Miataoldschool Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 reparacija gewinda nakon tri godine žestokog teranja sa miate.. najveca muka je bila površinska oksidacija,3 čuke peglanja sa drot kefom,pa finom mesinganim tanjuricem,pa lakiranje kučišta ,pa zaštita navoja,pa nove pikse,oringe,gumice, manžete,promijenio ulje,plastificiro kape i opruge,pocinčo međupločice i podloške.... spremljene do sastavljanja kad autek dođe s lakiranja dečkovi morete i sami reparirati nije to neka magija,samo malo volje...
goran86 Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 (edited) Ex aj napiši tu... Bravo Ri- Bravo 20vTurbo je vikend auto,imam 147 2.0 TS za svaki dan,ali nije predstavljen tu ni na fiatistima... Bivši od forumaša tu Gin147 Tu je na Ta Tehnix nove,al imam za uzet D2 ali prednje lagano cure,pa me zanima di reparirati Edited December 21, 2015 by goran86
fiatuno Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 nije bed mi smo napravili pripremu za napunit plinom i sve ali kako reparirati kad nema materiala za nabavit5 tipa semeringa i slicno i nemogu ih napuniti na isti tlak oba 2 jedan je mozda na 12bara a drugi je na 11,9 to nemogu nikako provjeriti dal su na istom tlaku ali za home made vise nego dobro
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now