Jump to content

Održavanje, popravak, bojanje kože (volani, sicevi,...)

Recommended Posts

• Replies 156
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ovog carata zaboravi!!!

Siceve možeš iskasapit i sam, ne trebaš njemu platiti da ti to napravi

dobro kažeš.. :lol:

zovnut cu tog čovjeka kod antunovića.. al najveći mi je problem, što u danu ne može bit gotovo..

sto se tice Carata,sogi je radio kod njih M3 Vader siceve P+Z na ljeto,jako lijepo je napravio,inace smo jebene picajzle....a sad do kada ce bit super...

zato sam preporucio.:yucky:

Meni je Carat lakirao neke plastike na autu, dao sam mu vremena koliko hoće, dao sam mu djelove skinute, hvalio se kako je super ispalo. Znaš što sam dobio??? ne mogu ti reć jer takvo smeće se ne može opisat, da sam popio pituru i pišao je po tome bolje bi ispalo. Da ne kažem da se lak raspo nakon 3 dana, a narančine kore nisam vidio lošije. Plastike koje je dobio su bile nove, tvornički pripremljene za lakiranje, tako da nema nikakvog govora o nekim izlikama na materijal i sl.

Zatim se hvalio da može sredit bilo kakva puknuća plastika u unutrašnjosti, spojit sve, zavarit, kopirat teksturu plastike tako da se ništa ne pozna (čak je i pokazivao neke slike što je radio prije poslje - to sve fenomenalno bi bilo da nije riječ o photoshopu i to slikama koje je nabavio tko zna od koga jer on radio nije sigurno). Dao sam mu jedan komadić plastike da zavari, on je uzeo nešto ala super lijepilo na to zalijepio komad neke skroz desete plastike ma neki smjeh je to bio, čim sam uzeo u ruku sve se raspalo, i onda traži pazi 50 kn za to, ono ko da se ide sprdat s tobom a lik mrtav ozbiljan

Onda prijatelj ode s kožnim sicevima kod njega da mu rješi neku sitnicu, ovaj priča obećava brda i doline kako je on majstor za te stvari, rješi on to bez problema, sve će biti original neće se ništa vidit. I pazi, lik mu preko tog oštećenja ručno zašije komad neke sasvim desete kože i to tako da mu je sve uništio, ovaj ga je imo ubit

Ma neću nabrajat dalje, uglavnom skužio sam lika, po pričama i po njegovoj web stranici bi rekao da radi čuda, a ono ciganluk na kvadrat.

To što kažeš da si picajzla i da ti je jako lijepo napravio siceve, to mi zvuči isto kao i to da je jučer bio smak svijeta, nhf ali vidio sam dovoljno i previše od njega

i nema tu nikakvih "njih" - Carat je jedan jedini lik - zove se Alen

Sorry ali sad kad sam ga se sjetio, odma mi se živci digli na 400

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
veliš ak ti neko ne nabije na nos slike nebuš ni pital prije malo oko sebe a ima ljudi kaj delaju čuda nego odmah volan za englesku..... :rotfl:

hahhahahahah jesi leek :rotfl:

Imas volje odradit jedan volan,ili mozes li nabavit preparate za to?

Edited by Raptor6767

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...