Jump to content

Recommended Posts

Posted

Znam da ima tema gdje kupiti ali je vjerojatno vecina i ne cita, a meni je hitno..

Gdje kupiti ovakvu šelnu?

U lastovčiću kad su mi radili auspuh su dovarivali, drkali pa se to sve raspalo i trebam "pravu" šelnu.

Zna li netko gdje to sigurno ima kupiti, po mogućnosti još danas tj da sad do 16h odletim negdje po nju.

Hvala

selna_zps79983648.jpg

Posted

Ja ju imam, ali meni na nepoznatoj lokaciji(jer vec za janka trazio).

Ekipa koja se bavi kamijonima ju zna imati.

Posted

Supra aj pošalji mi svoj broj moba u inbox da te nazovem ujutro pa da dođem po to, a ja odmah naručujem novu!

Hvala puno, a hvala i drugima na pomoći! :)

Posted

Mille vam to napravi tako da bi to stavio sebi u tijelo... Nije da sad reklamiram jer nemam nista njegovo na autu, jedine "beneficije" koje imam je to da je okrenuo rundu i pizzu za nas par sa foruma kad smo izasli van (a to je bilo prije par godina), ali kada je takvo nesto u pitanju, Mille kao da ima OKP sindrom/poremecaj, toliko je pedantan (a i treba biti, jer radi medicinske instrumente), samo pogledajte varove na cemu god je radio...

Posted

Haha kakav car ! Hvala ti ! A pizze se uopce ne sjecam , ali ako ti tako kazes onda ok :)

Brklja , to ti treba za s200sx ?

Ako da onda me nazovi jer imam jednu novu u firmi. !

Posted
Mille vam to napravi tako da bi to stavio sebi u tijelo... Nije da sad reklamiram jer nemam nista njegovo na autu, jedine "beneficije" koje imam je to da je okrenuo rundu i pizzu za nas par sa foruma kad smo izasli van (a to je bilo prije par godina), ali kada je takvo nesto u pitanju, Mille kao da ima OKP sindrom/poremecaj, toliko je pedantan (a i treba biti, jer radi medicinske instrumente), samo pogledajte varove na cemu god je radio...

Vidim...razmišlja se o ispuhu/cijevima na EVOu pa se baca anilingus? :P :lol:

Posted
Haha kakav car ! Hvala ti ! A pizze se uopce ne sjecam , ali ako ti tako kazes onda ok :)

:drink: :cheer:

Vidim...razmišlja se o ispuhu/cijevima na EVOu pa se baca anilingus? :P :lol:

:lol::lol::lol:

Ma ne, imam Milltek :) Doduse mozda bi granu mogao napraviti... :ph34r::)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...