entuzijast Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Javor & sin FTW. Koliko te košta lakiranje branika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 9, 2014 Share Posted October 9, 2014 Koliko te košta lakiranje branika? Ne znam. Kasko. Mislim da je 100-150€ po elementu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 10, 2014 Share Posted October 10, 2014 Susjed zaboravio na nizbrdici staviti auto u Park ili bar ručnu dignut i probio vlastita vrata od garaže. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Vučko je u pravu. Mislim da ti je poliranje farova oko 75-100kn. ne znam na cemu je ova ekipa iz ST-a.. 350 do 500kn (Kokolek) za ispolirat dva fara od kamiona... koji uopce nisu predimenzionirani kao na novim autima... nosim u AH za 185kn oba... racun.. pdv.. uh.. da imam vremena uhvatio bi se sam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 lol ranko pa svi u st uzimaju 150 max 200 kn pusti te ostale...bilo koja garaza to radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 a evo tri sta sam zva... pucaju cifre.. Autohrvatska radi za 185kn... i odgovara mi na firmu... racun.. pdv... ..sad ne mogu nac snop torxeva za skinit svitla... popizdic cu.. a nekidan sam ih vidia u garazi... :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lela Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 puno ce ti pomoc taj racun od 180kn da prodjes kojom ulicom di su garaze svako ce ti napravit za 150-200kn to ti govorim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Coupe VD Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Kokolek i Rupčić imaju vecu cijenu ali nakon poliranja zaštite far...ne znam da li nano premazom ili keramikom ili voskaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Lela nece mi pomoc.. Nego mi je to kamion.. zasto cu davat i 50kn iz svoje place ako mi treba troska na firmu, a to i je stvar od firme.. ne poliram svoje auto... Moja je firma, al ne mogu tek tako cupat novce, pogotovo kes u nekoga u garazi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Oces mi rec da kad se ovo ispolira da ce nakon 5 mjeseci bit isto??? Ta zastita traje 2 godine kako mi je receno na tel.. Za dvije godine ko ziv ko mrtav i opet dam 150kn i opet sam 200k u plusu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 5, 2014 Share Posted November 5, 2014 Odu svakako nakon 2-3 godine kako god da ih zastitiš Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Danas se malo igrao sa svojim aygom Selfie I jedan video https://vid.me/FQ4P Menzerna Fg400 i vuna na rotaciji Menz Sf4000 na flex 3401 Menz PP ultra na 3401 Dodo juice purple haze pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 (edited) imam DA nastavak za busilicu, i da li mi ima tko preporuciti nastavak s kojim bi mogao dobro skinuti swirlove, i koju pastu? jednostavno sa onim paketom sto moz uzet za DA je rezultat slab, a satrao se od posla konkretno, tocno sa ovim kompletom sam radio ima li kakav nastavak sa vunom ili cim a da bi mogao raditi sa ovim nastavkom na busilicu? Edited November 6, 2014 by Gabre Link to comment Share on other sites More sharing options...
13snc Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Odu svakako nakon 2-3 godine kako god da ih zastitiš Pa to i govorim... Evo danas odnio u AH Servis i za 185 su odradili super.. Ne znam sto bi to bolje dobio za 500 ili 350.. Bili su mutni.. sad nisu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Fora je u tome kad se izbruse nema više zaštitnog sloja na faru i onda se plastika jako lagano izgrebe. Treba jako paziti na njih kasnije i onda mogu ostati dobri cca 2-3godine al opet kasnije sunce odradi svoje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 imam DA nastavak za busilicu, i da li mi ima tko preporuciti nastavak s kojim bi mogao dobro skinuti swirlove, i koju pastu? jednostavno sa onim paketom sto moz uzet za DA je rezultat slab, a satrao se od posla konkretno, tocno sa ovim kompletom sam radio ima li kakav nastavak sa vunom ili cim a da bi mogao raditi sa ovim nastavkom na busilicu? Taj nastavak za bušilicu nema neki ozbiljan pomak zato ni nemaš neki dobar rezultat poliranja. Za navoskati auto je super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlaw Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 A jel mogu ja samo pastom za zube farove ispolirat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 Taj nastavak za bušilicu nema neki ozbiljan pomak zato ni nemaš neki dobar rezultat poliranja. Za navoskati auto je super a ono, ja naivan popusio sve reviewe na netu koji vicu da je super, je... mozda za lak u dobrom stanju pa malo zagladiti. ali za 14 godina stari lak koji je imao swirlova za poludit je ovo samo zamazalo oci, skinulo mozda 50% daleko bolje nego prije, ali daleko od onoga sto pisu po netu, sve je to placena reklama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 A jel mogu ja samo pastom za zube farove ispolirat? Probaj pa javi jel skinulo karijes ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damba Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 a ono, ja naivan popusio sve reviewe na netu koji vicu da je super, je... mozda za lak u dobrom stanju pa malo zagladiti. ali za 14 godina stari lak koji je imao swirlova za poludit je ovo samo zamazalo oci, skinulo mozda 50%daleko bolje nego prije, ali daleko od onoga sto pisu po netu, sve je to placena reklama Jedino da probaš kupiti megsovu 101 pastu, možda ti popravi malo zezultat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted November 6, 2014 Share Posted November 6, 2014 sad je gotovo, zima je zavladala, vise ga ne mogu ni oprat kako treba, a kamoli polirati, mozda na proljece ako ga ne prodam do tada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 Jedna preporuka za solidnu zastitu pred zimu lako se nanosi , odlično izgleda i navodno drzi jako dugo , otom potom http://www.cleanyourcar.co.uk/sealants/sonax-xtreme-protect-shine-hybrid-npt/prod_1200.html I dostupan je kod nas Evo i video Naravno poliranje odrađeno Menzerna sc300 Menzerna sf4000 Menzerna cleaner Sonax NPT FLEX 3401 Menzerna padovi Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted November 14, 2014 Share Posted November 14, 2014 brba jel imas vremena za tako nesto odradit,ili ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jura_vw Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 Nije poliranje i pranje, al da ne otvaram novi topic... koji miris za auto koristite? Koji je najbolji, dugotrajniji...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 One california scent limenke od vanilije, ne mirise jako, al osjetis miris i nakon 5g... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now