Rybak Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Ekipa, sa cime cistite stakla iznutra, ja sa cim god perem, s kojom god krpom, uvijek mi ostaju bijele fleke... I to me uzasno zivcira... Sent from my LG G4 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 obicnom vodom, dok je hladan auto, dvije mikrofibre, jedna mokra, a drugom suhom dobro ispolirati da se 100% osusi eventualno malo ali skroz malo sredstva za pranje stakla, u biti, ja sa sredstvom za sajbe dobro operem, i onda mokrom mikrofibrom operem samo s vodom nakon toga, i onda suhom sve dobro obrisem. sajbe ciste ko suza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Stare novine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 (edited) neko sredstvo za stakla ali da ima alkohola (on ishlapi pa ne ostanu fleke) u sebi (ako nisu zatamnjene sajbe). Krpa od MF, preklopit na 4 dijela, na jedan dio naspricat i obrisat, i onda okrenut krpu na suhi dio pa jos sa njom obrisat.... Sve te pizdarije spricat na krpu, da ne zasere ostatak auta i obavezno uvijek cista krpa Edited August 23, 2016 by Kroky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Kroky jel ti znas di I koju keramiku pribavit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 nece dobit savrseno ciste sajbe sa starim novinama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Kroky jel ti znas di I koju keramiku pribavit? http://forea-ocd.hr/Gtechniq-Hrvatska/gtechniq-crystal-serum-light-exo-v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Hvala. Potrazim sad otkud mi je najbolje narucit u Kanadu;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Nanosenje na nekakvu kramu prvo da se naucim. Koliko auta pokrije bocica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Jedan auto, u dva sloja se obicno nanosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 obicnom vodom, dok je hladan auto, dvije mikrofibre, jedna mokra, a drugom suhom dobro ispolirati da se 100% osusi eventualno malo ali skroz malo sredstva za pranje stakla, u biti, ja sa sredstvom za sajbe dobro operem, i onda mokrom mikrofibrom operem samo s vodom nakon toga, i onda suhom sve dobro obrisem. sajbe ciste ko suza. To sam večeras napravio, ali nije dobro ispalo, očito se nije 100% osušilo, a naša je voda vrlo tvrda. Postoji li mogućnost da vosak (perem u samoposlužnoj) ostavi neke tragove (laganu maglu) na staklima koje je teško skinut? Iako sam možda zeznuo i s silikonksim sprejem, došao mi pod ruku, a na njemu piše da je dobar za održavanje gumenih djelova. Pa sam pošpricao sve kedere, i one na šiberu. Iako sam pobrisao nakon špricanja, kao da se malo zavuklo u rub vrata i pošpricalo prozore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Jedan auto, u dva sloja se obicno nanosi. U jbte Nadao sam se 2 ili 3 barem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 U jbte Nadao sam se 2 ili 3 barem. Zato je to i skupo kad to nanose detaileri, skup proizvod i potrosis cijeli dan na to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Ma mene najvise jebe sto nemam klijentelu koja je to spremna platit pa se mislim da li mi ima smisla ucit radit s tim uopce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Nije ni u Osijeku bolja situacija, jedva ih nagovorim da stavim vosak na auto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 To sam večeras napravio, ali nije dobro ispalo, očito se nije 100% osušilo, a naša je voda vrlo tvrda. Postoji li mogućnost da vosak (perem u samoposlužnoj) ostavi neke tragove (laganu maglu) na staklima koje je teško skinut? Iako sam možda zeznuo i s silikonksim sprejem, došao mi pod ruku, a na njemu piše da je dobar za održavanje gumenih djelova. Pa sam pošpricao sve kedere, i one na šiberu. Iako sam pobrisao nakon špricanja, kao da se malo zavuklo u rub vrata i pošpricalo prozore. Ja sam mislio da iznutra sajbe oces ocistit, Ako si sa sprejem zaspricao onda ces mlrati nekim sredstvom za odmascivanje najprije dobro oprat,ali u laganom omjeru. Ocat kuhinjski i vodu pomijesaj pola pola pa s tim probaj. Sent from my SM-N920W8 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Ekipa, sa cime cistite stakla iznutra, ja sa cim god perem, s kojom god krpom, uvijek mi ostaju bijele fleke... I to me uzasno zivcira... Sent from my LG G4 using Tapatalk Krpa ti mora biti potpuno cista a najbolje je kada koristis jednu za ciscenje i drugu samo za brisanje na kraju. Pogledaj dodo juice krpe za stakla to su najbolje s kojima sam radio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Stare novine To je dobro samo ako zelis izgrebat stakla. Nakon nekoliko brisanja stakla papirom pogledaj kroz staklo prema svijetlu pa ces vidit hrpu swirlova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Ako si dovoljna picajzla naći ćeš swirlove i ako duže gledaš u auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Imam vam ja pastu za poliranje stakla od 3M-a..cijena popularna 525,00kn + pdv Popust dogovorimo u hodu I dolaze mi uskoro nove paste za poliranje od Henkela ali ću prvo testiranje radit da vidim kakve su..navodno u rangu 3M-a a 30% jeftinije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Nije ni u Osijeku bolja situacija, jedva ih nagovorim da stavim vosak na auto... kad si skup.....nije problem u ljudima...u tebi je :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 A upola jeftiniji nego u Zagrebu, radim za materijal Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOTA BOY Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Ima tko popust u Ma-Fra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
1e0n Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Neke preporuke za stroj za kemijsko? Puzzi od Karchera? Možda neka kombinacija da ima i mokro/suhi usisavač na sebi? Buđet 3 - 4t kn. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 Puzzi 100 , imaš ga dok si živ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now