Bmwlik Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 Zadnjih par puta nisam posusio auto i sad vidim da ima flekice od kamenca po limu i staklima, a auto je crni. Cime to ukloniti ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted May 30, 2019 Share Posted May 30, 2019 (edited) Neki waterspot remover, al ak je zapeklo nemoj se previse nadat da ce uspjet rijesit, tak da poliranje.. Edited May 30, 2019 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Pranje , jos jedan sloj Angelwax Enigma vosak i Angelwax Desirable vosak , sve preko keramike od prije Priprema auta za drift u nedjelju , ako je netko tamo ja sam na Ph Detailing šatoru sa corvette-om , navratite , bude barem neki popust za webshop Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 Koje sredstvo koristite za skidanje buba nakon autoputa jer je ovo nemoguće skinutPoslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted June 30, 2019 Share Posted June 30, 2019 4 hours ago, marin2405 said: Koje sredstvo koristite za skidanje buba nakon autoputa jer je ovo nemoguće skinut Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Sve mozes skinut ali odmah moras ici na praonu, jer ako se zapeče na suncu, ostaje ti samo poliranje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Trebam jednu informaciju... trebao bih skinuti staru boju sa felgi i trazim LAVACOL al sve lokalne trgovine boja i lakova ga vise ne drze... Bio sam i Bauhaus i isto nista... Ima li netko informaciju ili zna gdje lavacol mogu kupit... Ili sto je najbolje za skinut staru farbu... hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Od tih gelova možeš komotno odustat... probao ja skoro sve što se nudi kod nas prije mj. dva i jako slabi rezultati... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Meni je prije 5-6 godina Lavacol odradio super posao na Borbet felgama... Doslovno namazes, stavis u crnu vrecu na 12-24 sata i odmah pod miniwash na visok pritisak... i sve staro otislo ... samo di kupit Lavacol Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Ne znam jel već bilo spomenuto ali s čime održavati alcantaru? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brnic Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Moze pomoc ,kak ovo naj jednostavnije skinu ,nekakve zute flekice auto bio pod nekakvi cudnim drvetom .Poslano sa mog SM-A750FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Vjerojatno smola nekakva, neki tar n glue remover bi trebao odradit posao.Npr.https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-nemesis-500ml/Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brnic Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 Vjerojatno smola nekakva, neki tar n glue remover bi trebao odradit posao.Npr.https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-nemesis-500ml/Poslano sa mog VOG-L29 koristeći TapatalkSuper hvala .A jel bi islo ovo sa polir pastom ?Poslano sa mog SM-A750FN koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 13, 2019 Share Posted July 13, 2019 A sve ovisi kakve su, koliko dugo je stajalo i jos stvari ako si zg slobodno se javi i navrati pa ti ih ja poskidam Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 On 02. 07. 2019. at 12:45, CooleR said: Trebam jednu informaciju... trebao bih skinuti staru boju sa felgi i trazim LAVACOL al sve lokalne trgovine boja i lakova ga vise ne drze... Bio sam i Bauhaus i isto nista... Ima li netko informaciju ili zna gdje lavacol mogu kupit... Ili sto je najbolje za skinut staru farbu... hvala Davno sam u Gs uzimao kod Vrkljana(preko GSS-a) Imali su tada Dynamitt za skidanje boje. Provjeri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 To sam i ja uzimao za skidanje boje u kemoboji na drvinju, super skida! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Desol od cromosa..ako se jos proizvodi..jebena stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tin Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Bio nekad.... Danas se koristi kao krema za ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Steta to je bas bilo jebeno.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Nešto zanimljivih auta odrađeno , par slika Sve Angelwax i.Fx Protect kombinacije, nešto keramike nešto nisu Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 @brba @Kroky 1. decki, sto je pametno i s cim rijesiti miris cigareta u autu.... trenutno imam doma kanister Meguiars zelenog All purpose cleanera, lokalno imam lako dostupno za uzeti proizvode od Chemical guysa... citam da je Megs Super degreaser bio fantastican proizvod, ali vise ga ne mogu uzeti jer zbog transporta se vise ne moze kupiti online... a lokalno ga nigdje ne mogu nac... (degreaser je navodno super za motor, cak i kozu u laganom omjeru... 2. kad smo kod koze, i to treba ozbiljan tretman... sjedala su amareto brown, saddle brown, ili kako se zovu... nisu vidjela vlazne krpe a kamoli kakvog tretmana... no nisu isparana ni slicno... full koza. Nije ona kombinacija skaj/koza ko na slabijim paketima opreme... to bi trebala biti ova boja/sjedala ima nesto provjereno kvalitetno da moze rijesiti miris cigareta (naravno da cu cijeli auto oprat sa APC-om, jedino me krov muci kako to rijesiti... jos je crne boje kozu isto mogu sa blagim omjerom apc-a oprat vjerujem.... sto pametno staviti da se malo nahrani koza/omeksa/vrati u zivot... ima li kakvih novih proizvoda... one 3u1 ne zelim, hocu zasebno nesto s cime se moze izvuc sva zmazanoca sa siceva, i onda neka krema ili sto vec na njih... aj pucajte... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Pod 1. iz iskustva - nemoguće je. Ako si nepušač i kupio si auto u kojem se pušilo - za zimskih, vlažnih dana kad auto duže stoji, prozori zatvoreni - kad uđeš u auto osjetit ćeš.Ono "nebo" ne smiješ prati jačim sredstvima a mislim da je ono najveći krivac, tkanina + spužva i to poprimi vonj, ako odvedeš na kemijsko gotovo je sigurno da će se ubrzo odlijepiti.Nisam još nikad vidio da je netko uspio istjerat vonj cigareta iz auta pranjem/ciscenjem/sredstvima/kemijskim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 1 hour ago, Coupe VD said: Pod 1. iz iskustva - nemoguće je. Ako si nepušač i kupio si auto u kojem se pušilo - za zimskih, vlažnih dana kad auto duže stoji, prozori zatvoreni - kad uđeš u auto osjetit ćeš. Ono "nebo" ne smiješ prati jačim sredstvima a mislim da je ono najveći krivac, tkanina + spužva i to poprimi vonj, ako odvedeš na kemijsko gotovo je sigurno da će se ubrzo odlijepiti. Nisam još nikad vidio da je netko uspio istjerat vonj cigareta iz auta pranjem/ciscenjem/sredstvima/kemijskim. znam, toga se i bojim.... vec gledam okolo da kupim novo/rabljeno "nebo" a da nije od pusaca, ili da ga probam oprat.... samo veca je jebada to skinut i zamijenit, nego kupit... siceve/plastike, tepihe, to se sve opere... ali taj plafon me brine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Nemaš kaj puno komplicirat , bilo koji apc i udri po redu sve Krov naspricaj na krpu i istrljaj po krovu i tako ga odradi koliko ide , a za njegu kože ovisi sto ti je od proizvođača dostupno , da se mene pita ja bi Angelwax Heaven for Leather i onda Angelwax Hide rate.A sa mirisom problem , jedino da imaš ozonator pa da on odradi , sve ostalo upitno Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 3 hours ago, Coupe VD said: Pod 1. iz iskustva - nemoguće je. @drahic ona crna 6tica, jel smrdila poslije kemijskog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now