Tequila1984 Posted December 27, 2013 Share Posted December 27, 2013 ja u zadnjih par službenih sam imao dpf i nije neka filozofija ako barem jednom u 2-3 tjedna odem nekih 20-30km otvorene ceste. Fino na otvorenu cestu u 3/4/5 brzini na malo višim okretajima nekoliko km i riješeno. Jednom sam i na mjestu odradio regeneraciju, ler 3500 o/min, 15 min. Imao sam iskustva kada mi se palio svakih par dana pa sam doznao da je zato jer sam tankao na nekoj staroj benzinskoj loše gorivo. Inače on ne dozvoljava velike okretaje kada je kasno za dinamičku regeneraciju i kad moraš u servis da odrade statičnu. Neznam dali je kod suzukija isto? Ja sam takva iskustva imao u VAG-u i GM-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted December 28, 2013 Share Posted December 28, 2013 da se malo vratimo na DPF, danas mi se lampica upalila DPF-a za zagusenje.Otiso na zaobilaznicu i u roku pola sata se regeneracija upalila i regenerirala DPF. bilo je nesto bijelog dima odostraga i lampice se pogasile nakraju zanimljivo je bilo da tjekom regeneracije nisam mogao voziti vise od 2500 o/min u 4/5 brzini i tako pola sata dok čađa nije izgorila u filteru. nadalje, ima li tko iskustva s ciscenjem doticnog filtera kako radi liqui moly a vidim da tako nesto slicno i u molydonu prakticiraju. http://www.molydon.hr/rubrika/169/Ciscenje-DPF-filtera Moje pitanje, ima li tko iskustva s tim ili definitivno skidanje tog filtera? pustiš na diagnostici forsanu regeneraciju, odradi to u 10-15 min na parkingu Link to comment Share on other sites More sharing options...
entuzijast Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Kakva je situacija sa ovim po novome?...Navodno se to sranje da skinuti i detaljno očistiti, pa natrag na auto i deri...Jel to tako kako kažu, ili je to čišćenje za kurac?...Koje su cijene za čišćenje ili se više isplati skinuti i reprogramirati što je potrebno?...Prolaz na tehničkom danas za razliku od pred tri godine koliko je star topic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Ciscenje je vrlo kratkotrajno rjesenje. Skines, isprogramiras, maknes dim i bog te veseli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killuminati Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 neke cijene? LG-D855 on Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Kakva je situacija sa ovim po novome?...Navodno se to sranje da skinuti i detaljno očistiti, pa natrag na auto i deri...Jel to tako kako kažu, ili je to čišćenje za kurac?...Koje su cijene za čišćenje ili se više isplati skinuti i reprogramirati što je potrebno?...Prolaz na tehničkom danas za razliku od pred tri godine koliko je star topic? Od ciscenja nula bodova. Skines, uklonis regeneraciju i to. A kada se vec nesto programira, usput dodas nesto snage. Na tehnickom za sada nemaju nacina da otkriju ako si ga maknuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted September 23, 2016 Share Posted September 23, 2016 neke cijene? LG-D855 on Tapatalk ovisno o autu i tipu kompijutera, na nekima moraš pol auta rastavit da dođeš do dpf-a nekima je ispod, isto i za komp vrijedi negdje ide prek obda negdje ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now