Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam recimo sa Krunom bio jako zadovoljan.

Nosio RH zw1 prvo kod Slaveka, e taj je tek lovio u mutnom, pa daj ti njih ostavi, pa cemo vidjeti, pa ovo, pa ono, pa nezna ni sam, pa mora vidjeti, pa cijene iz glave na pamet, a jedna se razlikuje od druge za 200%.

Reko hvala, produzio kod Krune, sve se dogovorili za cas, posteno se ispricali o njegovom Fici, felgi od F50 koja mu stoji u radioni i tako.

Pokupio felge po dogovoru, cijena postena i kako je bila recena(manja nego bilo koja koju je Slavek rekao), felge bile odlicne, niti tresle, niti trazile utega puno...

Ne vjerujem kako se onda tako promijenio, a i tada je imao puno posla

Posted

Ja to vulkanizeru ostavim pa on nosi negdje tu kod nas na zapadu, fora je u tome da ujutro ostavim kotac i do 4 je felga poravnata i sve, zato se valjda i ceka kad sam nosis jer drugi posao staje kad im ovakvi koji valjda svaki dan dolaze donesu...

Posted
Andrej sa viskova, preko puta nove petrolove benzinske. Decko odlicno radi i ima korektne cijene. Ako treba broj javi se na pm

Slobodno baci broj u inbox :thumbsup: :)

• 2 weeks later...
Posted
Andrej sa viskova, preko puta nove petrolove benzinske. Decko odlicno radi i ima korektne cijene. Ako treba broj javi se na pm

Ako nisi jos ovo vidio, molim te broj

Hvala

• 1 year later...
Posted

Da li ima nekih novosti u svijetu ravnanja? :)
Ne treba mi nista posebno, Oz Superturismo malo izubijan od Zg rupa i mislim da bi se 2 trebale poravnati. Zapadni dio mi je zgodniji. Kruno je jos uvijek preporuka?

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Posted
38 minutes ago, acmen said:

^^

Kakve su cijene za 18"ke?

svi popravci ovise o stanju felge... 
Ne dodes kod mehanicara i kazes koliko kosta da se popravi auto... prvo ce napraviti diagnostiku pa ce ti dati cijenu... tako je i sa popravcima felge

moze ti dati otprilike cijenu na objasnjenje sta treba napraviti... ali kad ju stavi na stroj i vidi u kakvom je stanju znat ce koliko sati treba da se popravi i po tome ce naplatiti...

Posted

Slavek....250 kn za felgu 18" ja plaćao....s lakiranjem nije baš tolko pedantan pa mu nebi dao da to radi...ali ravnjanje/varenje...tu je odličan....meni je jednom jednu felgu tak poravno da je poslije imala manje utega nego kad je nova bila

Posted
3 minutes ago, Japanac said:

Kome dati felge da ih uljepša, Kruni ili Slaveku? Ravne su ali su izgrebane i vjerojatno već jednom farbane, i to loše.

Popjeskari i daj plastificirati 

Posted

Imam ljetni 14" set za 106-icu (inače felge sa Saxa VTS), bile su farbane ali nisu baš lijepe, pogotovo zapuštene iznutra ali su ravne i zdravih rubova...koliko bi koštalo da spjeskare i polakiraju te kome to dati?

Posted

S obzirom da je kod Krune situacija takva da će uz najbolju volju felge biti gotove negdje u 6. mj (I shit you not), kakva su vam iskustva sa farbanjem i uređivanjem kod Jelenića? (Cibona).  Ja sam jednom ravnao felgu kod njega prije 10ak godina, al to nije bilo niš posebno za napravit i nije trebalo farbati, pa ne znam što očekivati.

Tnx

Posted

@Japanac @Unknownje negdje farbao svoje felge, ne znam da li je tu kod nas na forumu taj tip, ali vidio sam da je na mazda forumu.... prema radovima kaj je radio, cini mi se da ima posla i da jako dobro odradjuje posao...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...