Goertosing Posted October 14, 2013 Share Posted October 14, 2013 najjeftinije u HR je 220 kn preko Mirze (samo on je sad izvan hr)a u engleskoj je najjeftinije u i4detailing, oko 230 kn to ti je 1kg paste a tebi za to ne treba nego malo samo, nađi nekoga ko polira da ti to rješi ili se dogovori za kupnju "mjerice" s njome skidaš sva sranja i vraćaš sjaj, a ako želiš maknut i swirlove i dobit super sjajnu površinu onda bi trebao preći i sa extra finom ili sa megsovom #205 kod za 7,5% popust DWX u i4detailing-u Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijels2006 Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 evo što ja koristim za pranje felgi..."Dr.Wack P21S-Power-Gel" za moj pojam nikad ništa bolje nisan ima, a proba san dosta toga...pogotovo što je gel i ne curi toliko brzo sa felge kad poprskaš. Cijena 5L=56€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Ako je felga zaštićena voskom kvalitetnim ili nano zaštitom ne treba ništa jako tipa taj Sonax, dovoljno je blagi omjer APC-a, ako nije zaštičena ili nije dugo prana onda treba Sonax extreme ili Iron X. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t.m. Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 P21S je vrhunski proizvod... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danijels2006 Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 P21S je vrhunski proizvod... sto je najvaznije nikakva kiselina nije u tom proizvodu...:notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 mene zanima sto sve treba napravit po autu da bi dobio ovako stakleni izgled, losa je slika ali da se dobije dojam prije jedno dva tjedna sam odradio glinu, compound, polish i vosak sve od meguiarsa, sa DA polisherom, i nije ni blizo ovome... sto jos namazati po autu da se ovako blesciiiii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 (edited) Došao JJ sa Corsom pa me njegov lak podsjetio na moj Audi prije prvog tretmana. Pa smo otišli u garažu umjesto na cugu (no homo). Edited October 3, 2014 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Kad nastavljamo? Ali s Polom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomica93 Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 @Gabre- pitao sam bio jednog sta je pola bio polirao, al nije koristio meguiars, nego 3m , svi ga vise i hvale nego meguiars, znam da je spominjao kao pasta za grubo poliranje, pa pasta za fino poliranje, i onda pasta protiv holograma. Kaze decko na pola je potrosio 9sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Efekt sa crne bore teško ćeš postić sa megs proizvodima. Postoje puno bolji, ali i skuplji proizvodi. Moja preporuka Blackfire wet diamond Oko 360kn dobavljiv kod nas. Naravno ništa bez dobre pripreme. Ako nisi, posjeti crodetailing.com. da se puno naučit i pročitat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 nisam ja njub bas po pitanju ovoga, ali jednostavno mi fali taj bling bling efekt. nekako sam iskreno razocaran tim proizvodima, i glina njihov ai vosak mi nisu sjeli, puno bolje rezultate sa dobio bio sa turtlewax glinom i voskom kad sam radio leona, on se bas jebacki sjajio a auto srebrne boje gdje se bas ni ne moze jako iskazati, a tamno plava ( sada jetta) bi trebala bas da lijepo izgleda ali nije mi to to. stavim koju sliku ali se vec bio smracilo pa se slabo vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 Koji vosak si koristio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 (edited) bf amen od megs je dobra 16ica, al bf duže traje Edited October 4, 2014 by mrky047 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 A u kakvom je stanju lak na toj jetti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 @ MRKY - ne radi ti ovaj link gore - ajde popravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 koji link? na mobitelu sam pa moguće radi toga. Kopiraj u google Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 sad vidim koji link. Preskočilo crticu cro-detailing.com Sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 4, 2014 Share Posted October 4, 2014 bf amen od megs je dobra 16ica, al bf duže traje Koji je to BF? Ja koristim 26ticu i meni je super. Kad je potrošim prelazim na NXT za probu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrky047 Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Bf=blackfire wet diamond nxt ništa. Bzv, barem meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Bf=blackfire wet diamondnxt ništa. Bzv, barem meni Ja koristim black fire sealant ali poslije njega odradim tvrdi vosak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 morat cu si nabavait taj blackfire i vosak onda na njega, ako uopce bude jos koji lijepi vikend, vec je jebacki zahladilo i oblacno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marxx Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Ovo sto je Kegalj napisao je odlicna kombinacija za zastitu/duboki sjaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vucko Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 (edited) Koji je to BF? Ja koristim 26ticu i meni je super. Kad je potrošim prelazim na NXT za probu. next gen kaže frend ne drži više od par tjedana,navodno jako loš inače za više sjaja ako baš želite izvući nakon poliranja koristite sealent za lak pa tek onda tvrdi vosak,daleko veci sjaj se izvuče na kraju... Moj auto isto friško polakiran,čim se lak stegne slijedi brušenje s 1500 3M na vodu,zelena,plava i žuta 3M pasta čekaju te meguiers sealent...i isto vjerovatno megs tvrdi vosak ultimate,možda se isprsim za swissvax pa da vidmo jel vrijedi Edited October 7, 2014 by Vucko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Razmišljao sam čak o nekom sealantu pa gore 26ticu stavit ali pošto barem 3x godišnje voskam auto koji radi 7kkm i stoji u garaži mislim da bi bio overkill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 Ima li netko how to poliranja farova.. Plasticni su.. mutni.. Koji papiri.. granulacija.. sredstvo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now