Dinko Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 imam neku staru dizalicu"krokodilku" pušta ulje al služi svrsi..sad bi trebo nadoliti al nemogu naći specifikacije za tu dizalicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Ako je sporCka, onda Motul 300V . Nemam pojma, samo zajebavam, ali i mene zanima, pa se nadam da će netko tko zna dati odgovor na pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Ja u svoju staru sipao prvo ulje koje sam dohvatio, mislim da je od dizela. To je bilo prije cca 5god i dan danas radi. Nije da se nesto koristi posto je pomocna ali eto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 ja sam sipo UK za kočnice..,al je izgleda prerijetko brzo iscuri.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 imaš baš hidrauličko ulje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 (edited) Da, Hidraol HD46 obično ekipa stavlja u te dizalice, AFAIK. INA, Modriča... Edited April 15, 2013 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 ja sam sipo UK za kočnice..,al je izgleda prerijetko brzo iscuri.. Kočiona tekućina nije ulje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Da, Hidraol HD46 obično ekipa stavlja u te dizalice, AFAIK. INA, Modriča... pošto ti je litra testerola??? trebat ce mi uskoro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 Kočiona tekućina nije ulje! dobro po našem se to kaže ulje za kočnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 pošto ti je litra testerola??? trebat ce mi uskoro 29 kn/L 110 kn/4L dobro po našem se to kaže ulje za kočnice Ne nego kočiona tekućina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 dobro po našem se to kaže ulje za kočnice Kak bi rekla jedna žena iz 402 organizacije, i na plotu piše p***a.. manje više to kako se kod nas kaže, ali kočiona tekućina po svom kemijskom sastavu nema veze sa uljem. Mogao si i vodu natočit u dizalicu, samo da se po naški za vodu kaže ulje za kočnice :lol:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 15, 2013 Author Share Posted April 15, 2013 potpuno se slažem s tobom.., Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 dobro po našem se to kaže ulje za kočnice i po stranom - brake fluid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 Kočiona tekućina nije ulje! slažem se, prije cca godinu dana sam ostao bez kočionog ulja u šumi, ulili smo rakiju, i dan danas ta tekučina koči.. da se popišaš unutra kočilo bi ... ali nisam siguran baš da bi kočio sa pišalinom u autu Link to comment Share on other sites More sharing options...
the-rider Posted April 15, 2013 Share Posted April 15, 2013 ja sam stavio vodu u kocnice u jedan kombi i radilo je :lol: ja u dizalicu i prešu stavljam hidrol ili sta mi dode pod ruku, bilo koje ulje za hidrauliku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 rađe ti promijeni brtve na dizalici, il ju baci u kurac i uzmi drugu za 100 kuna. Zavrsit ce ti auto na glavi ako pusta ulje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted April 16, 2013 Author Share Posted April 16, 2013 nije to ona za 100 kn malo je veča..,inače bila nova ili stara dizalica UVIJEK ide nešto fiksno ispod auta kad ga dignem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pinci Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Ja imam jednu iz koje sam ispustio ulje skroz i sada kada nasipam ulje nemogu je nikako odzračiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auto-Robi Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 slažem se, prije cca godinu dana sam ostao bez kočionog ulja u šumi, ulili smo rakiju, i dan danas ta tekučina koči..da se popišaš unutra kočilo bi ... ali nisam siguran baš da bi kočio sa pišalinom u autu Bolje bilo sta nego ulje! Bilo koje ulje u kocionom sistemu unisti sve gumice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 ja u svoju natocio motorno ulje prije 4-5 godina i evo radi dan danas svaki dan se koristi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now