Jump to content

Recommended Posts

Posted

ma štiti paypal k...

paypal ti javi da pošalješ prodavaču to natrag pa kad platiš 200+ kn poštarine s brojem za praćenje onda samo lijepo gledaš kako prodavač odbija preuzet paket i kako paypal donosi odluku da nema refunda jer nema potvrde da je prodavač preuzeo paket. To što je namjerno odbio, njih ne zanima

imao sam ovakav sličan uređaj prije i kvaliteta je slaba, zvuk lošiji od nekih brandiranih multimedija, slika na ekranu također lošija, zablesira se češće, sporo, dva puta mijenjao USB konektor i lemio, stalno nečim živcira, na kraju crko i nakon toga složio CarPC. Prednost je što se za male novce dobije hrpetina đinđa minđa i opcija, pa se ipak isplati. Carina se ne može izbjeć ali barem se nećete tlačiti kao ja sa HAKOM-om (morao sam nabavljati dokumente sukladnosti, certifikate, njima plaćat naknade za atest itd)

Posted

Nažalost mogu potvrditi da PayPal štiti goli k...

BTW, zašto u oglasu za taj Pumpkin u naslovu piše Android 4.1 a dolje (tekst u slici) Android 2.3?

Jer 4.0 je smeće kojeg nažalost imam na telefonu, a kamoli tek 2.3.

Posted

Ne znam zašto bi netko htio ovakav uređaj, pogotovo ne u auto kao ICE headunit ...

Pa jbt kupovali smo P88, P88 i ne znam šta za 500 ili više EUR tamo nekad da bi imali da to sve nečemu zvuči i izgleda, a sad bi ovo što je em loš HU, em loš tablet ...

Za 300 ili slično dolara se kupi pošteni 2din HU sa multimedijom i svim ... a tablet je tak i tak glupost uglavnom..

Posted (edited)
Mislim da bi vam osnova za biranje 2din trebala biti citljivost ekrana na suncu.

Slažem se. Čitljivost ekrana je najvažnija, nakon toga osjetljivost/preciznost na dodir, pa radio receiver, onda brzina rada, pa podržani formati i tek onda sve ostalo...

Džaba ti spajanje rikverc kamere kad to nit ne vidiš od refleksije sunca, prebacuje se 5 sekundi, itd.

Edited by Mramor
Posted

Mene je samo lcd sa kontrolerom i usb touchscreenom kostao skoro 1500kn sa carinom i spedicijom. I dosta je dobro citljiv na suncu, zapravo vrhunski naspram neki kupovnih 2din sto sam vidio.

Samo sto mi fali jednostavan i stabilan hardver na koji bi to sve spojio.

Posted
Mislim da bi vam osnova za biranje 2din trebala biti citljivost ekrana na suncu. A to kolko sam skuzio uglavnom kosta.

točno, da bi se bolje vidilo na suncu ekran mora imati jako veliku svijetlinu, a s time raste cijena

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...