Jump to content

Namjestanje gewindi

Recommended Posts

Ček, ček...nije li na Clubsport garancija doživotna ?

mislim da je i rene kod sebe jednu mjenjao prednju i platio ju 1200kn a njegove nisu bile mislim baš starije od dvije godine,frendu je na golfu 5 tdi propišala prednja desna trecu godinu isto platio...uglavnom još nisam čuo da je kome zadnja KW pustila,obično to prednje budu...

Imaš u križevcima decka koji reparira gewinde i amortizere,mislim da sam zadnji put kad sam bio tamo vidio neke KW

obično uzme oko 100eura za par ....svakako uzet sobom i drugu gewindu iz para da ima uzorak za sile ako može to radit

zove se neno a broj je 0959059706

Edited by Vucko

• Replies 365
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

mislim da je i rene kod sebe jednu mjenjao prednju i platio ju 1200kn a njegove nisu bile mislim baš starije od dvije godine,frendu je na golfu 5 tdi propišala prednja desna trecu godinu isto platio...uglavnom još nisam čuo da je kome zadnja KW pustila,obično to prednje budu...

Imaš u križevcima decka koji reparira gewinde i amortizere,mislim da sam zadnji put kad sam bio tamo vidio neke KW

obično uzme oko 100eura za par ....svakako uzet sobom i drugu gewindu iz para da ima uzorak za sile ako može to radit

zove se neno a broj je 0959059706

Ja sam prednju lijevu platio 1200kn jer sam htio obje nove, a desnu sam dobio pod garanciju.

Gewinde su bile stare cca 3 godine i ja sam bio treći vlasnik.

Daj se skoncentriraj. :D

Treba razlucit sto znaci rijec kvaliteta, tj. svakom ima drugo znacenje.

Ja pod kvalitetan amortizer smatram amortizer koji ce svoj posao odradivat bolje od onog drugog.

Koji ce dulje trajat mi nije mjerilo kvalitete jer nevoze se svi ljudi jednako. Ja recimo maximalno pazim kud se i kako vozim, i gledam svaku rupicu, udubinu, sahtu i slicno po cesti, i prilagodavam voznju njima. Ako to znaci da cu vozit sporo, ili prec u drugu traku, ili stati nasred ceste, i polako preci ako nema drugog izbora, onda cu to i napraviti. I tako mi je uvijek bilo na potezu od Novog Vinodolskog do Senja, voznja oko 50kmh ili sporije na losoj cesti, a poslje Senja kad je asfalt kako treba, nadoknadim vrijeme.

A kad su iskopali tu cestu, vozio sam u prvoj bez gasa, i sva 4 upalio, i tko si hoce razjebat auto, slobodno neka obide.

Al to sam ja, i ja sam poprilicno bolestan sto se tice tih stvari. Da negovorim o grijanju, hladenju i ostalim stvarima oko auta.

Dok velika vecina, vozi po rupama kao da ih nema, lete preko sahti, lezecih, i slicnog, i normalno da ce u tim uvjetima i najskuplji amortizer propisat.

Neznam gdje je ta klenovica, jer znam da sam isfrustiran cijeli taj dio puta i bez prestanka psujem sve zivo i mrtvo svima onima koji nisu bili sposobni napraviti cestu kako spada ili je na vrijeme obnoviti. Sad jel rupe zavrsavaju par metara prije ili poslije nepojma nemam, znam da je cesta horor na kvadrat.

Ja pricam o svom autu, na kojem se osjeti kako pužu puca kućica dok prelazis preko njega.

I nismo OT jer se diramo dijela da gevinde necine kompletni ovjes, i da tu ima jos dosta toga što se da promjenit da bi se dobio jeben osjecaj za volanom.

Edited by doggy

ot još malo, dionica od Novoga je milina, sređeno, mali dio nakon vlaških peći prema Senju je malo lošiji, ali jako dobar. radovi su nekako mi se čini pri kraju i to je ok. :) . Senj uphill vjerujem da nadoknadiš :)

bilo je i vrime da se sredi ta dionica od Novog do Senja.... ja sam prije isao svaki dan, svaki dan... i to je katastrofa bilo...

sad je napokon kako treba, al sad ce bit policije stalno... opasno je sad

Kak je krenula rasprava, učinila mi se u jednom trenutku da će biti i konstruktivna, a kad ono opet rasprava čiji je veći. Šteta. :(

Nadao sam se da ćemo i mi, neuki, moći nešto naučiti.

Ja bi ti objasnio al si morao doma ...hahahaha

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...