Kas Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Problem je prostor za trening jer na treningu sazrijevaju i rađaju se novi vozači. Pomozite nam svi vi koji misle da bi moglo biti bolje oko prostora za trening na bilo koji način i vjerujte da će biti puuuuuuno zanimljivije kad se počnu javljati noi vozači sa svojim novim ekipama jer je teško krenuti od nule i uspjeti u CDC jer je konkurencija jaka i teško se probiti, dobiti sponzore itd itd..... a sam isfinancirati auto sa 300 ili više Ks koji je konkurentan je gotovo nemoguće. Još jednom apeliram da nam pomognete oko prostora za trening na bilo koji način.
Puh Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Eto par fotki.. Ostatak na fejsu https://www.facebook.com/media/set/?set=a.467556863341983.1073741833.391168604314143&type=1
J.J Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Problem je prostor za trening jer na treningu sazrijevaju i rađaju se novi vozači. Pomozite nam svi vi koji misle da bi moglo biti bolje oko prostora za trening na bilo koji način i vjerujte da će biti puuuuuuno zanimljivije kad se počnu javljati noi vozači sa svojim novim ekipama jer je teško krenuti od nule i uspjeti u CDC jer je konkurencija jaka i teško se probiti, dobiti sponzore itd itd..... a sam isfinancirati auto sa 300 ili više Ks koji je konkurentan je gotovo nemoguće. Još jednom apeliram da nam pomognete oko prostora za trening na bilo koji način. Ček kaj nije ekipa imala neki uber top secret prostor za trenkanje tu negdje oko ZG ?????
HrSupra Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 (edited) Odlične slike. Čija je ova prekrasna stara bembura? Edited October 7, 2013 by HrSupra
Kas Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Ček kaj nije ekipa imala neki uber top secret prostor za trenkanje tu negdje oko ZG ????? Je je..... malo sutra, odnosno prije par godina....
Toninho Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Džej, nije to bilo ništa uber, a boga mi ni top secret. Nismo smjeli puštati ljude unutra da ne bi bilo tretirano kao javno okupljanje jer bi policija imala pravo prekinuti trening, a i ovako je bilo problema sa bukom i prijavama. Vukal je to zakupio i to je bilo end of it.
J.J Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Džej, nije to bilo ništa uber, a boga mi ni top secret.Nismo smjeli puštati ljude unutra da ne bi bilo tretirano kao javno okupljanje jer bi policija imala pravo prekinuti trening, a i ovako je bilo problema sa bukom i prijavama. Vukal je to zakupio i to je bilo end of it. Ma sve 5 al kad se pitalo je ekipa to tajila , zato velim....steta je kaj se nema di rokat jer bas to fali da se ekipa zagrije za to i da ispece zanat
Brklja Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Nije da nema novih vozača.. Marić iz Osijeka sa 320 kockom je mađioničar što radi s njom jer znamo svi koliko se 2.5 kocka muči.. Došlo je još par dečkiju koji moraju još poraditi na automobilima (jer doći danas na drift kad je 400ks dobar dan i prije 3-4 godine kad je 325 u kocki bio avion nije isto..) Slažem se da je pušiona što se tiče ljudi, ovaj put je opet vrijeme zeznulo, ali također popratni sadržaj bi trebalo ubaciti u ionako prebukirani raspored (stunt na motoru i sl.) Inače, čestitke Zaxu na prvenstvu
gmajna Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Maric vozi uvjerljivo najslabiji auto na driftu ali ga vozi jebeno :thumbup:
Puh Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Odlične slike. Čija je ova prekrasna stara bembura? Hvala... Beki je bio na stajlu, al ciji je pojma nemam.
tigar_87 Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Maric vozi uvjerljivo najslabiji auto na driftu ali ga vozi jebeno :thumbup: Šta nije od Đurića AE86 slabiji?
HrSupra Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Jel bude više publike u Sloveniji i Srbiji na driftu?
Rockatansky Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Đurin je 160 ks, ako se dobro sjećam. Uz parsto kila manje.
Markus Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Gjuro ma drft spec car, slab, ali jebeno pogodjen plus iskustvo.. steta da nije bio, po mokrom bi bilo fora..
