zavezao sa termotrakom i vozio dok nisam kupio novo. Cijena je bila manja od pola ove koje tebi traže, ali opet to je druga marka manje "elitna". Ostalo sam ti odgovorio na FFC Edited January 4, 2013 by Mramor Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Semper, jel možeš dat starome da ovo pogleda, da sad ne čitam prek telefona? Iz ponude bi mu trebalo bit jasnije o čem se točno radit Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Na fajlu u prilogu maila piše PONUDA BEZ KAT BROJA zanimljivo, zašto ne stave kat broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 baš me zanima na kaj njima izgleda inventura s obzirom na nazive proizvoda ovo apsolutno ništa nije jasno al ok, dali su ti ponudu za izmjenu svih brtvi na diznama + crijevo za gorivo + šljaka, budem mu pokazao kad dođem s posla Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Na ponudi (fajlu u prilogu maila) piše PONUDA BEZ KAT BR Dakle nekaj muljaju jer nisus tavili kataloške brojeve, tak bi ja zaključio Link to comment Share on other sites More sharing options...
2fast Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Da li su ti naplatili dijagnostiku kvara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 Ne znam, to ću tek saznat. Idem po auto za pola sata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now