Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam jedan problemcic, stavio bi jače sarafe glave, ARP ih ne proizvodi i nema ništa slično da bi se dalo iskemijati jer su jako dugački, 235mm ako se dobro sjecam. Jel ima kakva alternativa da se kod nekoga daju napravit? ARP kad ih radi po narudžbi kao da ih rade od tungstena kolika im je cijena lol

Hvala :)

Posted (edited)

JTD 20v ima 225 duljinu ali je 12mm sto je puno jace od ovih 10mm

ja sam trazio arp za svoj pa sam uzeo 12mm od jtd 8v i skratio :)

Edited by Alfaludak
Posted

Ja na alfi imam od jtd stilo itd. To su ti m12x 1.25,urežeš navoj u bloku,izbušiš glavu i gotovo,oni se stežu na stilu na 12kg i 2 puta 90 stupnjeva tak da su brutalno jaki a trošak 160kn

Posted
  Jopa said:
trebaju mi... tlak ih dize.. i diglo se par glavi u medjuvremenu :D

U 99% ih knock dize. Dosta autiju voze na serijske serafe, npr konpek, tcode, dimitrijevic(znaci tu nabrajam samo ekipu iznad 2.5bara boosta).

• 1 year later...
Posted (edited)

Da malo dignem temu iz pepela..

I dalje trebam custom sarafe glave.

Zna li netko nekoga tko radi u DIV-u?

Ima li netko kontakt od A1 Technologies? Posto nemaju web stranicu a na facebook stranici ne odgovaraju.

Postoji li netko domaci tko moze valjati M12x 1.25 navoj?

Razmisljao sam da bi se napravili sarafi od č4732.4, ima li tko strucan da malo porazgovaram sa njim o toj temi?

Hvala!:thumbsup:

Edited by Jopa
Posted

Sve 5, cisto sam trazio ako ima netko tko radi u DIV-u, neki tehnicar njihov. Da porazgovaram malo sa njim o tome. :)

Gore navedeni č4732.4 nadmasuje specifikacije sarafa/brezona glave od renomiranih proizvodaca. Ali samo 3 broja nisu dovoljna kod sarafa glave pa me zanimalo sto tu ima reci netko tko je doma u tome i susrece se sa sarafima i razvojem istih na dnevnoj bazi. :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...