Jump to content

Uređenje + ravnanje felgi + plastificiranje

2fast

Recommended Posts

Onda fkt nisi spigo felge :rofl:

^^Bas... mozda je bilo samo malo ispravljanje ... :)

meni je uzeo za jednu fejst popiganu (kad sam kresno u grabu i precviko gumu) i jednu manje mislim da oko 300/350kn (ne sjecam se tocno).

A koliko sam vidio tamo radi sve...od ravnanja felgi, krpanja, farbanja....

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Kome odnjeti felge 18' na lakiranje.

Nisu bubnute nigdje,vec su bile lakirane,ali posao nije odraden kako spada i trebalo bi ih ponovo lakirat. E sada,vjerovatno ce trebat skidat ovu boju sa njih da napravi kako spada.

Kome? I koliko novaca samo lakiranje moze doci?

ne znam za kaj platiti 2000kn

Kruno mi je odradio 17" felge, mislim da je cifra bila oko 800kn, ravnanje, lakiranje, sredjivanje rubova

felge su bile savrsene nakon toga i to je trajalo 2 godine dok su felge bile kod mene + jos 3 godine kaj su bile kod frenda, nakon toga ih je on prodao pa ne znam da li je bilo problema

sama cijena za lakiranje sa pjeskarenjem je odlična i večina ce zadovoljna bit.

ali tko misli da mu felge nisu lijepo polakirane sad može zaobic plastificiranje,osobito ako je picajzla...trošak je manji ali dobiješ efekt sličan naranđinoj kori...ljuskav izgled plastifikata

99% plastificiranih je takvo,dakle za picajzle ništa do lakiranja

Matrijal za lakiranje felgi vam je 100-300kn za 4 komada...puno je zajebancije s felgama i 700kn je najčešće nekome puno,ali nije neka zarada baš kad odbiješ struju,vrijeme i ostalo.

Polakirao sam čovjeku 20 cola X5 felge za 1000kn,neki od starog...skoro 500kn materijala....covjek je došao i kad je vidio felge u sjajnoj crnoj kako izgledaju dao mi je 100 eura za zajebanciju i rekao da ce kad se vrati u hrvatsku donest i 20" od sedmice koje su mu u austriji lakirali da mu ponovim.

I ne lakiram ovako jer nemam ni volje ni vremena,samo frendovima i eventualno ako imam lufta ovako nekome sastrane,ali dosta rijetko.

• 1 year later...
Evo informacije iz prve ruke.

Dakle felge sam odnio na pjeskarenje i plastificiranje u firmu Plastilak:

http://www.plastilak.hr/

Cijena za pjeskarenje nakon čega ide kromatiranje pa sloj plastifikata u boji i na kraju sloj bezbojnog plastifikata 200 Kn.

Moja preporuka!

jesi ovo za bmwa radio? kako drži? ima još netko preporuku a da nije fuš s obzirom da se radi o magnezijskim felgama...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...