Dinko Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Zelim se zahvalit kolegi brba na preporuci za sonax..strasno koji ucinak ima..cca nakon 15 pranja na raznim samoposluznim praonicama jos uvijek kao prvi dan..pticije govno nakon 2 dana ide dole bez ikakvih problema..da nespominjem da auto skoro pa i nije potrebno brisat...mozda napravim video kasnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozy Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 Kaj, sonax spuzvu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 57 minutes ago, Ozy said: Kaj, sonax spuzvu? Tocno to sam ja htel pitat ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko Posted August 3, 2018 Share Posted August 3, 2018 On 25. 06. 2018. at 6:22 AM, brba said: Po meni , mozda najjednostavnije za koristit , povoljno a radi odlicno , Sonax Polymer netshield , tokic 80-90kn Malo skuplje , Gyeon Cancoat Bilt hamber double speed wax imam za prodat ak te zanima jako dugo traje , lagan za radit , googlaj ak te zanima Poslano sa mog EML-L29 koristeći Tapatalk Ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 (edited) Tko sa foruma moze dobro ispolirat farove i stavit neku zastitu/vosak/sta vec da farovi vec nakon 2 mjeseca ne izgledaju kao da su 20 godina stari? Edited August 20, 2018 by _DEX_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 Pitaj @Kroky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tolt Posted August 20, 2018 Share Posted August 20, 2018 6 hours ago, _DEX_ said: Tko sa foruma moze dobro ispolirat farove i stavit neku zastitu/vosak/sta vec da farovi vec nakon 2 mjeseca ne izgledaju kao da su 20 godina stari? Kroky 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted October 21, 2018 Share Posted October 21, 2018 Di se ovaj vozio jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
marin2405 Posted November 15, 2018 Share Posted November 15, 2018 Koji proizvod koristite za gume, koji najduze drzi probao sam MEGUIARS ENDURANCE pa jel imate neku alternativu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 16, 2018 Share Posted November 16, 2018 taj je i najbolji. stvarno traje pun k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Kupio jucer kod Renea Megs neki za odrzavanje kože, do doma mi se komplet bočica od 100+ kn prolila po prtljažniku, hvala @Raptor6767 kaj ju nisi zatvorio kak spada. Anyway, uspio sam iz lokvice u prtljazniku stavit malo na krpu i proći volan, iz jednog prolaza vise nema sjaja nego je fino mat i izgleda kao nov. Onda sam ga dobro obrisao al svejedno mi je volan sklizak, jutros mi je cak u zavoju uspio ispast iz ruke. Jel to normalno ili moram jos nesto napravit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Vježbaj, pizda ti materina pa ti neće ispadat volan iz tih ručica. 6 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 cuclaj kitu, nakon sto mi pocuclas sve ono iz prtljaznika! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 to je normalno. koža je upila malo. inace sušenje bi trebalo bit na +20 da bude brze. na ovim temp trebat ce mu dan dva da bude suh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 18 minutes ago, Xman said: Kupio jucer kod Renea Megs neki za odrzavanje kože, do doma mi se komplet bočica od 100+ kn prolila po prtljažniku, hvala @Raptor6767 kaj ju nisi zatvorio kak spada. Anyway, uspio sam iz lokvice u prtljazniku stavit malo na krpu i proći volan, iz jednog prolaza vise nema sjaja nego je fino mat i izgleda kao nov. Onda sam ga dobro obrisao al svejedno mi je volan sklizak, jutros mi je cak u zavoju uspio ispast iz ruke. Jel to normalno ili moram jos nesto napravit? a mogao si odmah kupiti nesto i za fleke na sjedalu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Jel ima kod nas već uzeti Meguiar's Hybrid Ceramic Wax? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 2 minutes ago, Lovrek said: a mogao si odmah kupiti nesto i za fleke na sjedalu ide na kemijsko za mjesec dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 Just now, Bezimeni said: Jel ima kod nas već uzeti Meguiar's Hybrid Ceramic Wax? ima. ali ne ako oces dobru hidrofobnost da se auto bas pere pogledom. onda gtehniq exo premaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
_DEX_ Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 4 minutes ago, Lovrek said: a mogao si odmah kupiti nesto i za fleke na sjedalu Stolnjaci se peru u ves masini. 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktor04 Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 51 minutes ago, Xman said: .Anyway, uspio sam iz lokvice u prtljazniku stavit malo na krpu .... eh kad furaš svinjske polovice u gepeku,naravno da kasnije bude sve masno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 1 minute ago, viktor04 said: eh kad furaš svinjske polovice u gepeku,naravno da kasnije bude sve masno to je Golf, napravljen za takve stvari. Ako si vise za lubenice, onda uzmes Passata karavana 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 4 hours ago, Dario said: ima. ali ne ako oces dobru hidrofobnost da se auto bas pere pogledom. onda gtehniq exo premaz pita za proizvod od 120kn cca, a ti odmah cifre od 500+€ ? jucer prao auto na koji sam stavio sealant na bazi titana (mos si mislit, al ajd, tak pise), obrisao cijeli auto sa 40x40 krpom bez strak-ova. bas me iznenadilo, pogotovo to sto nije 30+ stupnjeva vani @Bezimeni to sto pise da kakti ima keramike u njemu, vjerovatno i ima, al toliko mali omjer da je zanemariv... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 @Kroky 500 kn je exo i fakat traje pun kurac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 znam kolko kosta, i koliko onda jos kosta da se aplicira kako spada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted February 14, 2019 Share Posted February 14, 2019 6 minutes ago, Kroky said: znam kolko kosta, i koliko onda jos kosta da se aplicira kako spada? pa ja sam ga stavio sam na opla i radi posao a trajnost je neusporediva sa ovim all in one rjesenjima. je skuplje u startu, ali dugorocno je bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now