Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted
Vučko je u pravu. Mislim da ti je poliranje farova oko 75-100kn.

ne znam na cemu je ova ekipa iz ST-a.. 350 do 500kn (Kokolek) za ispolirat dva fara od kamiona... koji uopce nisu predimenzionirani kao na novim autima...

nosim u AH za 185kn oba... racun.. pdv.. uh.. da imam vremena uhvatio bi se sam..

Posted

a evo tri sta sam zva... pucaju cifre.. Autohrvatska radi za 185kn... i odgovara mi na firmu... racun.. pdv...

..sad ne mogu nac snop torxeva za skinit svitla... popizdic cu.. a nekidan sam ih vidia u garazi... :doh:

Posted

puno ce ti pomoc taj racun od 180kn

da prodjes kojom ulicom di su garaze svako ce ti napravit za 150-200kn to ti govorim

Posted

Lela nece mi pomoc.. Nego mi je to kamion.. zasto cu davat i 50kn iz svoje place ako mi treba troska na firmu, a to i je stvar od firme.. ne poliram svoje auto... Moja je firma, al ne mogu tek tako cupat novce, pogotovo kes u nekoga u garazi...

Posted

Oces mi rec da kad se ovo ispolira da ce nakon 5 mjeseci bit isto??? Ta zastita traje 2 godine kako mi je receno na tel.. Za dvije godine ko ziv ko mrtav i opet dam 150kn i opet sam 200k u plusu..

Posted (edited)

imam DA nastavak za busilicu, i da li mi ima tko preporuciti nastavak s kojim bi mogao dobro skinuti swirlove, i koju pastu?

jednostavno sa onim paketom sto moz uzet za DA je rezultat slab, a satrao se od posla

konkretno, tocno sa ovim kompletom sam radio

1113019127472_500x500.jpg

ima li kakav nastavak sa vunom ili cim a da bi mogao raditi sa ovim nastavkom na busilicu?

Edited by Gabre
Posted
Odu svakako nakon 2-3 godine kako god da ih zastitiš

Pa to i govorim...

Evo danas odnio u AH Servis i za 185 su odradili super.. Ne znam sto bi to bolje dobio za 500 ili 350.. Bili su mutni.. sad nisu! :D

Posted

Fora je u tome kad se izbruse nema više zaštitnog sloja na faru i onda se plastika jako lagano izgrebe. Treba jako paziti na njih kasnije i onda mogu ostati dobri cca 2-3godine al opet kasnije sunce odradi svoje.

Posted
imam DA nastavak za busilicu, i da li mi ima tko preporuciti nastavak s kojim bi mogao dobro skinuti swirlove, i koju pastu?

jednostavno sa onim paketom sto moz uzet za DA je rezultat slab, a satrao se od posla

konkretno, tocno sa ovim kompletom sam radio

1113019127472_500x500.jpg

ima li kakav nastavak sa vunom ili cim a da bi mogao raditi sa ovim nastavkom na busilicu?

Taj nastavak za bušilicu nema neki ozbiljan pomak zato ni nemaš neki dobar rezultat poliranja. Za navoskati auto je super :)

Posted
Taj nastavak za bušilicu nema neki ozbiljan pomak zato ni nemaš neki dobar rezultat poliranja. Za navoskati auto je super :)

a ono, ja naivan popusio sve reviewe na netu koji vicu da je super, je... mozda za lak u dobrom stanju pa malo zagladiti. ali za 14 godina stari lak koji je imao swirlova za poludit je ovo samo zamazalo oci, skinulo mozda 50%

daleko bolje nego prije, ali daleko od onoga sto pisu po netu, sve je to placena reklama :(

Posted
a ono, ja naivan popusio sve reviewe na netu koji vicu da je super, je... mozda za lak u dobrom stanju pa malo zagladiti. ali za 14 godina stari lak koji je imao swirlova za poludit je ovo samo zamazalo oci, skinulo mozda 50%

daleko bolje nego prije, ali daleko od onoga sto pisu po netu, sve je to placena reklama :(

Jedino da probaš kupiti megsovu 101 pastu, možda ti popravi malo zezultat.

Posted

sad je gotovo, zima je zavladala, vise ga ne mogu ni oprat kako treba, a kamoli polirati, mozda na proljece ako ga ne prodam do tada.

• 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...