KIMI_1.8T Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 zar nije da ti japanski auto znaju cesto na pli pojesti gumice? Još dok sam imao brava govorili su mi da ja necu imati problema ko japanski auti sa plinom Na vecinu japanskih auta se pri ugradnji plina dodaje poseban spremnik za spec. ulje (kojeg trosi oko 1/2 lit na 10.000km) koje dodatno hladi i podmazuje ventile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive_HF Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 flash lube, pa to sada ide na sve nove aute na plin radi ovakvih stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 to ulje ti je prodavanje muda pod bubrege ko i oni magneti...to govno radi na principu potlaka i tako si povlači što je zadnje govno jer kapa na jednom j+mjestu u usisnu granu,zasere čitav usis i samo dio ventila ga osjeti bacio sam to govno nakon što se deseti put u mjesec dana raštelalo,pridržavat se pravila za vožnji na plin i voziš se bez ikakvih problema i ikakvih dodataka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 famozni Flash Lube ili slični proizvodi.:doh: @ josipZg: to govoriš za Peugeotov TU5JP motor koji si ubacio umjesto TU3JP kakvog imam u Xsari ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 ubacio sam TU5J2 (100/103/105 konja ovisno kako gdje piše), TU5JP je 90 konja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Ah so. Još nisam provjeravao ulje na svom motoru, biti će zanimljivo - imam cca 150kkm, od toga cca 60kkm od uređivanja glave zbog brtve koja je pišala (radio bivši vlasnik). Plin sam ugradio pred cca 2 tjedna a prešao sam cca 2000km - možda je već na minimumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 čudno da je dihtung glave prdnuo već na 90k meni ni 1.4 nije trošio niš ulja (imao je 170k bez otvaranja, kod mene na plin nekih 10k) tak da nebi trebao ni tvoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Inace na tim 1.4 dihtung prdne oko 120.000 km. Cast iznimkama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 čudno da je dihtung glave prdnuo već na 90k meni ni 1.4 nije trošio niš ulja (imao je 170k bez otvaranja, kod mene na plin nekih 10k) tak da nebi trebao ni tvoj Dihtung glave je prdnuo bivšem vlasniku na cca 90kkm. To je promjenjeno, ali mi motor nije trošio ništa ulja od kada je kod mene (zadnjih 30kkm). Kod zamjene (svakih 10kkm) je ulje još uvjek bistro, ali sad kada sam prešao na plin će zamjena biti svakih 20kkm kako je i propisano tvroničkim uputstvima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Jel se moze kak provjerit prije promjene dal su gumice ventila? Se mora skidat glava za to? Ima ko tu da bi to provjerio/napravio i koliko kosta okvirno promjena? Motor je znaci Mazdin 2.0 benzinac 150ks (2004). Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Nazovi Birta, mene je to koštalo cca 300kn ak se dobro sjećam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 A onda ti sigurno nije glavu skidao... Zna netko mozda jel se na ovom mom motoru skida glava za promjenu gumica ili moze i bez skidanja glave? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Napisao sam ti na prvoj strani kako možeš provjeriti, drugi način je da se netko vozi iza tebe i gleda kad pustiš gas jel počne dimiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 A nece smetat katalizator sto se dimljenja tice? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Moj je dimio ko lokomotiva na leru kad su gumice propišale :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 6, 2013 Author Share Posted February 6, 2013 Ok hvala, budem pogledao; znaci na leru kad turiram dal dimi... Do sad sam samo u voznji znao pitat nekog frenda iza mene dal mi dimi na punom gasu. Pa nista... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 (edited) Iskreno se ne sjećam da li sam uređivao glavu prije ili poslije millteka,jebiga to je bilo prije 3 godine. Imaš na vortexu negdje sam vidio thread gdje je ekipa objasnila kako se testira ako sumnjaš u gumice. Znam da je jedna od metoda bila tipa, spusti se niz nizbrdicu u npr. 4 brzini i pusti gas ako počne dimiti onda su gumice u banani.. tak nešto Edited February 6, 2013 by Gonzaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonzaga Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Pusti ga prvo na leru nek radi par minuta pa onda stisni gas,treba biti zagrijan motor prije toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msporis Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Kažem ti , zovi Birta pa vidi. Mislim da se na mojem nije morala rastavljati glava nego na neki drugi način promjene te gumice... e sad kak pojma nemam, nisam te struke Link to comment Share on other sites More sharing options...
KIMI_1.8T Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Na gotovo svim se autima mogu promijeniti gumice bez skidanja glave. Osobno, nikad nisam skidao glavu kad je trebalo promijeniti gumice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted February 6, 2013 Share Posted February 6, 2013 Provjerio, u cca 2kkm motor je popio cca 4-5 dcl - znači troši ulje od kad je na plinu. :lol: Sad samo moram vidjeti koliko je točno ta potrošnja. :guzagi6: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 Evo nakon samo 100tinjak km na plinu vec mi je palo ulje sa sredine na minimum... A nakon 500km benzina (i jace voznje) ful malo se smanjila razina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doktor Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Koliko pređenih km ti ima motor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted February 7, 2013 Author Share Posted February 7, 2013 ima preko 200k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted February 7, 2013 Share Posted February 7, 2013 Sad kad malo razmislim, ujakov a6 2.4 s plinom je na plin isto znao popit ulja... jednom prilikom sam pičio za KC i viče on, daj samo naspi pola litre ulja i onda si miran sigurno po putu... reko wtf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now