J.J Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ček, ček...nije li na Clubsport garancija doživotna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ček, ček...nije li na Clubsport garancija doživotna ? kao što su negdje napisali, možda na naljepnicu.. :lol: budimo realni, nema te gewinde koja se neće sjebat s vremenom, pogotovo ko se često vozi žešće.. pa kakava bi računica bila tvornici da ti svakih 2,3,4 god da nove amortizere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 25, 2013 Author Share Posted November 25, 2013 Ček, ček...nije li na Clubsport garancija doživotna ? Nema doživotnih. 2 godine je "normalna" garancija. 5 godina je (u svijetu) garancija ako se ugradi u ovlaštenom servisu. Nekako ne vjerujem da to vrijedi u HR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerba2 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ovo ako ima luft da se kotač tako podigne mi se čini kao da ima lufta u nosaču amortizera.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Nema doživotnih. 2 godine je "normalna" garancija. 5 godina je (u svijetu) garancija ako se ugradi u ovlaštenom servisu. Nekako ne vjerujem da to vrijedi u HR Javi se u Gabrek.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Svi amortizeri punjeni plinom rade kao opruga, tj. vrate se kad ih stisnes. tocno, ne moraju biti punjeni plinom a tocno pojasnjenje zasto ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Misliš uzdužno? Poprečno se tu cijelo vrijeme raspravlja - prednji kotači/stražnji kotači Jest uzdužno sam mislio :doh: prsti brži od mozga Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Nema doživotnih. 2 godine je "normalna" garancija. 5 godina je (u svijetu) garancija ako se ugradi u ovlaštenom servisu. Nekako ne vjerujem da to vrijedi u HR A čuj kaže ovak... Limited se odnosi valjda pretpostavljam na to da ako si ih u sudaru sjebao ili ako ima mehanička oštećenja očita koja utječu na rad tj. nerad... How much warranty do I have on my KW’s? All KW street suspension comes with a limited lifetime warranty against any manufacturing defect. For any warranty inquiries, please call 559.875.0222. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Kako to u SAD-u izgleda: arranty Terms and ConditionsEffective January 1, 2011. Supersedes all previous terms, policies, and agreements KW automotive North America Inc. warranties its products to the original retail purchaser against defects in workmanship and material for the following terms from the date of purchase: KW Suspensions Street Coilovers , Variant 1, Variant 2, Variant 3, Street Comfort – Limited Lifetime Warrantee Bushings, Bump stops and Ball Joints - 1 Year Club Sport Coilovers, 2 way Race Coilovers, 3 way Race Coilovers – No warrantee. Warrantee Conditions & Limitations This warranty is NOT TRANSFERRABLE, is limited to the United States and its holdings, Canada and Mexico. This warrantee does not apply to: Any articles not purchased through authorized KW automotive North America Inc. dealers. Any articles that show signs of abuse, collision or improper installation. OEM Equipment & Private label items produced by KW automotive (warrantee is carried by the private label company unless otherwise specified). Any parts that are installed in vehicles that are used for race purposes, operated commercially, or used in off road conditions. Any parts that have been sold with "No Warranty" designation on the original invoice. Any parts that have been modified or altered in any way from its original configuration. Any parts that have been: Installed improperly. Used out of its published operating range or outside KW tested force ranges, i.e. Excessively lowered or raised vehicles. Used in conjunction with non Non-KW automotive North America Inc. approved Air Bag kits, sway bars, springs, control arms etc… Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 hahahaha...znači Clubsport nema garanciju drugim riječima....makar ovo za Amere vrijedi samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 danas probao provozat se malo žustrije nego inace. naprijed 90 psi-natrag 70psi. inace se vozim 50 naprid 60 nazad. ogromna razlika u drzanju ceste moram priznat.grezo izgleda jako,ali drzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 tocno, ne moraju biti punjeni plinom a tocno pojasnjenje zasto ......... Znači, ako nisu punjeni plinom, riječ je o običnim uljnim amortizerima? Slučajno sam nedugo imao dva nova u ruci i ne rastežu se sami. I tko je sad lud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hic Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 "Plinski" su punjeni zrakom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Znači, ako nisu punjeni plinom, riječ je o običnim uljnim amortizerima? Slučajno sam nedugo imao dva nova u ruci i ne rastežu se sami. I tko je sad lud? nitko nije lud, samo netko zna kak treba biti i zasto a netko ne davno sam rekao da je teorija i praksa isto, e problem je sto puno nas ne razumije dobro teoriju pa stalno otkriva toplu vodu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brklja Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Ja se nekad vodim onom "iskopiraj boljeg". Pogle ovaj E46 kak je visok naprijed, tj. zabijen iza: Ili kad vidim ove profiće kaj voze drift po FD i to (sad se smijte, ali treba gripa) pa im je prednji kraj u zraku ko da će polejet.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Uploaded with ImageShack.us Znači, ako je ovo amortizer, ako je plin pod tlakom, bubam bezveze, 10 bara, a ventil 1 koji regulira povratni hod amortizera otvara na 20 bara, onda ovo ne ide nikud i ne radi kao opruga, zar ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 krivo .......... radi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 OK. Kakve onda ja imam amortizere, ako ne rade kao opruga? I kakvi su stari amortizeri koje sam skinuo s auta, jedan je radio kao opruga, drugi ne, i koji od njih je neispravan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 kako da ja znam kakve ti amortizere imas .... vracanje amortizera u krajnju tocku ekstenzije ne garantira njegovo ispravno stanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koko Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 Teško je dati jednoznačan odgovor? Dakle, kakvi su novi amortizeri koji ne rade kao opruga? Što se moje skice tiče, ovo može raditi kao opruga ako je obrnuto, npr. plin na 20 bara, ventil 1 otvara na 10, a 2 na 30 bara, u tom slučaju će se amortizer razvući do kraja. Koji su tlakovi u pitanju, zaista ne znam, te tu otvaram mogućnost da budete u pravu:lol:. No, to su vjerojatno neki trkaći amortizeri kakve ja sigurno nemam, a vi samo s takvima radite. "Obični" uljni amortizeri (svi amortizeri su ustvari uljni, kod plinskih plin je samo pomoćno sredstvo koje kompenzira promjenu volumena ulja s temperaturom) se ne ponašaju tako, nego stoje u položaju u kojem ih razvučete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 Javi se u Gabrek.... Jesam Nema uloška za kupiti. Može se poslati na servis u KW, ali nitko ne garantira koliko će to trajati i koliko će koštati. Riješenje je kupiti novi amortizer, ali kada se kupuje jedan - bolje kupiti oba nova. Cijena? Prava sitnica 3000kn / kom :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 (edited) 3000 je još jeftino, ispada da 4 rezervna clubsporta koštaju manje od nove var.3 ili je to bez pdv-a? :lol: šta je tolika filozofija popraviti amortizer? nema nikoga u zg ili okolici tko bi mogao to odraditi? Edited November 26, 2013 by Bubi Link to comment Share on other sites More sharing options...
francuz Posted November 26, 2013 Author Share Posted November 26, 2013 3000 je još jeftino, ispada da 4 rezervna clubsporta koštaju manje od nove var.3 ili je to bez pdv-a? :lol: šta je tolika filozofija popraviti amortizer? nema nikoga u zg ili okolici tko bi mogao to odraditi? Ako uzmeš u obzir da cijeli Clubsport set košta 18.000kn, onda da, ovo je "jeftino". Idem u opciju reparacije, pa kud puklo da puklo. :drink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Sranje.. javi ishod.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 26, 2013 Share Posted November 26, 2013 Ako uzmeš u obzir da cijeli Clubsport set košta 18.000kn, onda da, ovo je "jeftino". Idem u opciju reparacije, pa kud puklo da puklo. :drink: Probaj kontaktirati KW direktno...ono APP metoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now