Brklja Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Znam da ima tema gdje kupiti ali je vjerojatno vecina i ne cita, a meni je hitno.. Gdje kupiti ovakvu šelnu? U lastovčiću kad su mi radili auspuh su dovarivali, drkali pa se to sve raspalo i trebam "pravu" šelnu. Zna li netko gdje to sigurno ima kupiti, po mogućnosti još danas tj da sad do 16h odletim negdje po nju. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 V band selna. mislim da aamo ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 Jebem ga ja.. Imal' ko na stanju? Hic, netko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PesimiST Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Hic, Fire, Ebay Neznam za cetvrtu opciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Ja ju imam, ali meni na nepoznatoj lokaciji(jer vec za janka trazio). Ekipa koja se bavi kamijonima ju zna imati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Ako ti je hića posudit ću ti je ja dok ti ne dođe tvoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Zovi Debelog, njemu je SX pun tih šelni kao da može boostat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 tih selni (citaj v-band) ima 20 velicina. bilo bi dobro da napises koja ti dimenzija treba (i to ID ili OD) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Ja imam isti turbo i moja mu sigurno odgovara Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesko Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Ako je za cijev fi 76 imam ti ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 Supra aj pošalji mi svoj broj moba u inbox da te nazovem ujutro pa da dođem po to, a ja odmah naručujem novu! Hvala puno, a hvala i drugima na pomoći! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Mille vam to napravi tako da bi to stavio sebi u tijelo... Nije da sad reklamiram jer nemam nista njegovo na autu, jedine "beneficije" koje imam je to da je okrenuo rundu i pizzu za nas par sa foruma kad smo izasli van (a to je bilo prije par godina), ali kada je takvo nesto u pitanju, Mille kao da ima OKP sindrom/poremecaj, toliko je pedantan (a i treba biti, jer radi medicinske instrumente), samo pogledajte varove na cemu god je radio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HrSupra Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Pun ti je inbox. Broj je 0921694655 2 ND4SPD: moju je Mille pravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Haha kakav car ! Hvala ti ! A pizze se uopce ne sjecam , ali ako ti tako kazes onda ok Brklja , to ti treba za s200sx ? Ako da onda me nazovi jer imam jednu novu u firmi. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 Evo čuo sam se sa Milletom, uzet ću od njega odmah! Hvala svima ekipa, imate đir svi skupa kad projuri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Mille vam to napravi tako da bi to stavio sebi u tijelo... Nije da sad reklamiram jer nemam nista njegovo na autu, jedine "beneficije" koje imam je to da je okrenuo rundu i pizzu za nas par sa foruma kad smo izasli van (a to je bilo prije par godina), ali kada je takvo nesto u pitanju, Mille kao da ima OKP sindrom/poremecaj, toliko je pedantan (a i treba biti, jer radi medicinske instrumente), samo pogledajte varove na cemu god je radio... Vidim...razmišlja se o ispuhu/cijevima na EVOu pa se baca anilingus? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Haha kakav car ! Hvala ti ! A pizze se uopce ne sjecam , ali ako ti tako kazes onda ok :drink: :cheer: Vidim...razmišlja se o ispuhu/cijevima na EVOu pa se baca anilingus? :lol: :lol::lol::lol: Ma ne, imam Milltek Doduse mozda bi granu mogao napraviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 20, 2013 Author Share Posted April 20, 2013 Dobio od Milleta na poklon! Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mille Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Nema frke:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now