Jump to content

Pranje / poliranje / čišćenje auta - DIY

Recommended Posts

5 hours ago, Rocky said:

Koliko vidim, to je ista ova: https://ph-detailing.hr/proizvod/adbl-roller-d09125-01-dual-action-orbitalna-masina-za-poliranje/

Mislim da sam je vidio od jos nekih "proizvodjaca", odnosno — tvornica u Kini lijepi razlicite naljepnice.

Ja imam ADBL i pokazala mi se dobra za moje amaterske potrebe par puta godisnje, pogotovo s manjim padom za neke uze prostore.

• Thanks 1

On 05. 11. 2023. at 0:50, Rocky said:

cijena je ok za to što se dobije, iako generalno k*čina.

taj 150mm podložak što se dobije s njome je beskoristan jer je preslaba da bi vrtila tako velike padove.

Na nju možeš stavit maksimalno 5" podložak (to je kojih 12,5cm) i na to idu najbolje padovi od mikrofibre od isto 5", a dobro dođe i podložak od 3" na koji stavljaš male padove za uske djelove na autu.

Svi ovi padovi koje dobivaš s njome (pogotovo ovi veliki) su za bacit u smeće direktno čim je raspakiraš.

vidim da ima i neki "komplet" od 105 eur u kojem se dobiju 3 podloška, 3" i 5" i taj od 6" i padovi svi uz to. Ok ostaviš 3" i 5" podloške ostalo baciš u smeće. Ali vidi ima li i kakav komplet da se dobiju samo podlošci 3" i 5" pa da bude jeftinija cijena, jer stvarna vrijednost te polirke je oko 70 eur. Ta polirka se prodaje pod raznim imenima i u raznim ambalažama.

Ako ćeš rotacijsku umjesto DA, onda prati bauhause i pevxe i slične, znaju im se povremeno pojavit neke akcije za jeftine rotacijske od kojih 50-70 eur (također u kompletu s nekim traljavim podlošcima i padovima koje ravno u smeće baciš)

• Thanks 1

• 9 months later...
  • 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...