Raptor6767 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ma sve 5 al kad se pitalo je ekipa to tajila , zato velim....steta je kaj se nema di rokat jer bas to fali da se ekipa zagrije za to i da ispece zanat Super tajna lokacija.
tigar_87 Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Ti se Rene ne racunas, ti si posvudusa i ti sve znaš
KA2001MR Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Mislim da posjecenost nije problem layouta i drifta samog, nego je problem lokacija. Sve je otvoreno, ravno parkiraliste i djeluje "bezopasno", a ljudi su kako bi to rekao cudni sto se tice takvog sporta. Sto izgleda(a i je opasnije) i sto je veca sansa za sudar ili kontakt ili razbijanje auta to je ljudima veca fora. Nazalost je to tako. Da se moze sredit neki gradski layout po ulici uvjeren sam da bi uz malo bolji marketing sve bilo puno, samo ko bi to dozvolio
Brklja Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Da se moze sredit neki gradski layout po ulici uvjeren sam da bi uz malo bolji marketing sve bilo puno, samo ko bi to dozvolio Mrgud i ja smo si već našli lokaciju za dogodine
KA2001MR Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Evo odlicno, mislim da bi bilo puno interesantnije za gledanje
Sparky Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Po meni,posjecenost je bila losija samo zbog odgadjanja,i zbog loseg vremena... A da nije atraktivnije tu se neslazem,ove godine vozi se dosta brze,sa dosta vise kuta i dosta vise dima sta je po meni publici najzanimljivije... A ideja sa style natjecanjem je super,jos kakav stunt i eto programa.... I da oce koja tv potrudit se pa napravit prilog,al eto mediji prate samo nogomet i politiku pa....kako ce bit sponzora kad smo medijski lose eksponirani
jorukavi Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Mrgud i ja smo si već našli lokaciju za dogodine Cesta zadar borik uz more. Dobit cete onda medijsku pozornost. Cak mozda i ozbilje vozace
Toninho Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 I da oce koja tv potrudit se pa napravit prilog,al eto mediji prate samo nogomet i politiku pa....kako ce bit sponzora kad smo medijski lose eksponirani Saprky, nu: http://www.youtube.com/user/DriftHR/videos Tu je samo dio medijskih objava i najava. Bili smo od HRT-a, NOVE, RTL-a, Radio kojekakvih, po webovima i u najavama i u reportima. Prve 2 sezone posebno. Da ne stavljam scanove iz novina i linkove s ortala Ja tvrdim da je to kombinacija kobre u novčaniku/krize i nezanimljivosti široj javnosti (iz 100 mogućih razloga). Ovaj zadnji event je svakako podbacio s posjećenošću zbohg toga što si naveo.
Toninho Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Cesta zadar borik uz more. Vjerojatno je dobra, ako preporučaš. Dobit cete onda medijsku pozornost. Možda lokalno 1 dan, kao i kada smo se vozili po Virovitici u sred grada. Cak mozda i ozbilje vozace LOL, kao da sjede u autu u garaži i čekaju ... Treba imati auto/snage za driftati stazicu kao npr. Buzet, treba dugo grijati sjedalo da bi znao voziti. Gomila ljudi nema muda biti loša na natjecanju, jer za razliku od štoperice kod nas se to drugačije i neposrednije vidi. Eno, Ninja Begić je imao muda sjesti u Cicov auto i dati sve od sebe s ništa treninga i pripreme. Kapa dolje. Pitaj Zaxa đir, sigurno bi ti dao.
Sparky Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Tocno to Tonino,ne podcjenjujem nikoga,ali recimo streatrace je puno jednostavniji za vozit i ima puun kufer ekipe sta ga vozi automatski je i vise posjetitelja al meni nikako nije atraktivniji...napominjem nije da podcjenjujem.. Dok recimo dat cu primjer na sebi,drift volim,nikad u zivotu nisam vozio zadnji pogon,jbg slozio auto i 2god se sramotio po eventovima,dok se nisam malo opustio/usemio i napokon prosli vikend neki rezultat.... Jbg al zato 2 god mi bilo neugodno
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now