Exfreerider Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Slavek, Sv. Nedelja - 098-238-783 Nedavno mu nosio 4 felge na ravnanje i 4 demontaže i montaže guma...sve zajedno koštalo 400kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Onda fkt nisi spigo felge :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted August 7, 2013 Share Posted August 7, 2013 Onda fkt nisi spigo felge :rofl: ^^Bas... mozda je bilo samo malo ispravljanje ... meni je uzeo za jednu fejst popiganu (kad sam kresno u grabu i precviko gumu) i jednu manje mislim da oko 300/350kn (ne sjecam se tocno). A koliko sam vidio tamo radi sve...od ravnanja felgi, krpanja, farbanja.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Mene frajer traži 300 kn po felgi za pjeskarenje i plastificiranje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Onda fkt nisi spigo felge :rofl: Ja sam nježan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted August 16, 2013 Share Posted August 16, 2013 Evo informacije iz prve ruke. Dakle felge sam odnio na pjeskarenje i plastificiranje u firmu Plastilak: http://www.plastilak.hr/ Cijena za pjeskarenje nakon čega ide kromatiranje pa sloj plastifikata u boji i na kraju sloj bezbojnog plastifikata 200 Kn. Moja preporuka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Kome odnjeti felge 18' na lakiranje. Nisu bubnute nigdje,vec su bile lakirane,ali posao nije odraden kako spada i trebalo bi ih ponovo lakirat. E sada,vjerovatno ce trebat skidat ovu boju sa njih da napravi kako spada. Kome? I koliko novaca samo lakiranje moze doci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 2000kn u gabreku Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 2000??! Yebes me,ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Plastifikacija te ne zanima? http://www.myhraweb.com/showthread.php?42550-N-Pjeskarenje-i-plastificiranje-felgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 a kaj si mislio ? 200 kn za pivu ? kvalitetno lakiranje kosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Da oko 1500kn...ali savrsen rad fakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
thugich Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Ja sam bio zadovoljan sa Romanom iz Samobora što se tiče lakiranja felgi, mislim da je čak i tu na forumu, jako je kvalitetan a nije skup. Evo ti broj pa ga cimni 091/7925-386 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 2000??! Yebes me,ne? tolko je lakiranje i pecenje u komori tj jednako kao i original obicno lakiranje i susenje u supi je 100 eura do soma kn al isto tolko i traje. pa kaj ti je ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 ne znam za kaj platiti 2000kn Kruno mi je odradio 17" felge, mislim da je cifra bila oko 800kn, ravnanje, lakiranje, sredjivanje rubova felge su bile savrsene nakon toga i to je trajalo 2 godine dok su felge bile kod mene + jos 3 godine kaj su bile kod frenda, nakon toga ih je on prodao pa ne znam da li je bilo problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Tko polira i riješava okrnjene rubove kromiranih felgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Romchi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Tko je taj Romchi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jashim Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 http://www.myhraweb.com/member.php?1357-Romchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivwan19 Posted November 20, 2013 Share Posted November 20, 2013 Tko je taj Romchi? http://www.myhraweb.com/member.php?1357-Romchi Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 Hvala svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted November 21, 2013 Share Posted November 21, 2013 sama cijena za lakiranje sa pjeskarenjem je odlična i večina ce zadovoljna bit. ali tko misli da mu felge nisu lijepo polakirane sad može zaobic plastificiranje,osobito ako je picajzla...trošak je manji ali dobiješ efekt sličan naranđinoj kori...ljuskav izgled plastifikata 99% plastificiranih je takvo,dakle za picajzle ništa do lakiranja Matrijal za lakiranje felgi vam je 100-300kn za 4 komada...puno je zajebancije s felgama i 700kn je najčešće nekome puno,ali nije neka zarada baš kad odbiješ struju,vrijeme i ostalo. Polakirao sam čovjeku 20 cola X5 felge za 1000kn,neki od starog...skoro 500kn materijala....covjek je došao i kad je vidio felge u sjajnoj crnoj kako izgledaju dao mi je 100 eura za zajebanciju i rekao da ce kad se vrati u hrvatsku donest i 20" od sedmice koje su mu u austriji lakirali da mu ponovim. I ne lakiram ovako jer nemam ni volje ni vremena,samo frendovima i eventualno ako imam lufta ovako nekome sastrane,ali dosta rijetko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Evo informacije iz prve ruke. Dakle felge sam odnio na pjeskarenje i plastificiranje u firmu Plastilak: http://www.plastilak.hr/ Cijena za pjeskarenje nakon čega ide kromatiranje pa sloj plastifikata u boji i na kraju sloj bezbojnog plastifikata 200 Kn. Moja preporuka! jesi ovo za bmwa radio? kako drži? ima još netko preporuku a da nije fuš s obzirom da se radi o magnezijskim felgama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Evo informacije iz prve ruke. Dakle felge sam odnio na pjeskarenje i plastificiranje u firmu Plastilak: http://www.plastilak.hr/ Cijena za pjeskarenje nakon čega ide kromatiranje pa sloj plastifikata u boji i na kraju sloj bezbojnog plastifikata 200 Kn. Moja preporuka! Pa 200 kn za pjeskarenje i plastificiranje felge je povoljna Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted November 10, 2015 Share Posted November 10, 2015 Ja kad sam pitao prije cca 2 godine bilo je 300 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now