Cale Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 (edited) Gdje otici na ugradnju gewindi i postelavanje? Da li je potrebno stelati gewinde na vagu ili samo zaserafiti do odredjene visine i otici na spur? Planiram ih imati uvijek na istoj visini, dakle necu se igrati gore-dole svakih mjesec dana. Ne mislim voziti ni Grobnik ni nis, nego samo iz estetskih razloga ih stavljam. Edited April 19, 2013 by Cale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Gabrek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Koliko se cijeni to u Gabreku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 šta se ne bavi i Dominik time? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Možeš sve i sam, a na špur kod Bračuna/Kolopera. Nema potrebe za vagama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cale Posted April 19, 2013 Author Share Posted April 19, 2013 A one fore da nikad ni jedna gewinda nije na istoj tocki na navoju, jer ni auto nije tad 100% "ravan"? Kao da moze biti razlika u 0,5 cm pa do cm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 Odi na vage ja sam bio nedavno sa BMWom i ko-bi-reko' osjeti se kolko god smiješno zvučalo.. Vjerojatno kad ugrađuješ + odmah ideš na vage dobiješ bolju cijenu Inače su vage ja mislim 400kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 19, 2013 Share Posted April 19, 2013 u gabreku 400kn bez računa, bez vaganja ikakvog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jady Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 kaj se dobi sa tim "vaganjem" ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 A one fore da nikad ni jedna gewinda nije na istoj tocki na navoju, jer ni auto nije tad 100% "ravan"?Kao da moze biti razlika u 0,5 cm pa do cm. parrkaj auto na serijskom ovjesu negdje na ravno pa pogedaj od naprijed i odiza ili iizmjeri visinu ljevo i desno i vidi kolka je razlika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 A kako ćeš izmjerit visinu auta odnos naprijed i nazad, kad naprijed imaš širi blatobran, koju točku bi uzeo za referencu....? Možeš jedino usporedit lijevo i desno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misek_Chipsy Posted April 20, 2013 Share Posted April 20, 2013 Pricam o tome da vrlo vjerojatno ni ovako nije u vagi pa da se vidi razlika ljevo desno. A sad referenc tako ako je. Uzmes gornju tocku blatobrana za svaki kotac posebno, i nakon spustanja ponovo, pa da omjer visina prije/visina kasnije bude isti za svaki kotac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cale Posted April 22, 2013 Author Share Posted April 22, 2013 Probat cu tako izmjeriti. Ima netko ideju kako postelati gewinde za normalnu voznju po Zagrebu? Neki sweetspot ako netko zna iz iskustva. Stelam samo visinu...Audi A3 8p. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Nema pravila...gewinda se uvjek štela po ukusu...recimo meni je mrtvi pod normalno i tako se po zagrebu vozim dok drugi imaju gewinde i prs do gume...poštelaš probaš tjedan dana...ako ti ne paše opet poštelaš i tako u nedogled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ako ispred besta na ležećima auto ne struže to je taman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mislaf Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 Ako ispred besta na ležećima auto ne struže to je taman Nikad nisam imao auto koji tamo nije strugao Tj. sad imam, ali nadam se ne zadugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cale Posted April 22, 2013 Author Share Posted April 22, 2013 Ako ispred besta na ležećima auto ne struže to je taman Hahah e to je pravi benchmark:cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted April 22, 2013 Share Posted April 22, 2013 a nadvožmkal oznad Selske u smjeru savske.. desna traka... i oni žuti ležeći betonski ogromanjski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now