Jump to content

Gdje kupiti/nabaviti EU nalju za tablicu?

Mario_S3

Recommended Posts

a cek, vani si ilegalan bez toga?

Ne vjerujem da si ilegalan, ali da su naši nesposobni govori činjenica da još uopće nisu odlučili kakve će biti tablice, a u EU smo ušli prošli tjedan ... niti se igdje piše treba li imati i dalje HR na gepeku ili treba imati HR nalju na tablici ...

neznam zasto su te naljepnice uviek premale. ja to nebi ionako nikad stavio, ali vidim na drugim autima da je prekratka i preuska i oko nje se vidi jos bijelo od tablice i gore i dolje one crte. tako izgleda jos ruznije.

Nove automobilske registarske pločice s logom EU već su izrađene, ali se zasad neće mijenjati. Do uvođenja registracija s europskim logom, vozilo mora biti označeno naljepnicom koja sadrži međunarodnu oznaku države.

Ja idem u cetvrtak u SLO, bez HR nalje i bez EU na tablici, pa cu vidjeti....

posto nemamo jos EU table mora se zakonski imati Hr nalju..bar za SLO...mogu al nemoraju te pustit preko grane ak SLO murjak ne zeli...tako vrijedi i za one u njemackoj..ak imas staru D tablu onda moras imat D nalju

Sve ovisi o murijaku na granici, ali ne mora te samo on tlaciti za to, moze i patrola....

Zadnji par prelazaka preko granice sam presao bez nalje i nitko nije stvarao probleme....

Ja nisam nikad imao na hr autu naljepnicu pa nikad nisam imao nikakvih problema, nit me je itko ikad pitao za tu naljepnicu, a milijun puta sam isao preko granice???

Tako i ja, ali uvijek je u pretincu naljepnica, ako netko nesto pita mogu reci da imam :)

Mene je jednom slovenac prije kojih 10tak godina okrenuo oko granice zbog nalje, od onda imam magnetsku (koja ja trenutno u drugom autu :D)

2 2fast: a, si vidio :D... jos se razradjuje, kad jos odradi km, bude bio neki review :D

Ja nisam nikad imao na hr autu naljepnicu pa nikad nisam imao nikakvih problema, nit me je itko ikad pitao za tu naljepnicu, a milijun puta sam isao preko granice???

Sve ovisi o murijaku na granici, ali ne mora te samo on tlaciti za to, moze i patrola....

Tak je. :thumbsup:

Tako i ja, ali uvijek je u pretincu naljepnica, ako netko nesto pita mogu reci da imam :)

Magnetska je zakon. ;)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...