Duje Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Dakle zanimaju me iskustva onih koji su to radili ili jos bolje onih koji rade na servisu. Da bi se napravio remap na mom dieselu mora se vaditi computer i onda se vracati nazad. Da li u servisu, u slučaju kvara vjerojatno uzrokovanog povecanom snagom odnosno momentom kao npr lamela, mogu vidjeti da je comp vađen i da je na njemu nesto radjeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasaa Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 na lamelu nemas garanciju ni ovako ni onako... pa ti je po pitanju lamele svejedno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Ako idu trazit naci ce....dakle ne moraju naci,ali ako se prime posla vidjeti ce Kod novijih bmw-a npr ne moraju ni trazit jer odmah na tester baca tuning protection gresku i ispise brojeve dijelova na koje vise nema garancije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Bas me zanima o kojem autu se radi da moras vaditi ECU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan25 Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 neki kaj ima eprom vjerojatno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Bas me zanima o kojem autu se radi da moras vaditi ECU? pa kako je krenulo morat će se na svima vadit, vag tdi 1.6, audi 3.0tfsi moraju se unlockat prije nego što ih možeš programirat, a i tricori se rade na stolu većinom i tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
killercivic Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 Bas me zanima o kojem autu se radi da moras vaditi ECU? pa kako je krenulo morat će se na svima vadit, vag tdi 1.6, audi 3.0tfsi moraju se unlockat prije nego što ih možeš programirat, a i tricori se rade na stolu većinom i tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duje Posted September 6, 2013 Author Share Posted September 6, 2013 Pa zapravo treba mi to za dva auta i na oba se mora vaditi. Kia ceed 1.6 diesel i nova octavia isto 1.6 tdi. Ne znam za skodu, ali kia daje garanciju na lamelu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fire Posted September 6, 2013 Share Posted September 6, 2013 neki kaj ima eprom vjerojatno... Vecina novih ecu-a se mora vaditi van da se chipa. A imaju eeprom memoriju. Takozvani antituning zastita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now